Виждат хората през стени с WiFi сигнали

Учените признават, че това отваря възможностите за много по-лесно и по-евтино проследяване на хора

Обратно в новината

Коментари - Виждат хората през стени с WiFi сигнали | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези много филми са гледали. Вземат ни за будали.

Ще ме видят как се Държим За Куро и си мислим за тях.

А па язе имам тайна технология, която я крием с комшията, но че ви споделим! Комуникираме free по водомера, ама си трайте де!!;!

Kogato diktatyrata se vavede navsiakade kato forma na ypravlenie a tva hte stane do nai mnogo 5 godini togava hte vidite kon bob iade li hte e tormoz nat 4ove4estvoto ot edna hepa xora

Виждат хора през стени ами тези сгради зад човека що се виждат що не се вижда през тях? Страшна глупост

Щото снимката е илюстративна и не показва реалното нещо, което най-вероятно е лишено от дълбочина. Мисли малко преди да се изкажеш неподготвен.

Чавека е много тъпо животно, сам се набутва в пастта на изкуствения интелект и биороботиката за собственото си покорение и последваща анихилация!

Тази технология е отпреди 5 години, един приятел работеше за гугъл и още тогава правеха камера виждаща през стени чрез вифи сигнала

Маникални деа.

Супер сега всички които бием злобарки ще треба да увиваме във Алуминиево Фолио всичко не само главите си ,че ще станем за резил пред Скайнет който 24/7 ще ни води в списък ,че Обекта Бие озлобени злобарки в/у дивана.

Se taia

А не осъзнаваш, че като се увиеш във фолио баш ще "светнеш" на устройството или по-скоро ще се виждаш като тъмна точка.

А ти не осъзнаваш ли че човека се майтапи?

Като биеш " злобарки" или опъваш комшийката ,докато го няма мъжО й,просто изключваш WiFi от тока...

"С WiFi сигналите те са наблюдавали хора при почти пълна липса на светлина" И какво общо има светлината с WIFi сигналите ????

И тя се отнася за: "Термично нощно изображение на бягащ човек пред дърво и сграда. Нюансът на сивото представлява различни температури, определени с помощта на скалата на Фаренхайт от дясната страна на изображението (черното е най-студеното, бялото е най-горещото). Снимката е направена с инфрачервена камера Flir T420" Но умникът от дира пише "Изображение чрез Wi-Fi" !

Повечето снимки в подобни новини или репортажи се добавят с илюстративна цел и нямат реална връзка, поради липсата на истинска. Не се хващайте за това, като удавници за сламка.

отвратителен превод . не разбрах и какво общо имат невронните мрежи за тая работа ...

"Разработихме дълбока невронна мрежа, която картографира фазата и амплитудата на WiFi сигналите към UV координати в рамките на 24 човешки региона. Резултатите от проучването разкриват, че нашият модел може да оцени местоположението и позата на хора, като използва WiFi сигнали като единствен вход" ша повърна

...произвел толкова бисери. Всяка следваща статийка към все по-големи висоти. Колос на мисълта.