Коментари - Apple отчита силни продажби на iPhone | IT.dir.bg
назад

Apple отчита силни продажби на iPhone

Apple е продала 35,2 милиона броя iPhone в света през третото си финансово тримесечие - с 12,7 процента повече, отколкото през същия период миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Apple отчита силни продажби на iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле в тоя форум какви бизнес светила имало. Какви висококвалифицирани експертни мнения има за мултимилярдни компании и как те си правят бизнеса. Аз съм направо в очудване как тези финасови гурута от тук не са изпълнителни директори в компаниите. Това е голяма загуба за IT бизнеса

iPhone ПО СЪЩЕСТВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГЛУПОМЕР. БРОЯТ НА ПРОДАЖБИТЕ МУ ОТРЯЗАВА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА НЕДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛЕГЕНТНАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО..

По принцип е точно наопаки - масата хора купуват евтини боклуци. А, ти както пишеш само с главни букви, автоматично спадаш към най-простите.

Явно ти си от онзи тип олигофрени дето си мислят че нещо, което струва шапка с пари е по-добро и качествено от нещо достатъчно просто, но ефективно и вършещо същата работа. Съвременният тип маркетинг е ориентиран точно към тъпаци като теб. Щото сте прости овце. Пък ти си мисли каквото си искаш за себе си.

ПОКУПКАТА НА iPhone Е ЛЕСЕН НАЧИН ДА СЕ ИЗДИГНЕШ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ, ЗА ХОРА БЕЗ ОСОБЕНИ СПОСОБНОСТИ И ВЪЗМОЖНОСТИ.

Ай-фона мьи е много по-добър от Ай-фона тьи!

На кой му пука за скапаните продажби на някакви играчки бе на оня който бърка в кофите ли, на слепите, на глухите ? НЕ ! На тъпите !

Тоя какво се е хилнал. За какво ги харчи толкова милиони?

Бре колко си загрижен. Между другото това е типичното мислене в БГ - все да се правят сметки на чуждите пари, вместо да вземат да се напънат и те да изкарат някой лев.

Ти говориш за нещо, което е чуждо за балканската природа да се напъва, да изкарва пари :) Няма такова нещо, я държават, я гадния работодател трябва да му ги дава щотот той е много 'убав и най-добре знае как се прави бизнес и се харчат пари. Само да му падне Солунската митнаци и гледай кво става. Оправил е живота на всичките роднини до 9то коляно. Ей това сме ние прост Бай Ганьо народ със самочувствие без никакви покритие.

Идва Леново и ще отвее старите муцуни...

iphone 5s струва 1000лв в малките магазини. samsung s5 струва пак толкова. Това са телефони от висок клас. Аз имам Нокиа преди нея галакси, а жена ми iphone 5s. Обичам нокиата, но не мога да отрека класата на айфон. Стига сте злобеели!

Бих се заклал ама Iphone никога не бих купил. Samsung е върха..

и ти не си добре момче.

Забелязал съм че тези хора , които няма с какво да блеснат, но амбициозни и им тежи този факт, гледат да си качат акциите с луксозни играчки. Те са любимата таргет група на търговците на илюзии. Истинската стойност на човека се определя от това какво си дал на другите, а не какво си взел от тях.

Забелязвате ли в кои страни е ръста на продажбите..? В страните, където да имаш ай е доказателство, че си успял човек. В една по-богата държава това е просто играчка и ненужно скъп аксесоар.

в една нормална държава никой не обръща внимание на тези неща. Всеки си има каквото си поиска и може да има от всички.

... че си Куха Лейка .... "ръст" е относителна величина .... зависи предишният период (в случая година) колко души (съответно процент от потребителите в даден пазар/държава) вече са имали даден продукт ... съответно насищането е по-голямо в по-зрелите пазари, следователно и ръстът е по-малък ... логично, нали ... а твоите "мнения" са просто - е мнение на куха лейка:)

Toчно ,защото в богатите държави може да си позволиш всичко което ти харесва iPhone е лидер сред флагманските модели и това е така още от 2007 -а. Нито за миг не са изтървали първото място ;)

Мда.. с изключение на моментите когато са се изпускали...

