Коментари - Подобни на Земята екзопланети се оказаха илюзия | IT.dir.bg
назад

Подобни на Земята екзопланети се оказаха илюзия

Две екзопланети, за които някои астрономи смятаха, че е възможно да са обитаеми, се оказаха илюзия, предизвикана от активността на звезда.

Обратно в новината

Коментари - Подобни на Земята екзопланети се оказаха илюзия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

около 1000 произведохме само преди тн "социалисти обратни " да заграбят с измама власта и да ликвидират нашата яка тогав а индустрия

Важното е кинтите да се връткат в порно-науката, алъш-вериша да върви, пари към пари-прим, както е казал брадатия чичко! Поредните псевдо научни глупости публикувани в търговско-научните списания, като "Сайънс" и "Нейчър" и поредния смях след като "великите" публикации се изтеглят от самите им автори, което в последно време стана масова практика.

Еййй, ше им се на богаташчетата да се фукат ,че са ходили на море на друга планета ама ще почакат малко.

Може да не разсъждавам правилно, ама за какво ми е да знам че има Вашингтон (например), като единственото ми превозно средство са краката ми. Или инак казано, докато нямаме средство да прекосим такова разстояние, според мен е безпредметно "вдигаме пара", че сме намерили копие на Земята. Нека такива "открития" да си ги пишат в спец литературата, предназнаачена за учените.

еи тя ми разбиха мечтите аз такмо планувах там да си получавам пенсята ся шо ша прая!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е как да има планета подходяща за еволюция като няма еволюция?

ЖИВИ ПЛАНЕТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАВАТ А НЕ ДА СЕ ТЪРСЯТ ПОДПИС АЗИМОВ ОТ ОНЯ СВЯТ

Правилно казано!!!!!!

"Тъй като са прекалено отдалечени от нашата планета, за да бъдат изследвани с невъоръжено око или телескоп..." ...интересно, дали Марс или Венера, защото са "близко" до нашата Земя могат да бъдат "изследвани" с невъоръжено око??? Винаги съм казвал, че докато няма преки доказателства - снимки, не може със сигурност да се твърди за съществуваща планета. Така разни "учени" намериха доста планети на разстояния от 200 св.години и дори твърдяха че е възможно да са обитаеми??? скоро се заговори и за мистериозната 10 планета в нашата система, която била с размерите на Юпитер...ама дека я?? липсата на магнитни полета, радиационни излъчвания и пръстени, гравитационни влияния на орбитите говори за поредните "кьорфишеци".....остава сега да се намери и двойник на Земята, в която всеки от нас живее и в друг паралелен свят: ))...

истината е, че и да кацнат пред Белият дом и да искат да се запознаят с хората..., ще плъзне новина, че е имало куклено шоу!

веднага ще кажат: еФтинджос холивуЦка продукция, анимацийка тва - онова, ганя лесно се не минава, на луната се били качили, да ама друг път

Не били компютри, а били компоти...

Обърнете внимание, че авторите на това "изследване" не обясняват каква ще да е тая систематична слънчева активност. Единственото, което се пише за това е, че смущенията са заради слънчеви петна и магнитно поле. Но те се променят постоянно, дори нашето слънце е в период на обръщане на магнитното си поле. А въпросното спектрално смущение, което се смята, че е планета е систематично и стабилно. Абе мирише ми на оставки, както с италиянците при неутриното.

мое ли толкоз прости бе, обаркали планета сас сигнал .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти може ли да си толкова неграмотен?

Тю, язък! А, пък толкова близо.

те затова лъжат сега, че са само сигнали, за да не се залети народа натам...

Това което казват че ги няма не е вярно там са си но възниква въпросът защо се опитват да ги премахнат!!!???

Cлед като се отрича, значи не само има там планети, ами и контакт са установили с тях. ;)

Да бе , да. Контакт, като ромското включване.

На индиец не може да се има вяра. Тези са толкова некадърни и малоумни, колкото циганите

А ти се имаш за по-кадърен и по-умен от циганите ли ?

А цигани кадърни има ли,и в какво са кадърни,освен да лъжат,мамят и крадат?!!!

Язък!Точно бях стегнал багажа да се местя...