17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а устройство за лесно премахване на оператора след като е прострелян има ли?

При 2 милиарда китайци, бронята не е проблем.

На китайците почти веднага им личи, кое са откраднали от някой и кое са "измислили" сами - като тая глупост примерно.

Гледам, броня има... За какво служи, след като боеца е на открито, върху машината?!

В Китай бойци дал Господ, а машината струва пари. За това тя е бронирана, а китаеца отгоре ако е късметлия добре. Ако ли не проблема си е негов. Някъде отзад върви един автобус пълен с резервни бойци.

Идеята всъшност на е чак толкова нова, такива машини се наричат "танкетки" има я развита концепцията за бойните роботи които даже са направени не само да се бият в градска среда, но и връщат ранени войници в защитено ремарке от бойното поле. Може би китайците са едни от първите които реализират обаче концепцията напрактика.

Поне да беше преведен текста без толкова грешки.

Танк дръжки! Тва е играчка за китайци дето имат нужда да си повдигат самочувствието заради малките си пишле*а.

Че не е танк, не е. Тогава каво е? На една от снимките, го пише, на английски. По смисъл би трябвало да се преведе, като ЩУРМОВО ОРЪДИЕ. Не е нов термин.

Е това ми е малкия танк.

може ли дА се поръча от Али Експрес? Ще взема едно за сина ми за Коледа. Той много се смя като му го показах. достойно е за краварските мозъци. Пентагона щял да го купи за дедо дончо да ходи до клозета в двора на белия дом.

доколкото разбирам това е нов модел самоходна тоалетна чиния с оръдие.

Къде е малкия ми танк, а Рене?

Китайска противотанкова бригада - 10000 китайци с гаечни ключове

Добре бееее! :) Утре ще го разказвам тоя виц, цял ден, отличен 6!

Това си е идеално за зергване на противника.

Особено като гледам китаеца отзад който дефекира в тая стойка незащитен от нищо. Все едно е измислено от говедари.

ти би ли седнал на тоалетната чиния отзад да зергваш някой?

Ало ИДИОТИТЕ от руссофильистичния дирник!! Танковете не са IT!! Изкарайте си российските говна от главите!

Аве педалите козяци от Говедарника! Вземе си заврете педераските глави още по надълбоко в краварския гъз, и се разкарайте от тук!

ти си пълен лайнар.

е па то по-големо говно от тебе има ли?

Ако това е Танк аз съм трамвай.

Това е най новия стелт краварски танк за 5 милиарда долара бройката с който ще воюват с Русия. Отзад има и кошница за памперси. Както се вижда, вожда е в подходяща поза за посиране като срещне руската армия. Памперси има достатъчно, - готови са за война вече.

XMRIG

Това творение прилича повече на САУ /самоходна артилерииска установка/ отколкото на танк и е нужно поне едно огънато тенеке олепено с бронежилетки да пазят водача. Иначе замисълът е добър , в комбинация с качествени камери и муниции може да направи големи поразии.

Няма как да е САУ, защото повечето САУ са или безкуполни, когато са се използвали за противотанкови установки, или са с куполи но за индиректен артилерийски огън, А това нещо е предназначено за директен огън, поразяване на фортификации и лекобронирани цели, както и за и подръжка на настъпващата пехота. По скоро прилича на колесен танк, като френските АМХ-10РС, италианските Центауру, Страйкър или южноафриканските Ройкат. Въпреки че най добре е да бъде напълно роботизиран като руския верижен аналог Уран-9, защото с тоя стърчащ без никаква, направо нулева защита танкис, си е направо глупаво. И краварите имат нещо подобно, но е въоръжен с картечница Браунинг и войника който го управлява и стреля от него, върви пеша зад него.

това може да направи поразии само в стъкларски магазин.

Купете си едно такова и нокога няма да имате спорове за паркомясто. А на магистралата може да гърмите по джигитите и катаджиите.

Всъщност китайците са достатъчно за да няма защита за войника.

