Кои са градовете с най-бърз 5G

От SpeedTest са извършили тестовете с новия iPhone12

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоростта зависи от оператора и по точно от това, колко е отвил канелката и по какъв "водопровод" получава своя НЕТ, както и от самото менажиране на трафика между клиентите му.

Longines

много шум за нищо!в 70-80% от държавите в ЕС 4G e по-бърз.

Мездра и Балчик никога няма да влязат в тези класации.

Късметлии. А сега в тези градовес с 5G масово измират хора и птици и до месеци ще се обезлюдят. Или пък .... у нас е пълно с тъпаци.

Само не знам какво ще ги правят тия мегабити....

Stop 5G !

А облъчването зависи от алчността и консуматорщината.

В Китайските градове що няма?

Булгар-Булгар не иска 5G, ама има най-новия GSM. Не иска да бъде чипиран, ама навсякъде ходи с GSM. Хахаха

5G-то заразява с коронавирус.

it.dir.bg се е превърнал в рекламна брошура на Хуйвей. Аман от такива нагласени стъкмистики. Обещавам никога да не стана клиент на 5G на оператор който ползва обурудване на Хуйвей !

Краварите, газ пикаят срещу Хуавей. Ха, хаа.

Като си тъп, недей става.

чакай някое американско оборудване, все още го има от миналия век и се задвижва с въглища.

Не виждам някаква сензация. В Пловдив съм, клиент на Виваком и спиидтестовете са ми между 150 и 350 мбит на 4Г+.

Но електромагнитната радиация в този случай не зависи толкова от антената, колкото от броя на устройствата-приемници, така че в час пик, в метрото, например, пътниците буквално могат да се изпържат. При симулиране на пандемия и избягване на струпвания, неблагоприятния ефект не е ясно забележим и няма протести срещу антените, каквито би имало в противен случай.

ГСМ-а не ти е пришит в тумбака, бе умник, можеш да го го ползваш, можеш и да не го ползваш, можеш да го включваш, можеш и да го изключваш, можеш и да го изхвърлиш, капиш?

Stop internet !

И каква е файдата от 5G, като операторите ограничават яко мегабайтите по плановете си. Примерно плащаш 20 лева на месец и получаваш 3000MB. Няма такава простотия. Скороста е безмислена като имаш лимит на MB.

Туй въобще не е 5G. Трагично ниски скорости.

Новината е откровено менте.Т-Мobile в Сан Франциско,Ню-Йорк,Маями,Лос Анджелис,Берлин Сидни има откровено по-високи скорости и НЕ е изградена с Китайски компоненти а с Nokia и Ericsson.Хайде стига с тези комунистически пропаганди.