Коментари - Илон Мъск разкрива планове за следващата версия на Starship | IT.dir.bg
назад

Илон Мъск разкрива планове за следващата версия на Starship

Тя ще има по-големи резервоари и по-мощни двигатели

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Илон Мъск разкрива планове за следващата версия на Starship | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е ясно, хехе ще седи с налъм вгз поне още една година Днес ментето мъск представи гризния трак за втори път … първия беше преди 4 години … сега пак

Научи ли най после разликата между ден и днес? Или пак да ти я обяснявам?

Като полети след 2-3 старта...тоя Стаков , ще остане безработен милия. Какво ще пишеш После Станков...ще те пратят с Рогозин да шиете ръкавички в Сибир.

Стария шип още не е стигал до орбита. Факт. Останалото са подробности!

Ами като ще говорим за факти ето ти още един - Русия 30 години от новото си съществуване няма своя ракета. Лети все още на съветските. Харесва ли ти факта?

Какво общо има Русия с коментираната тема? Нещо ви мъчи, но не е ясно какво.

Нищо не ме мъчи. Обичам да ви дразня тъпите руски тролеи.

По тъп от хехе няма, не са открили още такъв

Огледало ли нямаш в землянката? Купи си едно и ще откриеш.

Ало смешниците, когато качи Найлон Мъск 100 тона в орбита китайците ще гледат ориз на Луната, че и оттатък. Щото само по сметки ми напомнят на ф16 на чертежи.

Етооо, разтовари се най после след дългият тежък ден в тролефермата, където те смятат за по долу и от отпадък. Сега отново се почувства човек и утре с нови сили можеш да работиш, като отпадък.

_stankow

Най-вероятно има някаква новина за ракетата Ангара, която е вече на космодрума Восточний и трябва да лети през декември. Например завършили са някои тестове, насрочили са време за старта и т.н., преди всеки старт има много новини. И за да не пуснат тази новина - пускат какво бил казал Мъск. Ами хубаво го е казал, той е сладкодумец. Само че трябва и малко новини за случващото се, не само пропаганда на благи намерения ... Каквото и да е то, "случващото се". Ние, читателите, сами ще преценим добро ли е, не е ли добро, важно ли е, не е ли ...

Братле, когато правиш една ракета от четвърт век и все още няма успешен старт това че правели нещо на някаква площадка не е новина. Новина е като полети успешно.

с ракетата гаргара ще си правят гаргара като се опита да полети (евентуално някога)

коя хАнгара? 1.2 или А5?

хАнгара А5 - 2015та година почва строенето Старшип - 2017а още се говори за планове за BFR който чак 2019 наричат Старшип и почват да говорят за него. хАнгара А5 - полезна маса в ниска орбита - 24 тона Старшип - полезна маса в ниска орбита - 100 тона Фалкона 9 който има толкова полети колкото всички ракети на русия за последните 10 години нови с 23 тона. аре стига си бълвочил Хангара 5 е конкурент на Фалкон 9 и мноооооооооооооооооооооого далече от Старшип.

На кой космодрум? Много лъжеш бе саждьо.

Напълнете тенекията с кукуруз, да има пуканки за зарята.

За какво ти е кукуруз? Нали си имаш цъфнали налъми.

Лошото е само, че АКО-то цапа и мирише... Нищо, успех му пожелавам, трябва да се върви напред.

Съветската космическа станция "МИР". Ебаси комунистите са станали редактори тука. Навсякъде е известна като "Международна космическа станция", само в Дир.бг е съветска.

тя оная станция Мир е друга и е отдавна паднала в океана, сегашната е друга

А бе руските тролеи вече хетен от землянките ли ви набират бе? Собствената си история не знаете. Егати падението.

от злоба си станал много тъп, бе пъпеш...

Да разбирам ли, че ще гърми по-мощно и красиво от предната версия? Абе момци - списвачи, какви са тия дитрамби за нещо, което няма и един успешен старт? Пък трябвало и да кацне.... Фараонска история с пирамиди, това е мъскито.

И за фалкона преди 10 -12 година така разправяхте. Сега фалкона се изтрелва 2 пъти седмично и изнася 80% от товарите в космоса. Според разбирачите като таб нямаше как да се преземи вертикално първата степен и да се ползва отново, а вече има първи степени които са ползвани повече от 15 пъти

Бомба, само да не гръмне, хахаха

Липсата на NI (Natural Intelligence) застрашава човечествоео а не напредъка на AI който за всеки с NI не е I и няма как да стане такъв...

Единственото решение на проблема с дегенерацията на човешкия геном е евгеника, чиито алгоритви се определят от AI. С посочения "факт" ти дириктно би отпаднал от подбора за възпроизводство и за по сигурно AI би предложил хуманно скопяване с упойка. ФАКТ!