Всички знаем, че България е предимно аграрна държава. Всички знаем, че и Епъл не е за аграри

А Е ЗА СНОБАРИ

Да си снобар не е лошо, просто се кефиш на скъпи и качествени неща. Но да си аграр - направо е жалко!

Все едно и също повтарят из новините - я как епъл продали един милиард джаджи, или как руснаците са по-по-най-великите на света и трябва всички да им целуваме ботушите. Скука.

Индийците не са измислили нищо.

Абе аз през последната година от моите познати не се сещам някой да си е купил "ифон". Всички след "ифон 4" минаха на андроид, галаксита малаксита и тем подобни и тук-там някоя нокия

При моите познати е точно обратното. Нали не очакваш твоите или моите познати да са представителна извадка за продажбите в световен аспект на iPhone???

В световен аспект продажбите на Apple са се сринали до 15% дял от пазара на смартфони!

"Soon there will be 2 kinds of people. Those who use computers, and those who use Apples." (Early 1980s)[2][3]

IPhone е супер...ако можеш да си го позволиш.За съжаление аз вече не мога....

Ако можеш да си го позволиш, не си го разрешавай, защото ще съжаляваш, ако можеш да го осъзнаеш.

Абе зарежи ги ти тия, тва е като при лисицата и киселото грозде.....Всеки му се иска, ама за некой е кисело...

За пореден път се убеждавам, че Гнусмас троловете не са нищо повече от най-обикновени комплексари.

Е нормално е...Те самсунгите с порнографията наречена Джели Биин и тия високи цени отблъснаха много хора...Реших да им дам последен шанс като си рефлашнах Кит Кат. Все пак маса пари се дадоха за този апарат...почти колкото за Apple....За сега се държи доста по добре от предишния.

Apple отчита силни продажби на iPhone. Спрямо първите три месеца на годината продажбите на iPhone са спаднали с 19,5%, а на iPad - с 19 на сто. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

'Спрямо първите три месеца на годината продажбите на iPhone са спаднали с 19,5%, а на iPad - с 19 на сто.' много малко интелеkт се изисква да разбереш какво пише тук, но ти явно го нямаш

Спадащият тренд може да се види и от интелект на потребител на Apple!

Новата версия на iPhone ще бъде комплектовата със раница за акумулатор и базова станция на мобилниа оператор за безпроблемно приемане и работа повече от 24 часа.

Изчакай, а не злобей Г-н Злобен!

Купувайте глупчовци, нищо че ТЕЖИ, ЗАБИВА И СЕ РАЗРЕЖДА!

Айде бе! Моят iPhone нито тежи, никога не е забивал, а батерията си му държи като на всеки smartphone.

КОЙТО НЕ СЕ МОРИ СЕ ПОТИ!

...и струва колкото два. Все пак да продадеш нещо на цена в ПЪТИ над стойноста му си е майсторлък, от епъл го владеят, не може да се отрече...

Само задръстените купуват Apple, но и те са на свършване!

Такова мнение може да има само истински задръстен човек. По тази логика IBM, които започват съвместна работа с Apple също трябва да са зъдрастени, задръстеняко глупав и ограничен!

Естествено, че са задръстени. След като си продадоха PC бизнеса на Lenovo, сега китайците им вземат и банковия бизнес.....и удавник за сламка се хваша!

Всички комунисти по света минават на Епъл само родните агро механизатори продължават да го обиждат. Защо така бе, другари?

дир.бг, съжалете злобните панелни комбаинери фенове на дървоид за 50лв. Не им пускайте такива новини

бягай да направиш една злобарка и се върни за отчет.

"Да го ду.ат бедните."

Ха-ха. БРИК крепят Епъл.