Huawei представи новия Mate 40 Pro

Смартфонът дебютира с най-мощния процесор и най-способната камера на пазара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай изнася за САЩ (330 млн човека население) стоки за 540 млрд долара Китай изнася за ЕС (450 млн човека население) стоки за 198 млрд долара Китай изнася за Индия (1.4 млрд човека население) стоки за 20 млрд долара Китай изнася за АФРИКА (1.1 млрд човека население) стоки за 200 млрд долара Кажи сега ... кой може да си купи този продукт и.... за къде без гооглето бе? Продавайте си боклука в Индия и Африка... там пазара е голям... ама няма кой да го купи

P30 (чист, но Про, не Лите) - с гоогле сервицес. Перфектен.

Ремонта на това почва от 600 долара нагоре и не е по джоба на всеки.

Я кажи на ябълката колко е

пак толкова, само дето не трябва да го пращаш в Китай да го ремонтират и да си без телефон 6 месеца, а получаваш оборотен веднага.

Ябълките не се ремонтират а подменят с нов

тъжното в случая е, че ако погледате малко обзори (review) на по-знаещи и разбиращи от нас простолюдието, този телефон му лепнаха прякора "Най-добрия телефон, който не препоръчваме да си купувате". Каквото и да си говорим Huawei app galery не може да се сравнява с Google play store, което разбира се само по себе си е без значение ако ползваш телефона за разговори и някой снимка от време на време. В момента в който решиш че ти трябва нещо повече от това - да плащаш с телефона, да си инсталираш приложението на някой банка, някоя конкретна игричка която харесваш ... опс ... препратки към сайтове където е възможно (например в Huawei app store има Google maps app ... която всъщност представлява препратка към браузера, която отваря браузерната версия на Google maps ;), а по-често просто я няма. Да Huawei обещават много на тема софтуер ... не днес утре, някой ден ... това вече го видяхме веднъж. Историята на Микрософт/Нокия беше точно същата. Телефоните им, като хардуер, определено бяха едни от най-добрите на пазара, много неща работеха наистина удивително на тях (дори по днешни стандарти) ... обаче ... ако трябва да обобщя въпроса, според мен стои по следния начин. Ако това с което телефон на Huawei идва фабрично ти е достатъчно, то той е доста добър телефон, ако ще ти трябват още приложения, допълнения ... определено Huawei не е за тебе. Ако устискат 2-3 години може да наберат сила и да станат съпоставими софтуерно с Android и Ios, но не днес.

Мой приятел от Китай ми каза: Не си вземай Ковид19 че скоро ще излезе новия 20 и ще има повече функции.

Панелните таласъми скачат на китайски ментета като шаран на царевица

Китайците отдавна не са това, което бяха. Примери за това мога да давам много! Как DJI надскочиха GoPro в пъти?!?

Мааааааалка незначителна подробност: въпросния 5нм Кирин чип се произвеждаШЕ от тайванската TSMC (преди санкциите) - китайците складираха по груби оценки около 10 млн броя които няма да стигнат и за техния пазар. Оттук нататък? 14нм е най-доброто като процес на което са способни китайците, и то с уговорки. А 5нм-вия капацитет на TSMC е вече изцяло изкупен от Апъл, които готвят нови, още по-големи изненади през Ноември.

Подценяваш дракона панелен анализаторе!!!! Ще поживеем - ще видим.

Аз като съм със Самсунг А50 за 383 лева, да не съм умрял бе?! Всичко си има! Съвсем откачи тоя свят!

Ех, най-мощната камера, най-мощния процесор, най-, най- ..Тцц не е достатъчно добро - ще изчакам да излезе модела, дето да може да пере, чисти, да праи салата и да кастри окосмението в ушите на дядото..

Не знам за тия, ама цената му е най-мощната 1200 Евро или у нас към 2500 лева. Путлерастията ще се спука да до купува , щото 1800 лева за Айфон 12 били много за телефон....

iPhone 12 PRICING - 12 mini (5.4”) : 64GB $649 128GB $699 256GB $799 - 12 (6.1”) : 64GB $749 128GB $799 256GB $899 - 12 Pro (6.1”) : 128GB $999 256GB $1099 512GB $1299 - 12 Pro Max (6.7”) : 128GB $1099 256GB $1199 512GB $1399

Русия, агро, ще продадеш ли комбайна на баща си, че да можеш да си купиш тва жълто менте! М!

Един комбайн навсякъде си струва пари. Я ти си продай АйСиктира и си купи комбайн да видим как ще стане-а?!?

АйШит Фон след 10 години!! Много як телефон.

Киселяк милиарден пазар не можеш да събереш с тези Европа, САЩ и Австралия. Милиарден е в Китай, Индия......... ----------- Мда! Ще се скъсат в китай и Индия да си купуват това менте за 1200 $! УБЕДЕН съм! ХАХАХАХАХАХАХА

Тия сички "технологични" дет ги избори ина Елка нимойт да изобретят Хахахаха

Китайците все още не са на нивото на американците в презентациите / рекламaта., което е жалко щото иначе са вече по-напред в технологията. Иначе статията е доста зле написана, прилича на платена реклама и да се измисли нещо от някой който не разбира. btw в DXOMark вече има тест на камерата.

Ей, франкенщайна сглобен в колхозна чайна се пръкна накрая! Гогов си е взел хонорара най-накрая! Скъса се да г ихвали тия ментаци! ХАХАХАХАХАХАХА

То и АйСиктира се сглобява в Чайна. И на него елементите са от къде ли не. Ама той не е сбирщайн-нали?

