Коментари - Методите на Anonymous за борба срещу ИДИЛ | IT.dir.bg
назад

Методите на Anonymous за борба срещу ИДИЛ

Хакерската група Anonymous или "Анонимните" обяви война на Ислямска Държава, но как ще извършат своята атака хакерите?

Обратно в новината

Коментари - Методите на Anonymous за борба срещу ИДИЛ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в цяла сирия и ирак да им спрат нета ! а през това време да има сухопатна воиска плус самолети срещу тея ягали ! и значително ще намалеят тогава

Потвърди се мнението ми че анонимните са като уики лийкс и Сноудън. Да го разбира кой както иска.

Браво пичове и пички! Успех в битката с катилите!

Най-много от глупостите им да пострада някой невинен човечец.

Дали ще успеят или не - важното е, че опитват да помогнат... Това е нещо положително, което могат да свършат... все пак нека не забравяме, че са едни от най-добрите специалисти... дано да успяват. Че няма да се справят сами - няма, но все пак подпомагат борбата. Щом се стига до там, че и хакерите да се включват, смятайте колко е страшна ситуацията...

И на мен ми се хаква, но нещо женско!

Анонимните са хора на службите, под тази легенда "отмъщават" на руснаци, китайци, терористи и нам кви си врагове на държавата-печатница :)

В кенеф номер 7 пак някой пусна газове....зомбирани комуноиди,какво ви разбират тъпите тикви от хакери и бодове и mIRC ботове...айде на парцуцата и внимателно с простата

А как да сме сигурни, че анонимните не са от ИДИЛ и не разиграват театро?

Браво, младежи!И успех!Съжалявам ,че толкова много не ми достигат знания, за да се включа!

САЩ с всчки средства ще се стараят, дори и показно да запазят ИДИЛ! Не забелязвате ли! Те им трябват, за установяване контрол над държави и области с мюсюлманско население. В близка перспектива и тези в Руската федерация!

Никнейма ти приляга!

Дайте го този наръчник,искам и аз да помогна!Анонимните са велики и много ще помогнат на света в борбата срещу ИД и тероризма!

Няма да могат, зависими са от бащите на тероризма.

Плевнелиев няма ли да се изкаже, че сайта на президенството станал недостъпен?

Наскоро четох един роман от Дъглас Престън: "Проектът Кракен". В него се говори за космическа сонда на която смятат да вложат изкуствен интелект. Обаче този интелект се изплъзва и навлиза в световната интернет мрежа. Описва се реална ситуация, в която такъв интелект може да представлява огромна опасност и реално да убива всички хора по света които си набележи за врагове. Нещо подобно са и "Анонимните" - те са като един глобален "Интернет мозък", който обаче е съставен от реални хора. Срещу него джихадистите нямат шанс. Сигурен съм че рано или късно ще бъдат победени. Известно е че те разчитат на интернет и модерните технологии - наскоро имаше статия, че дори през кафемашината могат да ни хакнат. Без модерните технологии ислямските джихадисти отиват в каменния век! Но сигурно са достатъчно глупави да продължат да се осланят на интернет. И затова ще бъдат изловени като пилци, дори да се заврат в пещерите Тора Бора в Афганистан!

Хахах, джихадистите били разчитали на интернет вербоване, глупости.За вербовка се ползват полицейски методи, методи на вътрешен шпионаж и контрашпионаж.Тоша го правят хора от държашния и полудържавен силов сектор. Или сшетовният религиозен тероризъм в повечето случаи сега е форма на мултидържавен или държавен тероризъм.Ползваше се като малък инструмент ш управление, моделиране, при властови войни.

Мда - някой ми е хакнал кубинската кафеварка и ми е скъсал уплътнението...

ЕВАЛА НА ХАКЕРИТЕ-С ТЯХ СЪМ-ДАЙТЕ НАРЪЧНИКА!!!!

Анонимните са пичове!

Пълни глупости хабят си времето. По добре да хакват PS4