Коментари - Колко мощни са роботите на Boston Dynamics (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това било голям ТИР . " Журналистите " от Дир , от гората ли ги намират . Това е камион максимум 7,5 т , защото има една задна ос .

Това съчетано с изкуствен интелект... Терминаторите идат...

Разбира се, много хора не зразбират, защо след като можеш да дадеш на 20 циганина по 5 лева, да ти го изтеглят трябва да правиш цялата тая галимация...

Тази фирма определено е най напред в динамиката . Много са талантливи . Дано и София тек парк да измислят нещо а не само да серат и плюскат народни пари .

друго си е летящия калашник :)

Какво нещо правят хората! А В Мужикистан налагат цензура на интернет...

Пророчески ще се окажат Терминатор и Матрицата, както се случи с романите на Жул Верн за капитан Немо... Да му мислят идните поколения ;)

ха ха , викаш ние да ги прецакаме пък те да се оправят после :)))

Какво ли разбира автора под малък TIR след като е категоризирал това камионче като "голям ТИР"? :D Да не говорим, че по начало TIR не е транспортно средство, а МИТНИЧЕСКА КОНВЕНЦИЯ.

Спокойно могат да изместят нацепените батки от турнира "Айрън мен".

Бостънските бурлаци )))

Приличат на малки роботизирани крави!

Следващият етап е да могат да работят самостоятелно и в екип. Сами да вземат решения и да ги изпълняват.

а това бате Бойко го прави сам. загуба на батерии са тези роботи

Марш оттука с умствено изостаналите си агит напъни бе.

Туй са Трето поколение роботи! При четвърто само един робот ще дърпа самосвал пълен с цемент! А при пето поколение -Женски робот ще е в състояние да бута цял влак със една ръка само!

Тая фирма не беше ли фалирала вече един път? Та я купуваха, защото всичко което създава до сега няма никаква ПРАКТИЧНА СТОЙНОСТ!

Не. Не е фалирала никога. Препродавана е.

от нея, защото никоя от разработките нямаше практич

е не е стабилна като технологичния гигант "Калашников" ... стабилна на дъното :)))

аха,естествено тъпата мурзилка на която всичко и е ясно и от всичко разбира , държи да си каже експертното мнение , че тия от Бостън Дайнамикс са просто банда ентусиасти и аматьори. Нищо че са много,много напред в роботиката , льольото ги зачерква щото изделията им нямали практическа стойност ( как пък го реши и това ? ). Но друго си е титаните на техническата мисъл ( няма да споменавам откъде ) дето последните им разработки за които четем тук в DIR са : летящ автомат Калашник , стрелящ робот ( макар че нее никакъв робот,а по-скоро механична кукла,можеща да си сгъва пръста и са и закрепили пистолет в шепата и натиска спусъка ) и разбира се......робота ТВ-водещ с ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕНТ (??? ) и пиянски поглед.

Дърпането е по нанагорнище макар и само 5 градуса

Ха ха ха Друго си е онова БАНаджийско роботче, дето едвам се предвижва. БОСТЪН ДАЙНАМИКС да се прекръстят на БАН ДАЙНАМИКС.

Ама не могат да водят новини !!

въжетата и са се наредили така - ги признавам - да ама не, вероятно

ами съдействат си сами , имат алгоритми за взаимодействие . по зловещо ще стане когато почнат и сами да се навръзват и теглят ... скоро ...