Коментари - Руснак подобри рекорда за престой в космоса | IT.dir.bg
назад

Руснак подобри рекорда за престой в космоса

Руският космонавт Генадий Падалка, който се намира на борда на МКС, подобри световния рекорд за най-дълъг общ престой в космоса - 803 денонощия.

Обратно в новината

Коментари - Руснак подобри рекорда за престой в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, защото Светът винаги е имал нужда да се очиства от малоумници, пък дори и да са такива с много пари.

Този човек сигурно е с много мощна физика и имунна система.Обикновено,ако сте забелязали след дълго пребиваване на орбита след приземяване ги извличат на ръце.Не е само от адаптацията към нормална гравитация,а защото им е отслабнала и мускулната и сърдечната и имунната и вестибуларната системи.Затова американците от совалките бързаха да се върнат в границите на 2-3 седмици,за да мимимизират ефекта на космоса върху цялата физика и психика.Дългото пребиваване в космоса си остава много поразяващо човешкото същество колкото и да тренират там,колкото и да се опитват да се предпазят от космическите лъчи,колкото и да организират екипната дейност и психологическата съвместимост.Затова нека повече да пращат автомати,които да не се връщат.Човешките мисии имат повече рекламен ефект от действителни постижения!

Дано да могат да го върнат след подобряване на рекорда, че както се провалят мисия след мисия - американски, руски...

Абе тия като гледам как ги свалят от капсулата след престой от половин година не виждам как сами ще излизат на Марс. В тази част мисията ми се вижда невъзможна.

на Марс гравитацията е по-малка от земната. А и разните там агенции си правят сметката да летят само година и половина.

толкова радиация е поел че не ми се мисли... а за кръвоносната система какви ще са последствията при него тепърва ще се види

Корабите са предпазени от радиасиа!!!

Не е възможно да е руснак...това е гадна путинова пропаганда!Колко ли отровна водка е изпил за да се спиртоса и да не може да се върне?Само американец на здравословна кока-кола диета би издържал толкова в космоса...!:-) :-) :-)

Напротив!!! Само руснак или комунист може да е!!! Защото при комунизма живота не струва нищо!!! на американците живота им е ценен!

Поредният тъпчо се изходи.

да си стои там човека

за да не плаща данъци ли

880 дни в космоса само от тази мисия... Това е адски много време. Да е жив и здрав.

Не е само от тази, а от петте му мисии общо.

Не е само от една мисия, а е сумарно за човека откакто лети. То първите 10 в тази класация са все руснаци. Много медицина има в тези неща и изследванията показват, че до Марс няма как да се направи екскурзия, без да има поражения върху организма, които малцина биха надмогнали. За съжаление.

Да бях чел! Пише си. Общо прекарани. :) Нищо. Пак е адски много. А за Марс, сигурно и тия неща са взети предвид. Не вярвам, да не са огледали нещата от доста ъгли, за които дори и не сме се сетили.

Еееееей голяма работа са това руснаците бе.Руснаците и българите от Атака са най великите,всички останали сме червей в сравнение с тях.Hail Volen!

Благодаря зомби! В тоя твой коментар ясно изкристализира нивото на стандартния американски роб в България! Просто нямаш представа колко добре служиш на Путин!