Коментари - Историческо кацане върху комета днес (видео) | IT.dir.bg
назад

Историческо кацане върху комета днес (видео)

Днес се очаква за първи път в човешката история сонда да кацне на повърхността на комета. Проектът е на Европейската космическа агенция.

Обратно в новината

Коментари - Историческо кацане върху комета днес (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алооо, ДИР-а, къде сублимираха последните коментари?

Не разбирам защо се коментира НАСА тук. Мисията е на ESA изцяло. Кораба е на ESA, изведен е с Ариана 5 от космодрума на ESA в Куру, Френска Гвияна. Изобщо, всичко си е на ESA.

Нашите кацания са по-хубави, защото ползваме професионални холивудски режисьори и аниматори.;)

На livestream тече предаване от контролната зала на ЕСА, засега само дежурните са там. Някой знае ли дали някъде може да се следи каквото се показва на големите екрани в залата? Камерата на livestream-а е насочена главно към работните места, а не към екраните.

Хе Брус Уилис вече кацна на един астероид тия са много назад ;)

Сондата ще се приземи на кометата-обикновеният език е нелогичен вече за такива велики космични дела,за Аполо казваха примерно,че се е прилунил,прикомети е май смешно,така че да се ограничим с --ще кацне,дано де

Лирично отклонение... Мисля, че термина "приземи" винаги ще бъде най-правилен. В една песен Моби пее "ние сме направени от звезди", следователно всяко късче материя във вселената е наша земя :) ... Следя на живо мисията и се радвам, че всичко това се случва в краткия миг на моя живот и мога да го видя с очите си... Успех на учените, дано всичко мине по план!

Поредния велик пробив и велика мисия на НАСА. Руските блядове пак отпиват водка и цъкат с език пред такива велики постижения. Разбира се, ще са първите на опашката за данни от мисията.

Само дето става дума за ЕКА, не за НАСА, ама вие дето толкова псувате по Русия не се славите с големи познания в областта на четенето ... Важното е да плюете, пък дали има повод е без значение.

ЕК я направиха с помоща на наса и благодарение на предишните постижения на наса. Разбира се пияните руски блядове мълчите за руските постижения :). Имали ракети имали нам кво си, а постижения ...ъц :)

Ти си пълен глупак. В статията ясно пише "Европейската космическа агенция". Но такива като теб само търсят повод да плюят по тоя и оня. Като си се заял с руснаците, хайде да кажеш къде са българските космически апарати. Или ти си американец, който говори български?

Какво да кажем обикновените читатели тук? Как да коментираме неуспешното изтрелване на ракетата доставчик на МКС? Трябва ли да наричаме НАСА некадърници? Що за обиди? Опс, забравих, че си обикновено и неинтелигентно същество.

коментираме успехи, а не неуспехи, но и така да беше руските неуспехи са повече и по грандиозни. Представяш ли си европейската космическа агенция вече прави по успешни и велики мисии от пиянките в роскосмос....:)

Ти си звездата на коментарите. БРАВО. Очаквай скоро любимата ти НАСА да ти засадят една сонда до опашката на кометата ти!

Бая яко се поосра хамерикански товариш :)

Момче , че си тъп -тъп си , но престани да "отваряш" отверстието , което мислиш , че е уста , а то е ректум