17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stratfor също така посочва ниската ефективност на C-400 срещу нисколетящи ракети щото зер Патриот са мноу ефективнеи мноу мноу са...

Предимствата на C400, че телешката кайма от 30, стана на 40лв за кг!

Е ми, да, няма да е гот да си купиш Ф-35 и по време на изпитания да разбереш, че невидимото ти изтребителче е такова само на хартия.

Единственото и безспорно доказано предимство на С-400 е, че до момента все още не е участвала в реални бойни конфликти и не се е налагало да прави пускове срещу реални бойни самолети и различните видове ракети, които уж безпроблемно би могла да унищожи. Така все още тя е най-добрата ПВО и ПРО система, единствено на "честна руска дума", което само по себе си е нонсенс! Няма НИТО ЕДНА независима сериозна публикация или изследване, които да потвърждават афишираните от Русия качества на въпросната система. Всички материали в тази връзка, които упорито се цитират из медиите, ако се проследят, водят началото си от руски пропагандни центрове. Нищо обективно, като информация!

Прав си ама коментара ти не се ли отнася и за програмата Ф35???? И за всички такива модерни програми.

Нищо общо, Хейти! Ф-35, въпреки своите несъвършенства, е приет на въоръжение и участва в реални бойни действия. Израел най-редовно го използва за полети над... Иран!!! А колкото до забележките на някои, как, видиш ли, израелците не летели в обсега на сирийските С-300, а стреляли отдалеч с управляеми бомби и ракети... звучи смешно. Все едно да обвиняваш човека с револвер, че не отива на ръкопашен бой. Имаше една показателна сцена в "Индиана Джоунс" :)))

Не. Ф-35 участва в Сирия и то с успех.

Хахаха, смешници. F-35 и F-22 в Сирия не леття, защото краварите се притесняват, че Русия може да използва полетите да тества радарните системи на С-400. Летят само F-16, като Русия и ФАЩ имат споразумение за ненападение. Еврейчетата хитреят и извършват операции ползвайки позивните на краварите. Да не забравяме, че Биби два пъти тича до Москва, за да убеди руснаците да не му свалят самолетите.

много ти разбира тиквата от проектиране, производство и тестване .

Във войната с Иран, успеваемостта на Пейтриътите се спори за между 0-10%. Например една модификация на Скъд-В Ал-Хюсеин, да е по-далекобойна, но по-маломощна и били толкова лоши, че се разпадали във въздуха. Та тези ракети са дори изтрелвани от камионите на Скъд. Та с тях, ще ти цитирам Уикипедия: "На 25 февруари 1991 ракета „Ал-Хусейн“ унищожава американска военна база в Дахран, Саудитска Арабия. Тогава загиват 28 американски войници и са ранени 110." Като срещу нея са полвали Пейтриътите. След провалат им, от който се оплакват всички и евреите. САЩ започва разработка на THAAD. Пак ще ти цитирам Укипедия, но преведено: "THAAD беше разработен след опита от ракетните атаки на Ирак със Скъд по време на войната в Персийския залив през 1991 г." (Това Гугъл не става за преводач и трябваше да го поправям.) Това си е дипломатично признаване на провала.

Да, защото са използвали ракети за ПВО срещу балистични цели, които се взривяват на известно разстояние от целта. Тази грешка у била поправена по-късно и в следващите етапи от конфликта картинката вече е била съвсем различна. Днес ракетите за поразяване на балистични цели директно поразяват целта, чрез пълен контакт! ПП: Като сте написал "А", напишете и "Б", а не само това, което ви изнася.

"Експертите" от Stratfor отбелязват ....че С-400 не работи добре ако не се ползва правилно.

1. До сега С400 не е свалила един военен самолет 2. До сега с400 е свалила товарен руски самолет въпреки че се опитаха да го припишат неуспешно на С200. 3. До сега всички целин набелязани от Израел в радиуса на С400 са поразени. За всеки е ясно че файда от тях в Сирия нямаше и още няма.

Изрел и Русия имат договор за предупреждение и съгласуване на действията си с цел избягване на инциденти, поради което руснаците не свалят изрелските самолети, които влизат в обсега на С-400, които са там за защита на руските обекти, а не на сирийското небе Израел атакува само Ирански обекти в Сирия, след като предварително са съгласували акцията си с руснаците и за това руснаците не ги свалят с С-400 Изрел и САЩ много недоволстваха когато Русия оборудва Сирийците с С-300, защото дори С-300 могат да свалят Изрелските самолети, а доставката на С-300 за Сирия стана след като сирийските С-200 свалиха Ил-а на руснаците по погрешка заради некоректни действия на изрелците, след което изрелският премиер летя до Москва да се извинява и договаря с руснаците да не им свалят самолетите

И колко самолета свалиха с тях...за 8г един израелски и няколко свои...

