Коментари - Как "Хъбъл" революционизира астрономията (галерия) | IT.dir.bg
назад

Как "Хъбъл" революционизира астрономията (галерия)

На 24 април 1990 година е изведена в орбита първата мащабна космическа обсерватория

Обратно в новината
| Автор : Стоян Гогов

Коментари - Как "Хъбъл" революционизира астрономията (галерия) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май и през 2040 г. няма да доживеем статия на Дир без правописни грешки.

За това ли влизаш в сайта тука? Да се правиш на "ауто-коректор". Кога ще ви се "набръчка мозъка" и ще почнете да влизате тука заради научиване на ФАКТИ, вместо да гледате как да се изтъкнете, че сте научили един предмет в училище който се ползва от по-малко от 0.1% от хората по света. Хайде да си направите сайт най-накрая в който да си спамите (пишете) за български литература и да освободите сайтовете за инфромация от вашето присъствие. знаеш какво е УФСЪ и че става дума за тебе въпреки че е с 4 грешки.

Ти, ако очакваш да научаваш факти от статиите на Гогов, значи много си закъсал.

първо статията на е на Гогов, а е превел от някъде. И статията е пълна с факти. Но ти не си тука за това и за това не ги виждаш и не те интересуват. ту си тука да си излееш злобата с/у западния свят и това се вижда спокойно. продължавай да плюеш.

тоя номер с ИП сменячките и ние го можем набивачо на +-

Това е културата и интелекта на Америка. За съжаление, сега е впрегнат да мисли нови оръжия и как да унищожи хиперзвуковите ракети на Путето, защото на джуджето му се воювало.

Революционира лъжите на НАСА в последно време изпреварва Холивуд в жанра фантастика

телевизионният канал "Россия-24" излъчи видеокадри от посещението негово късокрако величество - Путин на на Луната ... естествения спътник на планетата Земя. Той инспектирал тази за укрофашисти.На планетата Земя .. Ще се върне с Луна 25.

Този телескоп никога не е пращал никакви свестни снимки. Дори и след ремонта му. Който е една голяма лъжа, че се е състоял изобщо. Хабъл е изстрелян на 600км, а совалките със зор стигат до 480 - 500км. Та се питате от де са тия снимки, ами от телескопа СОФИЯ монтиран на един Бойнг 747.

Каза простата ватенка!!!

То има и маса филмчета че Путин е рептил ма тва не те спира да го целуваш под опашката...

филмчета, мимчета ... "око да види, ръка да пипне" нали така! за "око да види" ... на не особено удачна географска ширина сме и ще трябва да се качиш на някоя планина и от там в ясна нощ би могъл да видиш Хъбъл с очите си дори и без телескоп. е под видиш имам предвид светеща точка/звезда която се движи, за повече ще си ти трябва телескоп. ако някой ден идеш на почивка в Египет, там ще си на идеална географска ширина да видиш Хъбъл. за "ръка да пипне" ... всъщност не е съществен проблем ако банковата ти сметка е в десетки милиарди долари. така, че иди виж иди пипни. . пп. совалките са проектирани за мисии до 650 км. действително най-високо изпълнената мисия от совалките е на около 620 км и е именно качването на Хъбъл в орбита. определено тези 620 км са на ръба на възможностите на совалките и определено със зор стигат до там, но факт е че са го правили.

си е ватник

Браво!