Китайците непрекъснато се движат напред и произвеждат нещо ново. В същото време всеки ден пристигат нови неприятни новини за загиващия ватен ВПК. Дори и товарищите им от Египет се отказват от руските боклуци и купуват за 1 милиард вертолети от Америка: Египет раскритиковал российские вертолеты и купил американские. Госдепартамент США одобрил продажу Египту вертолетов AH-64 Apache, 24 двигателей 1700-GE-701D, запасных частей и другого оборудования на общую сумму один миллиард долларов. Решение республики купить AH-64 Apache источник Defence Blog объяснил недовольством епипетских военных российскими вертолетами Ка-52. В 2015 году Египет согласился купить 46 российских вертолетов Ка-52. В настоящее время страна располагает не менее 12 такими машинами. Первые три вертолета республика получила в середине 2017 года. В ноябре стало известно, что Военно-воздушные силы Индии лидируют по числу аварий в мирное время с участием боевой авиации, а чаще всего инциденты случаются с советско-российскими самолетами МиГ. В том же месяце Малайзия попросила помощи у России в обслуживании и ремонте истребителей Су-30МКМ. https://lenta.ru/news/2018/11/30/ka52/

Факт. За сметка на това Филипините отказаха да закупят изтребители от САЩ, а вместо това ще закупят от Русия. Защото щатските нещо се оказали с по-малки възможности, но по-голяма цена. За танкове едно, самолети друго, вертолети, ракети, кораби и т.н. съвсем различно. Много си написал, ама я сега кажи, просто си тъп или ти плащат?

То сигур затова, всички се редят да закупуват руски оръжия а не краварските бараки и антични тенекета:) Затова дори турция, която е член на НАТО-ПУТо си купи руските С-400, а не краварските бракми Пейтриат които не стават за чеп за зеле! Сигурно и затова усраелците казаха че не античната кофа с бурми Ф-35, не отговаря на техните спецификаци и го приземиха на земята след откритите дефекти! Сигурно и затова Ирак закупи Т-90 за един милиар долара!!! Само така да върви на руското ВПК, че то краварските бракми вече никой не ги купува:)

ВПК-то на русия все загива и все държи краварите в шах. Как става тоя номер не знам. яевно краварите съвсем са затъпяли. все са губеющи в последните 30-40 години. шибаните соросоиди все чакат Русия да загине и все с чакане си остават. Толкова са тъпи, че не можаха да разберат че няма да го дочакат това събитие. Щом краварските военни викат "не можеме, тярсете преговори с Русия..." какво да говорим? Кой загива? само тъпунгерите не разбират.

Сложете една ламарина около човека колкото да не е без хич...

това е експортна версия за кравария. на кравара дето ще е на тоалетната чиния защита не му трябва, щото на Руснаците оръжията им били макети. ама в същия момент никой не смее да им се опъне. гашляците само реват. ама на никой не му стиска да отиде да ги набие. много страшни тия макети бе.....малииииийй

Поредният мат'рял на гогов пълен с правописни грешки. НЕГРАМОТНИК !!!

Малка и мобилна платформа за малокалибрено оръдие, а не танк. Сигурно ще му сложат някакъв щит, противокршумен. То подобни платформи е имало през втората световна война, китайците не са измислили топлата вода.

или самоходна артилерийска установка?!

една облегалка да бяха сложили на човека!

До първия електромагнитен импулс от РЕБ.

ОЩЕ 70ГОДИНИ СА РАЗРАБОТЕНИ ПОКРИТИЯ ЗА ЕМИ ЗАЩИТА ПОНЕ ПРОЧЕТИ И ПОВЕЧЕТО БРОНИРАНИ ПЛАТФОРМИ ТАНКОВЕ ЛЕКОБРОНИРАНИ ПАТРУЛНИ МАШИНИ ИМАТ ПОДОБНА ЗАЩИТА КОРАБИ КАТЕРИ ПОДВОДНИ ЛОДКИ ЛЕТАТЕЛНА ТЕХНИКА ВКЛ ПЕРСОНАЛНА ТАКТИЧЕСКА ЕКИПИРОВКА ОТ РАДИОСТАНЦИИ ДО ПРИБОРИ ЗА НОЩНО ВИЖДАНЕ ДОРИ НЯКОИ ОБРАЗЦИ ПО СТАРИ МОДЕЛИ ИМАХА ПЪРВО ВЪНШНА И ПОСЛЕ ЕЛЕКТРОННА ЗАЩИТА ВИЖ ПРИ ЯДРЕНИЯТ ВЗРИВ Е ДРУГА ХАВАТА ТАМ ВЕЧЕ И ТЕХНИКА СЪС ЗАЩИТА НАМИРАЩА СЕ В БУНКЕР МОЖЕ ДА СДАДЕ БАГАЖА

Аре сега, шофьора т.е. танкиста не бил защитен. Нали са му дали каска и ръкавици, какво повече ? Все пак танка е за китайци. А Производителя не смята, че китайците ще се свършат бързо. Отчетено е, че Американци и руснаци събрани заедно, надали имат толкова патрони !