Аз ти говоря с ФАКТИ МОЕТО ДЕТЕ. Ти ми правиш разни хипотези и наричаш това факти. Нещо ти е проблем лексиката.кой при кого ходил за какво било може би нещо си някъде и за какво служило. РЕАЛНО С400 там беше за дуене на мускули щото ИД няма самолети. Панимал?

аре хора с хуманитарни науки да не се изказват за техника

Я пак некоректни действия на Израел? По време на атака на Цахал над ирански обекти руски самолет за радио локация излита да координира огъня на сирийското ПВО (операцията се провежда в зоната на отговорност на руската база за кво сирийско ПВО иде реч изобщо) и е свален от приятелски огън. Какво общо има Израел с пословичното руско рукожопство?

Досега в Сирия не е имало С-400! От където всички глупости дето изреди не важат. Руснаците закараха за себе си С-300 с по-добри радари. Но един вид пазят само себе си и имат договорка с другите като Израел да не се обстрелват. Виж Панцир С1 (за близки цели) при едната атака от САЩ, Великобритания и Франция свалила 100% от целите, макар да говореха за 23 свалени от 25 ракети.

Време е да се научиш да четеш преди да пишеш. Дори като обвиниха че С200 свалила Ан-чето... всички радарни данни съвсем случайно бяха от С400... що бе? А и е добре малко да прочетеш новините от това време за да не се излагаш.

Свалили са въздух под налягане. Атаката беше със 107 ракети, а не с 25 и напълно унищожеха бронирана сграда с размерите на НДК, както и складове. На руските лъжи, вярват само тъпаци.

И да те питам, пряха ли евреите да летят над Сирия след като закараха реално по-нови С-300? Преди си летяха примерно до Палмира да атакуват, след което ИДИЛ го завладя обратно.

Руски лъжи няма защо да ги пробутваш.

След като дори със заплахи не можаха да спрат турцит да си купят С-400, нищо друго не им остава освен да говорят глупости, защото виждат че всички искат да си купят С-400 и по никакъв начин не могат да ги спрат С глупостите които говорят освен да накарат турците да си купят кав С-400 и системи Панцир друго няма да постигнат За рустаците въоръжение което стреля му е минало времето и за това придават С-400. Те са се научили да свалят летящите обекти като джадаите. Примери са 59 томахавки и рояк от 20 неуправляеми дрона в Сирия Смотаняците които ни разправят че прогреса и напредъка е в мобилните телефони, да обърнат внимание че китайците които са се зарили от мобилни телефони, също си купуват С-400 от руснаците и не по 1 бройка, която да се мъчат да изкопират

В Германия кога ще доставят

Когато американците напуснат Германия ?

От 59 томахавки 58 удариха целите, 59-тата имаше повреда. Изрелците пуснаха сателитна снимкакъдето ясно личаха всичките 58 удара. Руслямските лъжи нямат равни по наглост. А детските играчки дронове са много убедителен пример, но резултата е, че има над 30 самолета и въртолета загубени от Руслямска държавал

Който ракета вади, от ракета умира.

Руснаците до сега не са активирали с400

са отбранителни с-ми. Охраняват небето на големи административни и промишлени градове, ГенЩабове , летища, ядрени граждански и военни комплекси. Москва се охранява от С400 ....но на брега на Крим има цял полк от С400. Сигурен съм, че между Крим и Москва има поне още 1 рубеж. Абсурд е да прелети крилата ракета, балистична или самолет. Същото е положението и в посока Кронщад, Петроград, Владивосток. Ердоган сигурно е подписал споразумение с Путин при подписването на Турски поток и за С400. Така Турция охранява Турски поток и цялото Черно море от базата в Трабзон. От тази база трябва да се страхуват България, Гърция, Грузия....уж в НАТО , но потенциални турски мишени. Грузия се пробва да влезе в НАТО но реално е налазена от американски военни.

Така ще да е затова един германец кацна на Червения площад и в продължение на над 3 часа се снима с изумените граждани на Москва.

Руснака може наистина да изостава в изработването на домашна техника, но точно при ракетните системи няма равен. Нито съм русофил, нито русофоб. Дори не съм стъпвал в Русия.

