Коментари - Критикуват Norton за автоматично инсталиране на софтуер за криптодобив | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз тоя бо...клук не го ползвам повече от 10г..

End-Lusers :) Доверяват се на Микромеките, на такива като тези, които печелят на техен гръб и някак си се получава, че вълците пазят стадото ... Понъпанете се малко, и ще откриете, че можете и без тях - и ще ви е по-спокойно и добре.

Дебиан работи ли?

Подкарай на дебиан 20 сименс контролера и накарай призводителя на софта дето ги командва да ти го прекомпилират за линукс при условие че той на джам 7 върви на магия.

Подкарай под Винбоза устройство с 256 МБ РАМ, на което са закичени 4 dvb-T2/S2 usb тунера, което стриймва по уникаст/мултикаст в мрежата :) Все пак говорехме за end users, нали. Технологичните неща под Микромеките знам, че са пълна скръб....

Стрийминга е та?ак, защото и да се скапе щетите са никавки или най- много някакви пропуснати ползи от реклами. И не говоря за end user, a за промишлени инсталации където падането на един такъв контролер поне в моя случай е 4 цифрена сума престоя. Въпреки че икономията на ток от 200 киловата елмотори никак не е малка Отделно за да се оправят щетите на дежурната смяна им се рззгонва фамилията от чанч. И колкото и да е странно, разбирам защо Сименс им правят драйвери само за джам 7 и XP. Та колкото и да плюеме джамовете за съжаление за някои работи няма нищо по- добро. Мак OS не го броя защото става само за видео, картинки и музика.

добре, говорим за промишлени инсталации - управлението на блоковете в ядрена централа ОК ли е :). Там загубите са гигантски, и говорим не само за пари. Та софтуера, който клати нещата е под Линукс, кой би се доверил на ОС, която се криптира, като Седмицата да речем, или която се самоъпдейтва без да пита - като наглата Десятка.

Не знам в АЕЦ как е, но тия дето аз имам вземане даване всичко e на XP и 7. Сега тука новите почнаха да ги правят на 10 ама там е тегаво защото няма по голям кеф да ти каже изчакай малко за ъпдейт и да се съберат 20 камиона на опашка да чакат...

Дано ги съсипят от дела в съда

Кой идиот изобщо ползва тая бозава антивирусна?