Илон Мъск се отказва временно от Туитър

Не е ясно кога милиардерът ще се завърне в социалната мрежа

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск се отказва временно от Туитър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причината е ясна - поредния взрив на бидона наречен Спейсшип.Докато стане "ШИП" бая вода ще изтече!

а кога ще регулират и подгонят хедж-фондовете за спекулата? Социалното равноправие и реалната пазарна цена на една компания трябва да бъде контролирана от масите, но това в един утопичен свят!

Явно оня нашенец от село дето го питаше всеки ден за логото и името му, е бил толкова досаден, че Мъск е решил да спре с туитър.

ало вашенецАааа, завист яде душичката ти!

Крадеца вика дръжте крадеца. Причината Тесла в момента да е лидер? Субсидирането от държавата при покупка на колата. Причината Спейс Екс да просперира? Преминаването на космическата индустрия от държавен модел към частен. Причината Стар Линк да се развива? Елитите искат 100 процента покритие свързаност необходима за контрол през AI ( справка 4тата индустриална революция и Ковид 19 Великият ресет от Клаус Шваб - основател на Международният Икономически Форум). Неурал Линк е финалната точка на свързване към всичките системи за контрол и събиране на данни - Бил Гейтс грешно го асоциират с чипиране, той е по задачата с намаляне на населението . Мъск е лицето за масите, естествено е че ще го оставят да се прави на клоун, за да може хората да имат поредният Месия на който да възлагат надежда. Ташака на ташаците е, че явно хората няма никога да надрастнем този модел. Тия масонски номерца търкалят планетата поне от няколко века. А преди тва същите врътки са праскали и Римляните и Фараоните.

Да не е решил да поработи малко? Последно време освен да поства тук и там, нищо друго не прави

трябва да се "дигнат някои акции" ще се появи.

Бордън на акционерине пак го е смъмрил, като след марихуаната, сега пак ке се крие 2 месеца кат мишок :)