Коментари - Учени може би са засекли извънземни | IT.dir.bg
назад

Учени може би са засекли извънземни

Астрономи от Университета "Корнел" са открили 234 звезди, от които идва странен пулсиращ сигнал, който може би е дело на извънземни цивилизации.

Обратно в новината

Коментари - Учени може би са засекли извънземни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна дявола се мъчи да утвърди заблудите сред човечеството: " Дявола не съществува, а следователно и Бог", " В космоса няма вселенски разум (Бог), има извънземни..." Може и да има извънземни, но те са в друго измерение, така че среща е невъзможна.

не им отговаряйте на тея сигнали. това е въдица! ще стане нещо от сорта: ела вълчо, изяш ме!:-)

не знам що ще стане, но знам какво е станало: маите са си чакали Кетцалклоатл, и като е дошъл Кортес с няколко десетки консервоносци е избил (собственоръчно и със зарази) 2млн. И ние така си чакаме и на, ще дочакаме

отдавна са на Луната и на Земята. Не знам нашите учени поради каква причина ги търсят с телескопи в другия край на вселената. "Вода гази - жадно ходи" Те тая поговорка най-точно описва действията им.

по-лошо ще е ако извънземните засекат 'учени'

Учените отдавна са открили извънземен живот, но може би сега е дошло времето да се каже. Живота на планетата Земя е в опасност и трябва да кажат как най-после са осъществили контакт и трябва да се запознаем с тях

Парадоксът на Ферми си е все още непоклатим парадокс.

Еволция без дирекното участие на интелигенти същества е абсолютно невъзможна. Такъв въопбражаемн процес нарушава всички информационни и физичекси закони. Затова не можем да го наблюдасваме никъде във физическият свят. Когато имаме намеса на интелигентно същество, развитието е органичено отгоре от информацията вложена в него. Никой не може даде повече от това което има. Науката се занимава с изследване на причино следствената връзка във физическият свят. Вавилонският шамани се занимават с масова пропаганда на вавилонските митологи и религия на беззконието. Те проповядват култ към идолите и плътта, която е тленна и мимолетна. Твоа е религия която нищо не предлага, но ограбва най-ценното от човека - любовта, истината, свободната воля и бъдещето във вечността.

Айдеее...

Получих мозъчно разтройсво!

Сензационерите глашатаи на вавилонският шаманизъм отново вдигат шум излишен шум в медиите за масова дезинформация. Някой от тях действително ще видят извънземни, но когато това се случи ще търчат да се крият по пещерите и ще викат на камъните да ги покрият и да ги скрият от погледа на всемогъщият, че много са им пораснали носовете.

засекли са на баба ми розовите кюлоти дет висят на тела да съхнат

Много ми е странно защо толкова хора, при това и много учени, си въобразяват, че ако има извънземни, те ще са "почти като нас", пращащи сигнали, търсещи други цивилизации като нас и т.н. Много хора живеят в "Стар трек" и други подобни филми, където извънземните изглеждат почти като хора, някои са произлезли от хората, други не, ама пак приличат на тях (само че с малко странни костюми), и където на всички планети, където отидат, може да се диша и изобщо, приличат на Земята. Изобщо не се замислят, че ако има извънземни, те може да са невъобразимо по-различни от нас, с абсолютно неразбираема и непозната за нас логика, със съвсем друго естество, което дори не можем да си представим. Толкова различни, че дори понятието "развита цивилизация" да е напълно неприложимо спрямо тях. А в случая дори и сигналите да са от тях, те са ги пратили преди стотици, може би хиляди години (ако изобщо са същества, интересуващи се от пращане на сигнали по каквато и да е причина).

Ти явно не си наясно че извънземни има и те са сред нас, филми като Стар Трек са именно направени с тяхна помощ, затова приемам всичко за истина. Много са ми интересни такива като теб, песимисти които не вярват в нищо и на никого. Напиши в гугъл 'снимки нло' и ще видиш куп доказателсва. Гледай малко Дискавъри, почети някоя от стотиците книги. Разбира се че те ни светят с лазери от други галактики.

Аз изобщо не съм казал, че няма, прочети по-внимателно какво съм писал. Напротив, сигурен съм че има извънземни (и аз също си имам сигурен източник относно тях). Просто обаче твърдя, че те са невъобразимо по-различни от нашите представи за тях. И точно Стар трек е твърде наивна човешка представа за извънземни (то е разбираемо де, все пак вероятно би струвало доста повече на създателите на филми, ако трябва да правят нещо напълно различно от хуманоидната ни представа за тях). Те може да са от съвсем друга материя. Може да комуникират по съвсем непознат за нас начин. Може да са дори с такова естество, че да нямат нужда от комуникация (поне не и това, което ние разбираме под комуникация). Може дори да не се състоят от материя, а от енергия. Може да нямат нужда от планета, на която да живеят и да се развият. Дори може да обитават други измерения, недостъпни за нас. Разбираш ли какво искам да кажа? Просто ако искаме да ги открием, може да се наложи да излезем далеч извън нашите хуманоидни очаквания за тях.

