Коментари - Гекони ще пътуват два месеца в космоса | IT.dir.bg
назад

Гекони ще пътуват два месеца в космоса

Космическият апарат "Фотон-М4" с гекони на борда ще пътува два месеца в космоса, преди да се приземи в Оренбургска област.

Обратно в новината

Коментари - Гекони ще пътуват два месеца в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" ... По-едри животни няма да има" - е ако не бройте два, три мужика да ранят гадините, хахаха

Верно, че във Fallout 3 имаше golden geckos до разбилата се летяща чиния в Wastelands ...

Целта на занятието е ясна - ще могат ли геконите да се размножават в космоса - щото чувам на космонавти/астронавти нещо не им ставало там.

Ако геконите направят контакт с извънземни които са гущери като геконите и се разбират със звуци!Първата работа ще е да разчистят Земята от гнусния хомо сапиенс естествен враг на геконите!Така изчезват цивилизации!Просто някой помага на не когото трябва!

Кажи честно - на домашна ракия ли си?

Много американски филми си гледал и ти се е размътил мозъка. Основното в новината, което дира го пропуска е че цената на проекта е нищожна и че екосистемата е затворена. Затова е нужно да се използват животни, които са малки и могат да хибернират ако нещо се изпорти експеримета и цикъла не излезе толкова затворен. Това е стъпка към вечен биоцикъл в орбита близка до земната. Всички американски и европейски опити досега за нещо подобно са били пълен провал.

Абе и твоя моъзк е размътен с глупости, ама можеш да се пообразоваш. Ето ти линк към експериментите на НАСА: www+nasa+gov/missionpages/station/research/experiments/experimentsby_name+html Смени "плюсовете" с точки