Коментари - Колко ще струва новият Huawei P20 | IT.dir.bg
назад

Колко ще струва новият Huawei P20

В интернет изтекоха цените на Huawei P20 в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Колко ще струва новият Huawei P20 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пет пари не давам за китайско менте.

95% от стоките в света са "Made in China". А Huawei е една от най-големите технологични компании в света, която иновира и има доста патентни. Явно китайците от копиране са минали на иновиране. А българите са започнали да пишат още по-празни коментари.

Ти не даваш , ама хората в чужбина дават, защото искат качествен телефон с перфектна батерия, без забиване, бърз и с най-добрата камера ,телефон който върши работата , която искаш а не скъп айфон , който на моето ползване държи 6 часа и постоянно съм в напрежение дали ще ме изкара до следващия контакт да го заредя. Всичко останало е само емоция. за работа и качество телефона е Хуавей, китайски или марсиански, менте или не 5 години съм с тях , айфон 7 го подарих на съседчето да се гъзари, а на мен да ми е спокойно. Не случайно САЩ ги забраниха. Айфона вече губи позиции.Но хората ще разберат , че по-скъпо и по-добро са две различни работи.

Тези два телефона, показани на картинката със сигурност няма да ги гледам дори като опция за покупка! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, копирането на ноча отгоре - напълно безмислено и грозно, защото отдолу ИМА място да сложат камерите и сензорите, но вместо това са праснали логото на Хуявей или сензора за отпечатаците! Като ще копират излагацията на iphone, то поне да махнат излишните черни рамки отдолу и тогава би имал НЯКАКЪВ смисъл от ноча, а сега е ЯСНО, че го правят само и единствено за да копират "дизайна" на X, без абсолютно никаква функционална полза за потребителя. На това вика "безплатен маркетинг"!

Само дето Xiaomi се опариха с предна камера отдолу и въртенето на телефонът за ползването и. Мястото на камерата определено е отгоре, на ксиаомито се ПРЕДПОЛАГA че ще бъде в ъгълът.

Huawei P20 Lite vs Xiaomi mi mix 2s задава се голяма борба.

влагаш голяма драма в толкова маловажен въпрос

Единствената борба тук е в цената. Тия като ги гледам, отсега са загубили служебно.

имайки предвид, че mi mix 2s, не е iPhone clone и има по-добри характеристики, по-добра поддръжка и по-добра цена от който и да е Хуавей телефон, плюс че андроида им не е некадърна емулация на IOS, битка няма.

ARM боклуци за балъци като редактора!