Конференция в САЩ изтри името на Юрий Гагарин, защото е руснак

В САЩ не за пръв път "удобно" забравят и цензурират името на първия човек в космоса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами на САЩ руските .....там като някои от БАН не могат да им нареждат. САЩ не е България, за да командват ватенките. Разбра ли?

По-прост от теб няма. Вярвай ми, а си прост, защото ти е трудно да мислиш мащабно, логично и без клишета. Може да наричаш колкот искаш хората прости, но по-прост от теб няма. Вярвай ми.

Анките явно все повече разчитат на платформата на простите хора. Явно именно тази платформа става все по-многобройна. Нишо успокояващо.

Фашистите са забранявали и изопачавали действителността по политическа целесъобразност. Съответно с количеството омраза. Горене на книги и рпчее. Ако сме прости, ще го допуснем. Ако можем да мислим, ще отхвърлим подобни проявление, лакмус за човешка простотия.

Да ви изтрият и вас русофили проклети!

Фактите са си факти, кравчовци, колкото и да ви е неприятно това... Животът не е комикс, нито холивудска измишльотина!

След време децата ще знаят че Капитан Америка е освободил Европа от фашизма а Айрън мен е бил защитника на доброто по света.

Срам ме е да го чета, камо ли да го приема. Изтриват всичко свято от историята. Параноята ги гони от всичко руско, та го зачеркват непростимо е с лека ръка. Смешници. Виновни им са велики музиканти, певци ,хора на изкуствата и учени. Това е интелектуален Хитлеров геноцид. Непростими деяния които няма да останат некритикувани в бъдещето. Ако не - Господ да ни е на помощ.

На хАмериканците отдавна не им харесва ч е тогавашния СССР ги отвя в надпреварата за космоса. Сега си имат причина най-сетне.

ТЪПИТЕ КРАВАРИ -ОПС АМЕРИКАНЦИ МНОГО ЗАВИЖДАТ !!!

тия вече прекаляват! ама и българите, дето им пригласят са с промити мозъци!

Гагарин не е първият ! Той е първият върнал се жив! Първият също е руснак, но не е удобно да се споменава името му ...... Време е и САЩ и Русия да престанат да манипулират историята, защото тя е такава, независимо дали се харесва на великите сили.

Янките НЕ признават ГАГАРИН за първия космонавт в света, но преди тях шведите казаха, че НЕ СА ПОБЕДЕНИ от Александър Невски и че Тевтонските рицари не са разгромени в битката при Чудското езеро!!! Ха, ха, ха, джендърлъшки номера !!!!!

тъпи американски нещастници!!!!!!!!!!!!!!!!Какво общо има ГАГАРИН с украйна?????

Ами рашист е ...

дърветата, а по хората! Изглежда, че в САЩ тя е в излишък!

хахахаха Идиоти! Той пак ще си първи! Така ще изтрият и 3 Март гадовете

Това е много демократична постъпка ! Благодарим ви за морала ! Отивам да " ОО "

Кравари. Малоумници.

преди 75 години, се сбъдва

Това е показателно за отношението на света към всчко свързано с Русия, руснаците и русофилите-олигофрени. От сега нататък ще е все така. Русия ще бъде нарицателно за зло, война, страдание, смърт и всичко най-лошо. Свиквайте ще е за дълго!

Не бъдете пр...к,моля..Ако не вярвате на Вазов,четете Буров.Може и да понаучите нещо.Е,ако имате капацитет,разбира се.

Не е точно казано. Явно вече става дума за заличаване на исторически факти и пълна забрава. Очертава се създаването на ново общество без корени, минало и пол...

Наистина 5G-то е нанесло непоправими увреждания на някои! Шегувам се, естествено, за 5G-то, но не и за уврежданията!

Май деменцията е национална болест в САЩ....

Така се прави с историята.Така както върви, очаквам нашата история да я издадат македонците.

Очаквам за се откажат от таблицата на Менделеев.Той е руснак.

Бахти и фекалниците и какво като са го изтрили, факт е той е първият космонавт и първият космонавт е руснак... А кадрите на сащ-инаците от стъпването им на луната са правени в студията на еврейския холивуд. Това е невероятна идиотия и нелепа пропаганда...Тия биологични отпадъци не могат да заличат Русия, руснаците и руските постижения. Лов на вещици ...

Гагарин е татарин, Каральов украинец а Русия няма нищо общо с полета, защото тогава не е съществувала. Няма за какво да мрънкат руснаците, пък и да мрънкат вече никой не ги бръсне.

И на теб не ти е лесно...Я вземи да прочетеш от кога същедтвува Русия. Почни да пишеш нещо по-смилено от пропагандни фекалии. Писането не ти е силата, със свирки си изкарвай центовете...

Смехурко, полетът на Гагарин е на 12 Април 1961 г. от държавата СССР, просъществувала до 26 Декември 1991 г. Каква Русия те гони? И да си промениш ника на Незнайко или Неграмотко, по ще ти пасва.

какво щи помогне помогне на америка .Пълна глупост!!!!!!

Тя историята се трие лека полека. Не става от веднъж, че хората започват да се бунтуват.

Хамериканците винаги 'удобно' забравят неща които не им изнасят. Но срещу историческите факти, никой не може да спори. Така че колкото и да забравят хамърите, останалата част от света не збаравя, спокойно.