и от къде това обосновано предположение на екс перт?!?

За предимства не знам, но имат един съществен недостатък - надуват се много бавно.

Излиза че С-400 са много ефективни при условие че се използват правилно... гениален извод;)

Schilo

Много ми е интересно, как се преценява нещо само по картинка.

Епа Пут сами картинки и мультфилми показва...

Гогов, как смееш да си помислиш даже че руската техника има недостатъци? Ще бъдеш разжалван и наказан с удръжка на 2 заплати или 620 рубли и 35 копейки

Израелците си летят както си поискат около тия С400.

Schilo

Вярно е. Над територията на Израел, най-много над Ливан.

Кой ти каза? А има ли значение (и файда) след като целите далече зад тези С400 са поразени?

Ми нали Нетаняху редовно ходи до Москва да удря по една целувка на ръката в която Путин държи разрешителното за летене. Миналата година Бениаминчо дори се беше закичил с плакат на руски полковник докато участвуваше в похода на "Безсмъртният полк", не случайно и Цахал пусна плакатче" Мы говорим по руски";)

ма нали знаеш, че майката на Шаломов (Путин де) е от същия регион. А кръвта вода не става. Познай що руските олигарси са все с корени от тази държава. Случайно, а? Шаломов, Шамалов, Ротенберг, Милер, Вакселберг ,Керимов, Дерипаска...

защо руснаците не "виждат" израелските самолети що се мъчиш да ни преметнеш-)

В Сирия нама С-400. Има С-300 с подобрени радари, да си пазят руснаците летището. И донякъде договорка с Израел да не се атакуват взаимно. Израел обстрелва от Средиземно море и най-много Ливан и вече не смее да лети над сирийска територия. А такива ракети въздух-земя не взимаме за Ф-16. 0 броя! Нападащият е винаги с предимство, че може да оцени дали и как да напада, и какво има противника. Нападение от руснаци не си гледал. Освен на чеченци дето изнудвайки за пари, режеха части от тела, накрая им пращаха руснаци откупи - главите на заловените от тях.

За да работят земята трябва да е гладка и да няма неравности.

Нещо като Ф-16, който не може да излети от нищо друго, освен от специална писта. Иначе е мноо универсален. Особено, когато не е въоръжен, защото е по-еФтино (за пред електората, съставен от гейберасти-олигофрени).

ако искат в Сирия ще накарат и врабчетата да ходят пеш!

Ха ха ха, това го чуваме , но никога не се случва?? Най много да свалят някой свой самолет.

Schilo

Ми то, над Сирия вече други няма.

що си спомням че американците преди 2 седмици пак атакуваха обекти на ИД в Сирия? Сигурно самолетите им са лазели, а не са летели?

че брули едноморотните каруци F-16 като зрели круши...

Голямо брулене пада. Досега нито един Ф-16 явно не е "узрял" за С-400

Уотсън! Ф16 никога не са влизали в реален въздушен бой!

Не били влизали? Че те са самолетите с най голям военен опит и в Сирия, Сърбия, Ирак, Афганистан, Либия и къде ли още не. Руските наистина са без военен опит , освен да са мишени за американците.

Разбира се, че има слабости, турците заради това я взеха, за да я тестват заедно с американците в реални условия срещу западни самолети. Но руснаците със сигурност имат нещо по-добро от нея, едва ли са толкова наивни, за да дадат на врага най-добрата си техника.

разпродават скрапта, за да финансират с кинтите разработката на още по-следващото поколение...

Е те това е статия. Писнаха ми разни американски, китайски и корейски постижения и наука. Ха на здраве и до дъно боряшника

И защо това ни интересува?!

Интегрирането става много лесно. С няколко ПЗРК Стрела 2М или Игла. И с няколко Тунгуска, Стрела 10, ... решават и другите проблеми :)

Ако имаш С 400 е предимство, ако ги нямаш - недостатък!

Ако трябва да ги сравняваме с аналозите, то С400 са в пъти по-добри . Е, руски са и това не се харесва на Хамериканците и троловете.

Ама пък им харесва на руснаците и троловете

Недостатък е че системата е руска. Предимства няма.

Както се казва " ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО"

някой да спомене какво свършиха тия кюнци в Сирия след като евреите се разхождат там когато пожелаят??

да отговорим на неразбиращия. След разполагането на С 300 в Сирия, евреите спряха да летят...

А Евреите не са разбрали, че са спряли и продължават да си летят, докато путлераста подскача щастливо без да е наясно защо.