Коментари - Илон Мъск смени името си в "Туитър" на Хари Болц | IT.dir.bg
назад

Илон Мъск смени името си в "Туитър" на Хари Болц

Неочакваната промяна бе направена, след като миналата седмица предприемачът смени логото със синята птичка със стилизиран образ на куче от породата шиба ину, свързван с меме криптовалутата доджкойн

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Илон Мъск смени името си в "Туитър" на Хари Болц | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А хехе се преименува на налъмвгз, в чест на мъск и варела който така и не излетя

Копира Мендел, който се е прекръстил на Медведев

Ма ти си гениален бре. Баси колко умни соросминдили имало.

Внимателно следете кога Мъски ще пръдне и направете пълен анализ на "аромата"!

За множеството фейк акаунти

Мъск е от северномакедонски произход и просто си е чешит по природа.

Ахкайте охкайти българи, важно нувина за джендъра на пиндустанец

Ненормален

мъск е готин. а ти си просто беден

Дат мада фака ис фрикин крейзи йоу !

Хей, Илонке, най-много ще ти подхожда името Боц-Боц - да се знае, че се боцкаш с кожени инжекции. А пък кучето ти да те шиба яко. Нали затуй е шибано, щот шиба.

"Илонка" може да си прави буквално каквото поиска, а ти можеш само да квичиш и да грухтиш по форумите

... вместо да скопа градината на село

Иначе си пишеше Хари боц:)))

Абе некой Врачански хакер е прекалил с рИкията и лекинко гУ е хакнал! :)

Бай Илон сериозно го тресе критическата

Този човек е дете на ЦРУ като му дойде времето ще си изиграе ролята.

Хери Болс, космати топки. 3 инча висок най-много.

Тоя е истински евроатлантик,обещания на килограм и простотии на корем. П.П.Не ми обяснявайте,че е гении,понеже е създал Тесла.Не я е създал той.

Когато Мъск влиза с пари в Тесла, компанията представлява един гараж, склад, няколко стола и маса, сервиз за автомобили и кафемашина. И не е произвела нито един автомобил. На всичко отгоре, т.нар. основатели, един от които е известен измамник / Мартин Еберхард / дори нямат права върху името Тесла, а също така не притежават tesla.com, та се налага Мъск да ги купува. Имат идеи да произвеждат автомобили и готов проект как да стане това, като лъжат Мъск и неговите другари Ян Райт и Д.Б.Стобел, че един автомобил ще излезе като стойност от 90.000 долара, а впоследствие Ян Райт установява, че са лъгали, защото автомобила има себестойност 120.000 долара. Хората, които са реалните създатели на Тесла са Илон Мъск, Ян Райт и Д.Б.Стобел, а не Мартин Еберхард и Марк Тарпенинг. Последните двама просто са регистрирали компанията, но нямат заслуга за производството и на една кола.

Между другото, номинация за нов член на борда на директорите на Тесла е Д.Б.Стобел, който е един от най-уважаваните хора в автомобилния бизнес и както казах - с основен принос за това, което е Тесла в момента. Той е един от най-добрите приятели на Мъск, който преживя много тежко смъртта на съпругата на Стобел - българката Боряна. Така, че не се излагай с подобни нелепи коментари относно основателите на Тесла

Момче, толкова много има да ти се обяснява, че времето на тази планета няма да стигне... Лекарствата никога не пропускай !