Освен за позьорщина, никакъв друг смисъл няма да се хвърлят толко пари за телефон

2017та акциите на Хуйвей стигнаха 14 юана с Mate 20 pro От там нататък ежемесечно падаха за да са в момента на 2.74 юана Казвам ти дъще - сещай се снахо. От както им спряха гоогъла потънаха здраво щото са непродаваеми в Европа, Австралия и САЩ, а това е милиарден пазар които има покупателна способност, а не е Африка, Ю. Америка, Индия и Руската степ където 1 на 100 може да си позволи такъв телефон.

Ха ха ха. Киселяк милиарден пазар не можеш да събереш с тези Европа, САЩ и Австралия. Милиарден е в Китай, Индия......... Едни философи напудрени сте мииииии

Аре пак прочети поста а за цифрите вземи елка. Като имаш 1 млрд индийци и от тях 1:1000 може даси го позволи... Ша процъвтиш с продажби. Глупаво дете.

и видях, че са 2,70 но Долара. При един юан от 6.60 за долар, прави сметка

Погледни пак.

И 100 плюса да си сложиш си остават юани, а не долари.

Много поздрави на новия Епъл, чиято невероятна иновативност е напълно невидима, но според цената я има.

кое му е ИНОВАТИВНОТО на това. Първо да те питам - знаеш ли какво значи думата?

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите сипят някакви реклами за Huawei....С Евразия и Китай е свършено, защо ли ни гинатрапват ???

Да припомниш кои са европейските телефони ... или пак до музея за справка ?

просто не е рентабилно да садиш тръстика в Европа, докато робите са в Африка. Финландия - Нокия Франция - Архос, Вико Германия - Гигасет, Медион Италия - оливерти Холандия - Филипс Испания - BQ

Испанското БКу е китайско та дрънка. Нокията беше финландска, другите кой знае как, къде и колко са европейски. Пък честно казано ние и картофи немоем си произведе

Хем китайците запалиха света с К19, хем да им ползвам и телефоните. Не, мерси, У лево!

ха-ха - китайски телефон.... той само е сглобен там. Дизайн-а на камерата не е техен, дизайна на основните чипове не е е техен (), екрана най-вероятно и той... Софтуера почти изцяло е чужд. По същата причина трудно може да се каже, че Мерцедесите са германски, щото купуват частите от къде ли не. () да направиш процесор от нищото не е като да купиш лиценз и схеми от ARM и само да го барнеш тук там, след това да го пуснеш на тайванци да ти го направят на чип. Не отричам, че Хуавей са внесли добавена стойност в Кирин процесорите, ама това я има 25% я не.

казваш ако аз направя архитектурата на сграда със всичките и работи вътре и нема китайци да я правят с китайски части - то сградата е китайска. Нищо че просто са въртяли чука и баданарката?

Пълни глупости си написал. Ограмоти се малко

определено е написал глупости. Едното ползва Германска камера Английски технологии за процесори Американска операционна система Американско Горила стъкло Неща за които и грам не са се напънали да развият - ама били много добри щото робите които го сглобяват са китайци и могат да го сглобят еФтинко... и разбираш ли - понеже е боклук - може и да се поправя лесно, докато Фераритата били много зле, щото скъпа излизала поравката.

Kirin 9000 най-мощния процесор???? ха ха ха ха Едвам бие с 5% Qualcomm Snapdragon 865, а до дъртите Apple A13 Bionic, Apple A14 Bionic, Apple A12X Bionic, Apple A12Z Bionic не може да се докосне дори

Найу-хубавото е че няма Google services. Чакам да изкарат Harmony OS из Европата и да отебвам Алфабета тотално. И без това освен Waze друго не им ползвам.

то я има бе... ама нещо не искат да я слагат. Вече 4 години. що така????

щото искат да са глобален играч, не само китайски... Те имат доста интересно отношение към пазара. За разлика от руснаците, които им е мазохистичен кеф да се затворят китайците са наясно, че ако искат да са глобален лидер трябва да избягват да се изолират от света.

а стига бе? Сериозно ли? Или просто е пълен боклук и си го знаят.

Аз работя през тела софта който го има в епъл стор го няма на другите места опитайте с fly smart

И телефон ракета да направят, без гугъл губят корпоративните клиенти. В операторите се чиупят да обясняват как нямало проблем и било същото, но изобщо не е същото. Жалко, защото мн ги харесвах.

никой неказва че 12 про е най -добрия но ios са най -добри другото е шменти капели

Най - добър защото ???

"Смартфонът дебютира с най-мощния процесор и най-способната камера на пазара" - Бахахахаха! Гогов, дупето ти е като майска роза вече от дупене на жълтите! :))) А за fake news къде да докладвам?! Щото това заглавие абсолютен пример за фалшиви новини. Нито процесорът, нито камерата отговарят на това определение и лъжат панелните таласъми, че и обикновените хора.

Само ,,необикновените таласъми " държите фронта с телефоните - местно или месно производство .

Huawei яко рекламират. Никой друг не налива толкова пари в реклама тук в Европа

Ама май само в България. Другаде не съм виждал реклами.

И ъпгрейдват вече създаден телефон май, а?

Кажи чао на фейсбук и месенджър

Ииии няма Google Play

Като си вземеш apple имаш ли?

Strikercho

Като си вземеш IPhone, за какво ти е Google Play бре, Джони? Хахахах!

И като няма какво? Абсолютно всичко го има в техният магазин + още няколко вече инсталирани. Казвам го от опит, миналата седмица смених апарата и търся, търся гугъл и няма, и няма. Взех да изпадам в истерия, но се оказа че си има всичко. Инсталираш си всичко необходимо за един час.

Абсолютно всичко кое??? Айде да не се излагаш. Страшно много неща ги няма. Примери искаш ли?

Забелязвам , че и в айфоня няма .... Мъкаааааааа.

То това е най якото. Откога чакам.....