Инвеститори: Криптовалутите са "отрова за плъхове"

"Против интересите на цивилизацията" са, казва Уорън Бъфет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсата на златно покритие и други матереални активи на другите основни валути ги направи от относително реални на измислени. И след това лесно на някой му хрумна идеята направо да си измисли измислена валута без да губи време да минава през етапа на реална валута.

И сига едно картинка на банана струва две картинка на банана. Мъ реален банана нема.

Еми да мрат шибаните плъхове :) Банковият сектор има нужда от стабилна профилактика.. така че.. Чакаме ги! Отделно към автора на тази статия - изказването на У.Бъфет е от годишната сбирка на акционерите не Бъркшиър Хатауей от месец МАЙ.. САМО ЧЕ 2018 ГОДИНА.. СМОТАНЯК! Това е изказване на човек на 89 години, който през цялата си кариера няма инвестиция в софтуерни или технологични компании... въпреки че са много близки приятели с Чичо Били още от началото на 90-те.. правете си сметката... колко е ерудиран г-н Бъфет по тази тема.. Той не е прекарал и 10 часа в усилия да разбере концепцията и приложенията на DLT. И дори да ги прекара, неможе да го възприеме, понеже човека е value investor. Уважения за Бъфет, доказал се е в това което прави, но олигофрените по медиите - стига сте притискали хората за отговори и стига сте лансирали негативни новини (особено такива от преди 3 години). Как няма начин за директна комуникация с вас.. да ви се обясни малко на лимитраните мозъчета, като вие самите не се образовате, а само превеждате от медийте и следвате тяхната адженда....

Е, това ако не е педераст с кръвотечения от разкъсан гъз, то другуто му име согурно е Карбовски.

Мдаа голям зор да падне цената и донякъде го постигнаха. В края на краищата повечето количество популярни крипто валути ще отиде при големите риби, а те не искат да купуват скъпо..

А-а-а да, Измама-крещеше бедния инвеститор, докато пълнеше кошниците на дипа, wink wink :).

Отрова за плъховете които ви ядът лъвския пай, а? Само че истинските плъхове отдавна са оглавили пенсионни и инвестиционни фондове и гърбят милиони хора докато го играят тарикатите

Уви същите хора вече имат и контрол над крипто света. Единствено мафията успява най-ефективно да използва възможностите на анонимните плащания и спестявания.