Huawei Mate 40 с глобална премиера на 15 октомври

Новата линия флагмански смартфони ще включва четири модела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- ще си го набиете ли най сетнбе в тъпите чутури? Porsche Design - хаха, немците със сигурност вече съжаляват че са асоциирани с компрометирания технически филиал на китайската компартия и полицейска държава. Сбогом и Чупка!

Така де - я виж ,,висшето " качество на Finlux - марка на ноки ... купена от турци .

mISHOto

Какъв дизайн?!?... Откак куцо и сакато се бори за възможно най-голям екран, дизайнът на смартфона е само един: една гУлема туГла с джам отпред и магазин за цайси отзад. Дизайн на Порше ще има точно толкова, колкото го има и Лада Самара - само на приказки.

Айде жълтите пак са опраскали Гогов и за 300-400лв сега тоя се скъсва да ги хвали, хаха! Алооо! Гогов, пред-тел долен! Не стига, че умират хора още заради китайския вирус, а ти ги рекламираш!?? Приятели и роднини нямаш ли, че не ти пука бе, провинциалист? А и какво му рекламираш?! Жълта сапунерка без нов андроид, без приложения за тия пари?! При т’ва е и шпионска пръчка на жъштите! Гогов, винаги е имало такива подлоги в бГ историята, готови да си продадат гъза за жълти стотинки.

чекай-чекай малко да не би в новите телефони да има сложен вирус да заразява хората?

Пердашковецът щял да си купи кравашки талафон с кравешка ос. Ще купиш ама друг път, всичко се произвежда в Китай и Индия, а кравешките пердашковци брндират китайски марка и ти продават само за 4999 дйлята произведен в УСА, ама друг път.

Абе ти сред крави ли живееш, че крави са ти само в устата? Да не си влюбен в крава? Краве масло обичаш ли? А краве мляко? И само да те ..светна.. нещо - няма значение къде се произвежда един продукт, а кой го е създал!

Така де - та казваш смартфоните са американски заради Бел или Италиански заради Маркони ... или пък на СССР заради Попов ?

Мен пък много одавна ме боли х.я кой производител какви телфони има и ще пуска. Толкова станаха безинтересни и еднотипни че въобще не ми дреме на дедовия какви ги има и кой скакъв е. Истината е че колкото и да са назобени си остават просто телефон и нищо повече. Неудобни за важни и съществени неща. Ако смяташ да правиш нещо сериозно, сядаш на лаптопа за да ти е мирна главата. Всъщност от години ми е ясно че не е важен телефона, не ми е важна сим картата а мемори картата! Само и единствени тя ми е ценна и има стойност. Телвфоните в моментс имат реална стойност на един пластмасов боклук...

не си прав.. това отдавна не са телефони. Никой няма да тръгне да ти продава само телефони, защото принадената стойност е минимална. Вместо това слагат един куп излишни неща само и само да натоварят цената, маржа и всичко останало. Също както едно време нормалният телефон струваше 20-40 лева (ако е с шайба) и 10 лева повече, ако е с бутони... па ако има телефонен секретар отива към 100. Ако е безжичен над 120.

100% с ХаромониОС... Аааа... Не. Пак с гадния американски Андроид.

И какво му е говедарското на андроида? Освен регистрацията на А. Рубин де. Обикновен поорязан Линукс.... Или Линус Бенедикт Торвалдс е станал американец?

Недей така сега ще се появи даднатия и ше ти обясни че ти нищо не разбираш и това е 100 % американско изобретение.

Нищо му няма говедарско. Има американско. Ма странно що всички жълтури му се натискат и ит 10 години разправят как тяхната ОС била по-добра... На теория и пропаганда.чак дори педеРашките щяха да дават ОС за Хуйвейчето... Ма не им я искаха жълтурите.

Гогов...защо ни рекламираш неизползваеми боклуци ?

Защото Huawei си плащат добре. Почти няма ден без статия за техни продукти. Толкова ми е писнало от хвалебствия за Huawei, че никога няма да си взема техен телефон. Както и на Apple.

Точно! Отвращават ме със същата рекламна стратегия, с която навремето ме отвратиха Apple.