Е не рзбра човека-прости-земен,че не е имало,няма и няма да има извън земни.Просто не може да има...кога ще го проумеете това...?

Разбира се че има извънземни. Това че ти си единственният който не е виждал е друг въпрос. Гледай филми, има и документални. Напиши в гугъл 'pictures of ufo' и ще ти излязат 1.5 милиона резултата. Случайност? Не мисля

Значи и на тези 234 звезди пушат трева, докато си играят с радиото!

хората няма кво да ядът, те марсянци шми търсат...

Според тези "учени" излиза, че всички тези 234 цивилизации са на едно ниво - изпращане на сигнали в космоса , т.е. на нашето ниво ?! Това е крайно невероятно и смешно - значи всички са на ниво да пращат сигнали "ела, Вълчо, изяж ме" ! Е не вярвам всички да са толкова тъпи ...

ама са само 234 от 2.5 млн, а кой знае колко хиляди са си изпатили или са видели какво следва и си трайкат, иначе да вярваме, че всички извънземни са добри христиени, незнам кой глупендер ги ражда тия идеи де се тръби наляво и надясно, ехо тука сме, ще минат утре и ще попилеят всичко. Има и друго, сега глупаците викат силно да ги чуят, ама те ще дойдат за внуците ни след 100 години да речем, откъде-накъде пък решаваме съдбата на следващите поколения. Абсолютно тгрябва да се скътаваме и да развиваме задружно планетата, да имаме щит и т.н., но срещу руснаци, американци или китайци, а срещу астероиди, извънземни, слънчеви изригвания и т.н. глобални сътресения.

Извънземни христиени - нема! Просто нема начин другъде във вселената някой да измисли толкова уникално тъпа религия като юдо-християно-исляма!

234 глупави цивилизации като нашата са нищо от общата бройка от няколко трилиона.

Разбира се че има извънземни, те се опитват да комуникират с нас посредством тези мощни лазери. Трябва веднага да уловим колко се може повече сигнали от тях, за да имаме информация какво да правим при бъдещ контакт. Искренно се надявам да се миролюбиви за да можем само да спечелим от една такава дружба.

Аз пък се надявам на Independence day! :D

Иванеееее,Иване да те е-е който те хване...

Бе то и преди викахме "Вечна Дружба!" ама нищо добро не излезе.

То туй Боко ве, пуска си силно радиоточката ...

Мен ме притеснява изразът "Благодарение на шумЪТ..."

Имам някакъв много смътен спомен, че имаше подобна информация съвсем наскоро (преди година-две-три) Някой дали би могъл да ми припомни?

Като чуя за програмата СЕТИ и си спомням,че е финансирана основно от Рокфелер. И след като се изобретява технологията за изчистване на шума , Рокфелер спира финансирането. Явно богоизбраните въобще не ги интересуват извънземни, а нещо друго, известно само на тях.

Две извънземни вечерят. По едно време едното пита: - Абе много е вкусно това месо! Какво е? - Човешко. - Ама как човешко, нали първия междугалактически закон казва да не се ядат интелигентни същества?? - А, интелигентни... На четири валета вика "без коз"...

Докато това не се потвърди от учени на най-развитата във военно и научно отношение цивилизация - славяно-руската, не им вярвам. Не може някакви хамериканци да знаят повече от православните ни учени.

Ти, разбира се, не си трол. Ти си страж на евроатлантическите ценности, проповядвани у нас, главно от "Отворено общество" и "Америка за България". Ашколсун!

Ти, разбира се, не знаеш какво са евроатлантическите ценности. Ще ти дам пример - да не предаваш невинни хора на диктаторски мюсюлмански режим. За твое щастие сме много далече от германците и скандинавците, евроантлантическите ценности само сме ги чували и ги ползваме да плашим мишоци със слаби нерви.

Не бе руски патриот е! :)))))))))))))))) А ти си трол!

Независимото повторение на експериментите е основен научен принцип и трябва да се прилага към всичко. Но в последно време се прилага избирателно. Например, "откитието" на т.нар. Хигс бозон в ЦЕРН също би следвало да се провери на друг ускорител и от друг екип за да се приеме от научната общност.

Да де, ама друг с достатъчна мощност няма. Повторяемост в ЦЕРН пак е нещо.

Знам че няма. Но нобеловки се раздадоха за практически непотвърдено "откритие".

Да не са пак някои "бежанци".

Да не се окаже че пак е земен сигнал