Хакери атакуваха ръководството на СЗО

Кибератаките са започнали още от средата на март

Обратно в новината

Коментари - Хакери атакуваха ръководството на СЗО | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКО Е АЛА БАЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тръмп иска СЗО да обяви, че Китай са произвели Ковид19. СЗО отказа и я сполетя спиране на финансирането от САЩ, както и хакерски атаки, "зад които стоят държави (кой ли се дърля със СЗО?)". Ако забелязвате точно САЩ НЕ оказват помощ на СЗО за справяне с хакерските атаки!

Поръчан вируса от фондация на Бил,изпълнена от лаболаторията в УХАН,ЧАСТ ОТ ИНФОТО ОТ ХАКНАТИТЕ ИМЕЙЛИ

Сзо финансирана с 3,5 милиарда от Бил,съдействаща през цялото време за разрастване на пандемията,Китай свързан с това,част от инфото е и за бялата раса,Много инфо ще излезе ,колкото и да се опитват да я крият ,трият и манипулират.Илзиза на откито част от дейностите на дълбоката държава,

На този етиопец няма ли кой да му поиска оставката за това, че толкова късно обяви пандемията, а преди това категорично бе против!?

И вместо 2 месеца да сме 3 по компютрите вече, че и да се правим на онлайн вирусолози...

Тези от СЗО, да внимават когато, и ако ако им се наложи да излезнат навън сред хората, щото както са им набрали вече половината свят, може да ги ХАКНАТ реаллно по мутрата-направо онлайн и на живо , не от Хакер, а от някой профи Боксьор да речем...... Мошенници наречени СЗО, една частна Фирма поставила пред колапс целия свят от глад и немотия !

Прав е Тръмп, че иска да я закрие. Това е ялова и безполезна организация.

"Властите на Израел, Великобритания, Европейския съюз са оказали техническа помощ на СЗО, като такава е била предоставена още от Интерпол и Microsoft." Лошите хакери били с Windows! Много лоши тези хакери брей!

Microsoft работят с Unix още от 70-те години на миналия век, а напоследък са мощен Linux разработчик и дори имат вече собствена Debian-базирана дистрибуция. Бъди сигурен, че имат достатъчно ноу-хау по сигурността и на други системи освен Windows.

И естествено пак ще обвинят вечните злосторници - Китай,Русия и Иран че са държавите стоящи зад хакерите. И защо откритият Запад и отрочето му СЗО яростно обвиняващ Китай че укривал информация също пази свещени тайни от човечеството което уж е призван да спасява, да не би крадецът да крещи "дръжте крадеца"?

Нищо не укривал Китай.. Един от журналистите публикуващ редовно материали от Ухан се появи след 2 месеца(!) в неизвестност и обясни че в полицията са се 'държали добре' с него. А въпросния Брус Ейлуърд (канадец на всичкото отгоре) се оказа абсолютен продажен боклук - избягвайки върпосите за Тайван в добре известно вече интервю.

На грешното място удрят хакерите. Там няма да намерят истината.

Не става въпрос за търсене на истина а за удар по тотално компретираната като китайска маша СЗО.

Ако има какво да криеш, ще има и кой да го търси!

Сега разбирам защо мъжете си крият инструментите!

Излиза вярна мълвата, че коронавируса е Дизайнерски? Какво толкова секретно може да се крие от СЗО?

Осигурявам финансиране за производството на дизайнерски вирус, покосяващ по % интелект. Тъпите да умират на мига, по-малко тъпите - да се мъчат, а на по-умните да им се разминава...

Пак ли Беличкият Комунист Тидрус?!

СЗО: "Ракията не помага срещу коронавируса!". Ракията: "А, то пък щото СЗО много помага...".;)

Тези от СЗО, да внимават когато, и ако ако им се наложи да излезнат навън сред хората, щото както са им набрали вече половината свят, може да ги ХАКНАТ реаллно по мутрата-направо онлайн и на живо , не от Хакер, а от някой профи Боксьор да речем...... Мошенници наречени СЗО, една частна Фирма поставила пред колапс целия свят от глад и немотия !

И ся си представи, че нейде по света наистина умират баш от това, а не от глад и немотия.

В началото на месеца имаше друга статия, в която хакерски групи бяха обещали да не се занимават с атаки срещу медицински учреждения, но явно не е така.

Както да го въртят и да го сучат, СЗО-то се оказа една абсолютно безполезна организация от некадърни и силно корумпирани от фармацевтичните концерни типове.

"Главният директор на отдела за информационни технологии на СЗО, Бернардо Мариано, споделя, че самата организация не е била хакната, но паролите на много от служителите ѝ са били компрометирани и публикувани онлайн" Това е все едно капитанът на титаник да каже по уредбата - "Не се страхувайте, сушата е само на 1 км! Надолу." Хакнати пароли означава всичко до което те са имали достъп, е изтекло - вкл и електронната поща за вируса в Китай, която уж не съществува.