Коментари - Масово недоволство срещу iPhone в Корея | IT.dir.bg
назад

Масово недоволство срещу iPhone в Корея

Близо 64 000 южнокорейски потребители на iPhone са подали колективен иск срещу Apple, информира ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Масово недоволство срещу iPhone в Корея | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

простите потребители продължават да купуват Апле и-и

на простотиите на иновативните алуминиеви капаци

След Първороден Грях, следва гонене от Рая. Наслука.

Корейците злобеят че не са се сетили да го приложат в техните пръчки, вместо да се изхвърлят в боклука на третата година. Всъщност има ли закон, който да забранява.

На тях им стигна акъла само до експлодиращи батерии, които да унищожат телефона :D

Всички теелфони без изключение трябва да са със сменяеми батерии и да може да са налични 5 години след излизане на телефона! Отделно забавянето трябва да е обция която да може да се включва и изключва от всеки!

Какво толкова се учудвате, всички лъжат, крадат и мамят докато не ги хванат. Причините за това са комплексни, но като цяло могат да се обобщят като ...финансови. Справедливост? Да всички искаме да има, но на днешно време и справедливостта струва пари. Въобще опорочен е социалният модел, но промяна ще има, по един или друг начин. Просто няма да тръгне от нас, ние само можем да гледаме и да се пулим.

Не се правете. Всички производители действат така.

Производители? Явно не си разбрал нищо от новината. В момента има много производители, но два ОС-а - iOS/Android. Това, че се забавят телефоните е софтуерна функция, т.е. не го прави производителя на телефона, а разработчика на софтуера. При Епъл софтуерът е затворена система и такива "фийчъри" не се разбират освен ако някой не си признае. При Андроид кодът е отворен (и за това има толкова модове) и такова нещо не би могло да се скрие.

От Андроид 7 до 7.1.2 моята НОКИА вече бави осезаемо. Айде сега разбирачо обясни ми от какво е за да се посмеем дружно.

И гугълците правят курвенски номера. Умишлено новите приложения се правят тежки, а старите версии се пълнят с бъгове, за да са неизползваеми. Ползвам телевизор на 1080р, модел от 2014г. След последното обновление на тубата, всичко ми се възпроизвежда на 720р, 1080 въобще отсъства като опция. Ама ако си мислят, че скоро ще купувам нов, заблуждават се......

И дори да не са имали користни цели от Apple в такъв случай се уведомяват клиентите, че видиш ли новият ъпдейт ще вдигне живота н батерията за сметка на производителността, пък те да си решат. Наскоро искаха да ми "флашват" колата с нов софтуер, но отказах - моят афтермаркет е по-добър от техният ;). Но това е правилният подход

Колко ли тъп трябва да си за да купиш продукт на APPLE!

Колкото и да си купиш на Майкрософт, Гугъл, Самсунг или която и да е компания.

Не знам дали е същото - като не ми харесва софтуера на Андроид си свалям мод който искам и си действам. При Епъл или ги харесваш както са, или си гледаш работата.

Все едни същи пръчки, плочки за баня направени за малоумници!

И за баня не стават. А си го завел (редовно и грижливо) на баня, а дотам с телефончето. Не им понася мокрото, ама хич.

Корейците са гении. Тъй като на стотина активисти им са признали иска, сега като имат съдебен прецедент ще трябва да признаят на всеки, който представи същите доказателства.

Съдебният иск е за умишлено остаряване на устройствата. Apple ще оспорват с точно обратния аргумент - чрез предпазване на устройствата от произволни изключвания и претоварвания, реално удължават живота на устройството. Анализите са в тяхна полза - средният живот на iPhone е 5 години, като дори има огромен вторичен пазар (т.е. 2-ра ръка устройства). При телефоните с Андроид средният живот е под 3 години, като достига 3 години за високия клас устройства. В най-лошия случай могат да ги обвинят в това, че не са информирали потребителите си и в крайна сметка всички да изкярят по една нова батерия.

Защо пишеш глупости, имам Самсунг S2 от 2011г., екстра си работи, само дето вече рама му е малко.

Дали ще могат да докажат че има връзка между състоянието на батерията и забавянето на устройството? Трябва да докажат че при смяна на батерията устройството няма забавяне, Едва ли ще успеят.

Все повече и повече им лъсва зверско-алчното дупенце на изродите в ейпъл. Махнаха 3,5мм жак за да си спестят още разходи в производството и в същото време някакъв олигофрен сяда да ми обеснява,че видиш ли ТОВА било бъдещето като,че ли под земята сме расли. Sony,Huawei и Pixel-незнам си какво си и те като видяха,че има маймуни дето да се вържат и хаааайде вземи тия тел.без 3.5жак. То и без това каквото и да им дадеш на клиентите в днешно време,те си подскачат диви и щастливи. Евала на южнокорейците !

FuckTheEU

Колко цента струва този прословут жак? В магазините за радиочасти са по 50 стотинки, по колко ли ги плаща апъл? Не е заради намаляването на разходите, а заради увеличаването на приходите. Сега почти всички имат слушалки или колонки с този жак, трябва да се хрърлят на боклука и да се купят нови съвместими с лайтнинг на апъл, разбира се на десеторна цена.

Тя ябълката ядена, вече.

63 767 потребителя някак са успели да се обединят в едно цяло! това на фона на наща приказка - двама са дружина, трима са дружина с предател! има бая попара да ядем докато стане и от нас цивилизовани хора.

мдаа арт боклуци за балъци и 2 кофи стинки. огризникът требе да се разори и да затварят таз кочина.

кенефшит кифленикови са доволни

Лъжци и мошеници! Не стига че си им платил богато и пребогато заключения боклук ами те нарочно пречат на работата му за да те ограбят отново!

Политиката на Apple е всеизвестна, как се излъга да си купиш техен продукт? Или си поредния палячо който звъни без да го натискат!