Коментари - Квантовите компютри ще разбият днешната криптография | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как че стане тая работа? Аз си праим три пъти не се ли въведе правилнио код блокира всичко, и само аз мога с втори още по таен код да отключа, който може да се въведе два пъти по грешно , и за третото ниво се сетете сами.( ако не можете то е още по-по-таен код който може да се въведе само еднаж).

Логваш се на сайт по SSH, интернет доставчика ти прихваща трафика. До тук няма проблем, защото е криптиран. Но с достатъчно бърза машина щом разбия RSA ключа ще имам паролата ти даже без да разбереш.

с коментари от капацитети, чието най-голямо постижение в живота е да запомнят кое питие с коя салата върви...ей сега ще се оправим, всеки момент...

Време е за маркетинг. От поне 30 години положението е "до 8-10 години ще ги въведем масово". Миналата година Китай обяви Квантово превъзходство и ... нищо.

От 50 години насам квантовите компютри и термоядрения синтез винаги са на 10 години напред в бъдещето.

Квантови глупотевини. Маркетинга очевидно е взел превес. То квантовата физика и математика е още под въпрос, те квантови компютри взели да правят. Че и в кварталния суперморкет ги внедрили? Я по сериозно моля!

Не се наврещя ей!

НЕ СЕ НАВРЕЩЯ, dp ОТ ДЕ ВИ ИЗРАВЯТ БЕ..???

Е щом магазин за хранителни стоки са направили, сигурно за всичко работи :)