Коментари - Гигантът BAE инвестира в космически самолет | IT.dir.bg
назад

Гигантът BAE инвестира в космически самолет

Военният гигант BAE Systems инвестира в разработването на революционен ракетно-самолетен двигател.

Обратно в новината

Коментари - Гигантът BAE инвестира в космически самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I see many stupid people writing here. Who still what from whom... How do they know? In general the first registered "rockets" are found in Chinese, Indian and in Mayan civilization. But the blueprints of all modern space tech and ideas coming from KE Tsiolkovsky. Enough said...

A Петър Велики пък е измислил рентгена казвайки на болярите си 'Виждам през вас, кучки'..

Обонго:) Да язди Бабаб Меркел и Олан на задна прашка:) както правят краварите и с платените БГ европедита драскащи тук:) Ма то от платени либерасти продаващи се за няколко цента какво да очаква човек!! освенд а го поемат отзад с усмивка на уста:0 еврокенефите ви чакат европедки:)

сега и на нашенксит ч ене всчик чатнаха за Чичиката Си и за Циолковски

Измислил го е руснака бреей

Измисли ли за какво друго са ти виновни руснаците? Освен, че ти е малък самолета и не можеш да го вдигаш? Очаквам те в темата за откриването на фосили на динозаври в Никарагуа пак да намесиш руснаците и да докажеш колко си прост.

За излитането ясно, ами връщането?

На кой му трябва да се връща?

Ще, ще, ще... ама ще, ще...

Ех тия смешници Европедитата и в частност британците:) За тоя самолет вече чета откакто бях малък..И това беше преди има няма 20 години...И се го правят бритите и правят и правят..И още не са го направили....Сигурно когато вече руснацитес а на Плутон, тогава и британците най-после ще са го направили:) Само с тази разлика че руснаците имат вече прототипа на такъв двигател и го тестват:0 До 2019 ще го сложат на самолет да го тестват и до тогава ще им е готов ядрени ракетен двигател с който до марс се пътува 2-3 месеца..А не като краварите- от 3 до 5 години:)

Ядрени ракетни двигатели а? Всъщност, има ли нещо в технологиите което да е открито от руснаци? Едно нещо можеш ли да споменеш?

ама краварите излитат с техни арианите и те...щот са "голямата" работа

неоткраднато от Краварите а? като начало цялата им ракетна технология е свита от немците..ФОН БРАУН ДА ТИ ГОВОРИ НЕЩО А?! Или и това не знаеш..гола вода си!!! Едва ли си чувал и за Коральов а? Жалък си ей!!!

Ще се пътува... Друго освен втори чернобил няма какво да сътворят пияниците недни.

Та да се взривяват под път и над пъст като- ЧЕЛИНДЖЪР,КОЛУМБИЯ,АНТАРЕС,ДРАГОН Х, СПЕЙС ШИП 2! Взрив след взрив направо:) Кви пиратки за десетки милиарди имат краварите не е истина :) ХАХАХАХАХ

като ти мине смешното позамисли се малко какво точно са направили руснаците през последните 25г освен че са помпили скъпи нефт и газ. Поизтупали са от прахта някои стари военни проекти (като Су34) от времето на Соца и толкоз. Т50 трябваше вече да има двигатели и радар и да се произвежда серийно.

е проект след 2000 ...А Т-50 поне не пада като Ф-35 и Ф-22 на които им пада и стелтбоята:) Хаххахах

После защо САЩ не си правели собствени ракети а ползвали руските? Кой луд ще инвестира в морално остарели технологии.

дас е научат да правят трамплини...Пък тогава космически краби:) Че нещо до МКС се се молят на руснаците да ги качват:)

Молят? Имбецил, плащат си за превоз. Точно както я и издържат тая станция. Иначе, руснаците свиха една немска технология (не е дна де, ма визирам конкретно ракетите) и си останаха там. Аз твое сведение, ракетите са на доживяване. Скоро няма да са в употреба. И руснаците пак ще сотнат с пръст в уста. Но това си им е потенциалът все пак.

Американците ракети могат да правят, ама вие микропроцесори не можете.

20 млн паунда? Малко несериозно ми звучи. Толкова ще е патент за нещо далеч по безинтересно.

" а пътниците да стигат до която и да е точка на света за четири часа." Правилно е да се каже - за не повече от 4 часа. Щото и в момента може да стигнете за 4 часа от София до Бургас или от Младост до Люлин (ако има протести на Орлов мост)