Израел създаде бомба с изкуствен интелект

Поразява цели, разположени до 100 км от точката на изстрелване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. създали са високотехнологично камикадзе.

Ако Израел реши ще направи на пепел само за минути руското летище в Латакия. Мурзилките дори няма да усетят от къде ги изпаряват в посока путинския рай...

много те пазят дирниците

....но във фантастичен филм

Какъв смях -НЕКАДЪРНИТЕ АЛКАШИ - Рассийските агресори затворяха небето над СИРИЯ ВЕЧЕ 10 ПЪТИ. ИЗРАЕЛСКИТЕ ВВС ЗА ТОВА ВРЕМЕ НАНЕСОХА ПОВЕЧЕ ОТ 200 АВИОУДАРА ПО ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУСКАТА СГАН В СИРИЯ -МУСЛИМ ТЕРОРИСТИТЕ. Руска безпомощност и олигофрения. Защо не пада НИТО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ, а ватните са всяка седмица на земята в металолом ?

Ватенките в Своята безпомощност в сирия, вече започнаха да се молят на Израел да не бомбят Дамаск. Россия слёзно просит Израиль не бомбить Сирию. Всяка седмица Израел безпрепятствено унищожава каквото си поиска в Сирия. И това е факт. Няма никакво руско, иранско или сирийско ПВО. Няма заключено небе над Сирия. Това са лъжи само за руските алкохолици. За да се запази ниската видимост на F-16 , бяха разработени малки бомби с контролирано планиране GBU-39, които са перфектно прикрити във вътрешнoста на самолета. И ефективността на тези бомби е доказана на практика с многобройните нападения от страна на F16 по Сирия. Тези малки летящи бомби не се виждат на никой радар и не могат да бъдат свалени. СЕГА С УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО ИМ с изкуствен интелект ЧЕРВЕНИТЕ РУСКИ И СИРИИСКИ ФАШИСТИ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА. Отново щв виждаме последните секунди от живота им заснето от израелската камера на носа на бомбата. Така вече лъжливите комуняги нямат никакъв шанс да лъжат както до сега.

Абе не че нещо ама като ви слушам как всяка седмица се хвърлят бомби в Сирия в мен изникват въпроси КАКВО ТОЧНО БОМБАНДИРАТ. Защото за една година всяка седмица стотици бомби то не трябвало да е останала тухла върху тухла. Нещо не излиза математиката.

Израелските F-16 без проблеми УНИЩОЖИХА ОЩЕ ДВА РУСКИ ПАНЦИРА, които са посмели да открият огън срещу тях. Всичко е заснето от камери на дроновете и ватенките умират от яд че не могат да отрекат и да излъжат както винаги. Израел БЕШЕ ПРЕДУПРЕДИЛ, ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО СТРЕЛЯ ПО ТЕХНИ ЦЕЛИ – ВЕДНАГА ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН. За това и ватните С-300/400 не смеят да стрелят, защото ще станат на метални отломки, и целият свят ще разбере за тяхната безполезност. Заради станалите за смях руски панцери Индия се е отказала да ги купува. Тя ще купи други по надеждни и модерни установки от Южна Корея. Ето видеото:

Аве много прости тези червени тролчета.... слаба ракия. 1. Нали бяхте заключили небето над Сирия и пиле не можело да прехвръкне ? Летят само Американски и Израелски самолети както и когато поискат И унищожават всякаква червена фашистка сган, Панцери, С-300/400 боклуци. И няма НИТО ЕДИН СВАЛЕН АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ. 2. Добре че този път арабухите успяха навреме да скрият в някой селски сайвант своиоте панцери за да не станат на металолом. Те дори не смеят да ги използват. 3. Нали се радвахте и пихте стекломой за това че американците са се изтеглили от Сирия. Да , ама, не. Ватенките и техните мърши ще ядат мазната опашка докато не им дойде акъла...

Чете Псалми 91. ..преди да избухне.

всичко това про един ядрен взрив отива по дяволите и не се знае къде може да попадне !

Хората вече са измислили защита! Бомбата е еврейска! Слагат 1$ в страни от целта и бомбата веднага се насочва натам...

Ще ги призная че са направили бомба с ИИ ако въпросната започне да си задава въпроса "Да гръмна или да не гръмна, това е въпроса..." :)

Вече казват ИИ на всеки напън в посока създаването му. Сигурно ще се появи и нов термин за това, което визираш, "изкуствено самосъзнание" или нещо от рода. AC? (Artificial Consciousness)... Ще има да се бърка с променлив ток....

Един стар виц: "създадената от учените умна бомба с изкуствен интелект не позволи да я изхвърлят от самолета"

Не знаех че бомбите се изстрелват.

За съжаление Бог не можа създаде същество с интелект.

Сам виждаш, бог няма..

Той казва - "по свой образ и подобие"! Ми толкоз му бил интелект(ът)...

Летят си две междуконтинентални ракети с изкуствен интелект - едната към САЩ, другата към Русия. Срещат се над Гренландия и решават да пият по едно преди свършека на света. Напили се яко, американската рекла: - Мноу съм пияна, изоПщо не помня къде съм тръгнала. Руската, нали са приятелки вече, рекла: - Давай, тогава, да те изпратя до вкъщи, да не се затриеш по пътя.

Се бомби им в кратуните.

Какво ли е усещането да знаеш как си се мъчил да пишеш луди алгоритми и накрая да гледаш как ти взривяват труда :)

jingiby

Това едва ли е бомба, та дори и планираща. С този обхват, по скоро се касае за крилата ракета въздух-земя...

Ракетата предполага двигатели, а тук такива няма. планираща бомба си е. Точна както руската "хиперзвукова ракета" не е ракета, щото няма двигатели, а е планираща бойна глава.

На този принцип на безмоторните самолети трябва да им казваме ракети ли?