Коментари - Гривна превръща кожата в сензорен екран (видео) | IT.dir.bg
назад

Гривна превръща кожата в сензорен екран (видео)

От задаващия се умен часовник на Apple до технологичните гривни на Fitbit - все повече устройства си съперничат да бъдат носени от потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Гривна превръща кожата в сензорен екран (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая гривна е фантастика. Тези които са я направили сега печелят от даренията на наивници, а такива като дир-а им правят безплатна реклама.

Обществото ще затъпее още повече. Неграмотните студенти ще преписват по-лесно. Съвет: Пише се "не" и не се чете "ние". Пише се "дънки" не "дънкито", "доматито" и пр. пр.

Аз тази електронна джажа не бих си я сложил на ръката. При китката минават енергиините меридиани и това нещо със сигурност ще повлияе негативно.

За ръката не знам, но много ще ми пасне на оная работа. Достатъчно е голяма за да може мацките да четат новини, съвети и пр. полезна информация преди да я включа в действие. :-)

А ние инвестирахме в коланче с прожектор. Прожектира кеф ти на женско гръбче, кеф ти на коремче, кеф ти на голо дупе. Да се надържат производителите на Виагра! Ще ги фалираме!!!

С всеки изминал ден си ни превръщат в контролирани зомбита...

Тоя клип от всякъде си личи че е монтаж. Смешници! :)

Оппаа, де ги "хелзинкския" комитет, ТОВА Е РАСИЗЪМ !!! Няма съвместимост с тъмнокожи !!!!

Тук има нещо гнило. На теория светлината няма как да заобиколи обект на пътя й, защото са движи в права линия. Иначе идеята е не за милиарди, а за трилиони.

Абе ей! Епъл има патент за това.

За всяка впечатляваща новост в технологиите и науката имам следния коментар: "Е, те тва нема да стане!.. Абе може и да стане, ама чакай аз да ти кажа как!"..

Бих си взел такава гривна, изкефи ме максимално. За лятото е идеялен аксесоар.

Не се хаби да мислиш, олигофрен ;)

Пише се идеАлен, бре...

pompai

Май е време да помислите като от Междузвездни войни и холограма :)

От поне 5 години мислят съвсем сериозно по въпроса.

Ама за сега само мислят :)

За косматите навсякъде има вече решение - една по-малка гривна тип "ринг" и ще се бръснат само там където трябва и не се вижда - на оная им работа... А ако се чудят как да го ползват - има лесно - от вибрациите ще им набъбва таковата, а за ваденето вече трябва да са се светнали от ББ и г-н Славков...

монтаж е не е възможно постигане на черен цвят върху светла кожа на дневна светлина

Това е въпрос на време - тъкмо докато се оправят с другите технически проблеми, белите ще са изчезнали като раса.

Разбира се, че не е. Но, хайде на бас, че половината олигофрени които прочетат тази статия - ще повярват, че вече има такива гривни и даже довечера убедено ще дрънкат на бира на приятелите си - също такива олигофрени като тях, пффф

Моята ръка е космата. Трябва ли да се обръсна като някое западно гейче, за да го ползвам това?

Идейно, но невъзможно да се направи. Дори прототип няма. Батерията на схемата в сайта на продукта е с големината на сим карта, колко часа ще може да захранва проектор? Как ще се охлажда проектора? Как ще се ползва през зимата, когато носим пуловери, палта и т.н. ? Как ще го ползват хората с растителност по ръцете :) и т.н., и т.н.

И защо е НЕВЪЗМОЖНО? Защото ТИ с твоите ОГРАНИЧЕНИ познания не знаеш как ще се развият технологиите и кво се прави в лабораториите на водещите компании, където има неща поне едно десетилетие напред от това което се представя на пазара? Едно време са се чудели как така машина ще лети в небето и ще пренася хора.

Дори аз с "ограничените" си познания знам, че "водещите компании" не просят в Интернет 700 000 евро за разработка на продукт, а преди да вдигат шум имат поне работещ прототип :) Французите имат само една отливка и голям мерак. Дори Епъл (които са наистина ВОДЕЩА компания) не могат да направят батерия, която да захранва часовника им повече от 24 часа, а тези пичове искат с 10 пъти по-малка батерия да захранват проектор?!?!?! Вместо да обиждаш, гениални творецо и велик мъдрецо, отговори на въпросите, които съм задал :)

я като съм црън ша са виждам ли нещу

За да го ползвам трябва ли да си обръсна лявата ръка от китката до лакътя?

желателно е,ако искаш да виждаш чиста картина :)

Ако не искаш да си бръснеш ръката си го поръчай като колан и ще се гледа на пъпа :)

Там съм още по-космат. Трябва да поискам като диадема, бИлото ми е полирано, ама пък няма да виждам прожекцията.

Такъв готин "фейк" отдавна не бях гледал. Иначе идеята не е лоша.

Малкия ъгъл е един проблем, въпреки, че може да се компенсира с определена резолюция и малко математика, но това, че картината не се прекъсва от пръста, когато се поставя пръст на пътя на проектора е меко казано смущаващо :)

А дано, ама надали ...

личи си че е монтаж!!! вижте видеото

И на мене ми изглежда прекалено добро за да е истина, не се вглеждах дали е фалшиво или не. Бая зор ще е да докарат достатъчно малки пиксели под тоя нищожен ъгъл, то порите на кожата само стигат да създадат проблеми а само това да беше. Но са решими проблеми де, по-дебела гривна (светкалото по-нависоко) примерно. Няма нужда всичко да е в гривната, може и в джоба си да носи нещо човек а само интерфейсът да е на ръката, стига да докарат едно 1024 на 768 пиксела и нагоре.

Еволюция е преписването бихме имали ;)