Коментари - САЩ: Не можем да изключим Русия от интернет | IT.dir.bg
назад

САЩ: Не можем да изключим Русия от интернет

Висш американски чиновник твърди, че е технически невъзможно САЩ да изключат Русия от глобалната интернет мрежа.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Не можем да изключим Русия от интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяха че не могат да се разберат за еднополюсен модел и пак се върнаха към фалшивото противипоставяне и двуполюсния модел , само малко инфо - Ротшилдови финансират Ленин за ВОСР , след революцията Ленин получава подарък от Хамър супер луксозен хотел в центъра на Москва т.н. Хамър център , който до ден днешен е голяма забележителност, през II св. война USA и СССР са съюзници, заедно правят високотехнологични проекти вкл. Космоса. Решението го взеха 20-те в Австралия м.г. затова Путин си тръгна ядосан. Света се върна в закостенялата черупка на дивия капитализъм и конфронтацията и така ще кара докато не се родат по-умни глави в УСА и старите не гушнат букета.

ни дума не вярвам на американците, ако имаха възможност биха отрязали Русия от всичко - всички възможни санкции им организираха, временно им спряха MasterCard, Visa и SWIFT - докато тъпите краварски кратуни не осъзнаха че така си вкарват автогол, Блатер махнаха заради Мондиала през 2018 в Русия, последното бяха допинг скандалите и т.н. Който мисли - вижда. И какво им е крива Русия на краварите? Може би задето почиства създадения от тях ИДИЛ? Или задето не иска да последва съдбата на индианците? Докато Щатите не бъдат накарани да си се приберат в краварника и да не си пъхат носа извън него - целия свят ще страда!

Те не успяха да изключат Саддам навремето (пробваха).

нямя как да стане само ако има воина ще ше случи такова нещо празни прикаски

Краварите не могат ама ушанките могат! Значи дезинформационната война действа с пълна простащина иидиотизъм!!! Това е като преди руснаците влязоха в сирия а краварите откриха мики маус на марс. Само идиотщини

kато не може сащ да изключи интернета на русия. русия да изключи интернета на сащ.

И аз си го помислих, а може и Чибуражка да им спре тока на САЩ, пък нека си имат нета!

Крокодилът Гена дърпа шалтера.

колхозника куку-то полуде. оказа се, че неговата руска кочина има по-голям дълг от могъщия САЩ и сега се пени в бяс и безсилие.

А защо им е на САЩ да изключват Русия от интернет ? Техен ли е интернета по света ?

Техни са опорните сървъри на мрежата и ако ги угасят, наистина ще стане "тъмно"!

Някои страни (визирам Китай) имат изградена инфраструктура, която при такова събитие да се включи и да обезпечи "светлина", поне на тяхната територия..

Агроколхозника др. ку ку сега ще представи презентация на тема: "Как др. Путин ще резне кабела на Интернета в съветска Русия - Венсеремос"

не обиждай името калитко,то поне е име герой за разлика от тебе,а аз съм си едно ку ку от народа

Точно по дълг към БВП САЩ са на 35то място в света. По-зле от тях са държави като Германия, Австралия, Великобритания, Швейцария и т.н., но не съм чул някой руски поклонник да се е раздрънкал за фалит на някоя от тези държави например. Нито Австралия ще фалира, нито Германия, нито пък и САЩ. Не смятате ли тогава, че натякването за този дълг на САЩ си е чиста пропагандата и няма никакъв смисъл?

а бе тука не се ли пита за интернета,ако имаш мнение по въпроса го кажи,а не намесвай дълговете,щото моя е по дълъг от американския

Тук не се пита нищо, другарю. Просто си пишем за САЩ и Русия.

Има една статистика - за вредата от краставиците. Който не я е чел, има я в мрежата, да я потърси, интересна е. Направили са си проучването и не са излъгали нито веднъж. Ще се "ужасите" с каква отрова сте си приемали ракийката. БВП се определя със статистически методи. Така, че номерът от "вредата от краставиците" може (и се прилага) и при определяне на БВП. Специално в САЩ в последните години направиха много корекции в методиката за определяне на БВП. Добавиха към него предполагаемите средства, които се въртят в търговията с наркотици и др. дейности в сивия сектор) , въпреки че този бизнес не генерира данъци, с които държавата да разполага. Добавиха дейността по отглеждане на собственните деца (семейството върши работата на детегледачката, по приготвяне на храна в къщи и пр.). Така, че не вярвай много на онова 35 място.

така един наш даскал ни показваше как може да направиш че всичко ти е розъвко. Най-често започвахме от резултата към началото. Винаги беше розъво.

Не вярван нито на Обонго нито на Путя...

Гледам, че пак бистрите дълговете, че да ви светна нещо. Руския външен дълг в момента е 550 000 000 000 $. Доста нули са си, че да твърдите, че Русия не била имала дълг. Не мислите ли?

и кво като имат,ама не се напъват като краварите нали,да не стане като в оня стария виц:колко е една кола в ню йорк-1рубла и 50 копейки:пък нека пак се напъват,ще им се ама няма вече безплатен обяд по света

Е и? Това не беше много умен коментар. Този дълг, който си написал, е много по-голям от гръцкия държавен дълг, например, но дългова криза имаше и още има в Гърция, а не в Русия. Важният параметър е дълг като процент от брутния вътрешен продукт на една страна. По този показател задлъжняването на Русия е около 25%, което е доста ниско сравнено с това на САЩ, например, което надхвърля 100%.