Какво да очакваш от дебили луди говеда! Още ги е яд, че руснаците са първи в космоса във всичко! А тяхното жалко НЕкацане на Луната всички разбраха че е фалшиво! Въпреки това в САЩ не за пръв път "удобно" забравят и цензурират името на първия човек в космоса. Колкото и да забравят останалата част от света знаят че ПЪРВИЯ ЧОВЕК В КОСМОСА Е РУСНАК! ФАКТ!

Ама има кадри от луната . Ама има и огледало което ползват всички ежедневно занесено от американците там ! Има и видео и снимки на първия американец в космоса (2 седмици преди руския Гагарин) Обаче от него има и снимки има и видео има и наблюдатели има даже обявявана дата за полета после отлаган и те така . При Гагаерин нито снимки нито обявен полет нито свидетели нищо има тефтер дето в него си описвал какво вижда ...........

Глупостта и тъпотата са характерни напоследък! Но никой няма да се учуди и на тая простотия! Какво да се прави от времето на макартизма няма промени!

Вие не знаете хората са прави първият космонавт се казва Джо байдън обаче операцията е била секретна и затова вие не го знаете

Да не им се наложи да си променят след време учебните програми в училищата и задължително да се учи руска литература, история, космонавтика,,,

белото черно нема да стане - колкото и да го смъркате атлантичета. И първияъ космонавт Юрий Гагарин ще си остане първия човек в космоса колкото и да го триете. Това си е!

НИйл Армстронг е стъпвал на Луната само в Холивуд. Всъщност в бил един страхлив мухлю с прекомерно самочувствие.

Фъшкийскити гуведа трият историята и накрая тия гуведа ши ги пратят ф историята

Защо Америка е такава - защото цялата измет от Европа отиде там и изтреби местнато население Захитряха - насъскват ни един срещу друг сами да се изтребим Има съмнение че КОВИД и ваксините са тяхно дело -с което ни зомбираха

Американците изтриха коренния народ на континента си, че няма да трият това, което им е удобно.

Отвъд океана нищо хубаво не е идвало, няма и да дойде.

мислех си че по русофобия и тъпотия САЩ са достигнали дъното. Но явно няма дъно за тези неща.

От 30г. сатанизирането на Русия не е преставало . Забраниха Достоевски , Чайковски , Гагарин . Колкото и да е отвратителна тая война вижда се , че е част от англосанксонския поход за доминиране на света .

Лелеее, тия наистина тотално изтрещяха. То бива ,бива , ама това е вече малоумие. И после се чудят, защо толкова хора харесват руснаците!

вече разбирам защо сърбите са казали- Да ти ебем любопитството Колумбе.

Дамм... То и едни други, дето и сега ги сочат с пръст са горели книги по площадите.. Развита демокрация, няма две мнения...

Вече нямат "Чичо Томовата колиба", ама налагат техните виждания за декмокрация. Не виждам външната им политика и идеология с какво са по-добри от руските- налагане на собствените ценности и морал със сила. Разликата е, че не е толкова груба и егоистичните ограничени материалисти си въобразяват, че са свободни и демократично управлявани. Какво направиха като наложиха тяхната демокрация в близкия изток- войни, конфронтации, насилие. Има народи, които не могат, а и не искат да живеят по тези правила. Дали това е свобода за тях?!

Толкова са нагли англоамериканците. Убиха хиляди в Ирак Сирия и Либия. Кой може да ги сьди тях. За сега няма кой да ги сьди след като всичките международни сьдилища са на запад. Как може те да сьдят себе си Няма как. Те не са виновни Техния сьд няма да ги сьди. Какво правим тогава. Може ли на изток да има международни сьдилища които ще могат да осьждат западните зверства.

Убитите в Сирия се водят на съвеста на еврея Шаломов.

така както тъпите американци са изтрили името на Гагарин, така Путим може да изтрие америка като понятие от глобуса ....

идиоти са тия?

ми... просто Идиоти..

не са "просто",те са демократични идиоти;)

Чудя се, как ли ще прекръстят Менделеевата таблица ............................

Сигурно елементната или химическата таблица :-) Звучи неутрално. Като безполовите им деца.

Периодична таблица на химичните елементи.

Тя си е прекръстена одавна. На запад никой не я нарича Менделеева таблица. Викат и Periodic table.

Ега ти падението! И някои считат САЩ за наш партньор и пример? Ето това е христоматиен пример за промити мозъци и примитивно мислене. Очевидно е много близко времето на залеза на поредната свръхсила, въобразила си, че може да командва света.

бе македонец е човека, как така ще го трият.... И Ристе Колумбоски е македонец, сега Колумбия ще я преименуват ли>?

Еми Русия да заличи сащ че са америкаци.

От потомци на колония престъпници, натирени от Европа, друго не може да се очаква.

"Ввиду обеспечения секретности первого полёта человека в космос сам факт запуска Гагарина предварительно не освещался. Широко известные кадры, где можно его узнать, были сняты не в день запуска в космос, а позднее, специально для кинохроники, где Гагарин повторил всё, что делал при реальном запуске" Има ли смисъл повече да се говори за този лъжец които го убиха тренировъчен полет като начинаещ летец да не се разприказва повече

Болен си , лекувай се. Предлагам ти ляк - 5.45 - ще оздравееш изведнъж. Тоталната деградация на краварите, явно влияе и на също толкова промитите мозъци , по нашите географски ширини!