Коментари - В Япония роботите заместват фермерите | IT.dir.bg
назад

В Япония роботите заместват фермерите

В Япония ще заработи първата в света робоферма, където всички работници ще бъдат роботи.

Обратно в новината

Коментари - В Япония роботите заместват фермерите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това някакъв хентай ли е? Възбудих се!

Фермери роботи и марули от найлон..... НЕ БЛАГОДАРЯ !!!

Като гледам тия марулки в колби светени с лампи и с направо страх ме хваща какъв боклук яде масовия беден човек. Дори храната вече ще се разделя на такава за бедни и богати т.е. богатите ще ядът натурални неща, другите химия дори във вид на зеленчук!

"Човекоподобните машини" тези "журналисти" дали наистина си мислят, че тези роботи ще бъдат с човешки облик

Епа разбира се, че ще са с човешки облик иначе, кой ще им даде интервю на журналистите като отидат във фермата. Даже ще са с полички и панталони - естествено задължително равна бройка. По-късно ще се появят и други роботи - от третия вид, които по цял ден ще манифестират, че са пренебрегнати и т.н. и т.н. Не се притеснявайте. Важното е да има роботи дето да правят и салата и да ти я сервират с ракия (може и саке) иначе всичко се обезсмисля.

А ти наистина ли си мислиш, че подобието на човек при робота може да е само по облик? :-) Да си си помислил, че може да е и по способност да извършват манипулации, които хората могат да извършват? Май не си стигнал до там :-)

Е затова в Б-я не върви земеделието. Няма роботи.

Японците правят роботизирани фабрики, кухите западняци вкарват джихадисти с наивната надежда да им поемат недобре платената работа. Познайте кой е по-умен?

Не знам, но мога веднага да посоча, кои са най-тъпите - естествено путлерастите.

И връзката с поста над теб е.....

Да заменят хората с роботи ок но какъв е планът за хората на тези които го правят. В соца тази идея беше с идеална цел роботи да работят а хората да си живеят но във феодализма ни хората стават май излишни

Има хора - има роботи отглеждащи марули, нема хора - има клеясали и ръждясали роботи оффлайн. Изводът - инстинктът за самосъхранение, познат като 1ви Закон на роботиката, ще кара роботите да ни поддържат живи като свини у свинеферма, само и само да ни бутат марулки у устенцата. :)

На по-малко от пет декара ще произвеждат по половин милион марули на ден!? И 30 хиляди на ден да са, как става това. Вертикално земеделие. Колко вертикално?!

хидропоника

Рафтове - примерно 5-6 етажа.

С този въпорс доказа, че нямаш въображение... Питай сега нещо друго :)

Ще им трябва една циганка да вика крехка салатка, 3 за левче за да плааират продукцията.

Ромка... вече няма циганки :)