дълга на НРБ към 1988г. беше към 9.5 милиарда долара това към външни банки извън СИВ. Дълга към НРБ на Либия, Ирак, Иран, Китай, Никарагуа, Египет, Алжир, Тунис, Индия и др. беше около 10 милиарда долара. Е да питам ние бяхме ли фалирала държава както твърдят от СДС-то? А и да добавя 18 тона злато като резерв в БНБ! Важното е колко е генерираната печалба? Та и тук така 550 милиарда долара, ама какво стои зад тия милиарди?

Да бяхме фалирала държава и това се видя при мораториума по дълга през 1990 г. Вижда се и по друг показател - БВП. Та тогава БВП беше 10 милиарда. А дълга с лихвите 12 милиарда. Т.е. дългът ни е беше 120% от БВП. Дългът към нас беше под 4 милиарда. Откъде ги вадиш тия 10 е цяло чудо.

Спокойно. Другаря Путин ще има честа да изключи руснаците от Интернет

е па нали кабелите минават по дъното на тихия океан,нали рашките веднага са ги резнали и ония ще има да квичат и мучат що не могат да си ползват руските сайтове,някой от краварите пак се изказал дълбокомислено

Те затова пратиха Курск да реже кабели в Балтийско море, но тя отказа да излезе

кви глупости изръси хахах после е рязаха подводницата с нещо като кабел бе умньо тъполино си да знаеш

Липсва им на караварите студената война. Трябва им враг, незабавно. Демагогията губи смисъл, без мишена към която да сочиш с пръст. Пари няма, зрелищата постни, масата се заглежда в луд човек. Все "добри" перспективи.

речи руснаците нямали никаква икономика .Незнаех .Да не би да имаш предвид американнците щото тяхната икономика все пак не е реална а е спукан балон от деривати и дългови инстременти.

И каква точно икономиката на Русия бе малоумник див .С какво светът е зависим от твоити рески пияници.... а да от водката

Ден 1: САЩ отрязват Русия от интернет; Ден 2: Сървърите на IANA вече поздравяват на руски, Ден 3: всички домейни вече имат окончания и на кирилица.

4.Ден 4: САЩ са изключени от глобуса на земята...

+++

А сабахле - краката ти отвити :-))

!"Той няма да ходи до Лондонстан!" = двойно отричане на намерението. В Българския го има и се разбира, но на логически език ти си написал следното: "Смятам да ходя до Берлин" = !(!"Той смята да ходи до Лондон.") ,т.е. "Смятам да ходя до Берлин" = "Той смята да ходи до Лондон." Което е логическа безсмислица. Правилното е "Смятам да ходя до Берлин" = !"Той Смятам да ходи до Лондон. " И между другото - разкрит си. vbox7[dot]com/play:c5a20172cc 13тата минута някъде по средата. :) Голям смях падна като го чух. What's her name? :LOL

Русия и без това е все още в каменния век,така че дори да ги изключат от интернет няма да осетят голяма разлика

Не ожеш да Осетиш колко си зле.

щото е много зле...

Да, те защото са в каменния век, вчера изстреляха една ракета със спътник, а днеска още една към Марс. Олигофрен, в каменният век си ти и семейството ти.

добре че го има руското пространство хаха че поне да има какво да се сваля особенно книги хахах

ли, че си неграмотен, а и простичък? Не се взимай толкова насериозно, смешно ти се получава, с първобитното си мислене да даваш оценка на събития твърде далечни за него - мисленето де.

На физическо а и на логическо ниво изключително трудно може да бъде изключен някой от Интернет. Това са кабели, сателити, рутери, доставчици и т.н Не ми е ясно как може да се осъществи. винаги ще има обходен маршрут или начин за закачане.

Класическа манипулация -- първо се почва с Америка, където разбира се не може да става и дума за изключване, после се прехвърляме тихомълком върху Русия, която вече била правила опити...тертипа е изобретение на Гобелс и на ВВС - кажи че сестра му е курва, а тои после да доказва че няма сестра!

Не могат, а? А смеят ли изобщо? ;)

тия от гетото до такава степен са сащисани вече, че си създават паралелна реалност.Вече не Русия а никой не бръсне за слива.То за туй шеф в американското военно разузнаване си го заяви директно на брифинг в Пентагона: В Русия имат стратегия за 35-50 години напред и правят каквото си поискат , а ние в САЩ си имаме фантазии

За какво им е на тия руснаци интернет. На тях им дай алкохол и оръжие.

а на вас повече качество в съдържанието на черепната ви кутия.

Като гледам картите на подводните кабели. Отрязването на америка от интернет не е по-трудно от отрязването на Русия от интернет. Както се казва паритет в ситуцията.

КГБ : ние можем

аз си признавам чистосърдечно, че нищо не разбрах от статията. Кой, кого, как, защо?!? И кому е нужно всичко това?

Ахахахах... Русия и Турция, Путин и Ердоган - братя в престъплението срещу народа си!

пропускаш Обонго и цялата пасмина от ЕС?