17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей, стига сте хабили черешовата ракия.

Дайте поне някакви параметри - височина на полета, скорост, полезен товар. Да не излезе ,ч е това е най-боеспособната ракета в цялата страна

по ракетомоделизъм още 80-те години... Тука явно мащабът е малко по-голям, но като гледам ракетата - пуши и свисти тоно както едно време :) Това за плодовите захари ги разправяйте на баба ми тия... полуокислените катрани и неорганични оксидни частици са си еднакво вредни, какъвто и да е първоизточникът им.

една корона отгоре поне?

Толкова труд сте положили, ама накрая на заснемането се осрахте. Не можахте поне ли да сложите един статив и в него да сложите gsm-ма да не трепти така визията - стативите са по 12-20 лв. в магазините от типа левче. Защо Ви домързя да го направите. И шумът от ракетата - в началото на видеото е сравнително тихо и ако човек е със слушалки и започне да си увеличава vоlumeto предвид ниския звук с който започва видеото - то като излети ракетата направо му се продънват тъпанчетата и започва да тегли майна на видеото. Съобразявайте ги тези неща! Ако трябва включете въвеждат в темата човешки глас или малко музика - човек да си настрои звука! И защо мислите, че човек ще се ориентира къде точно е пусковата установка на ракетата - големия обект е колата и докато човек се ориентира в пейзажа - то ракетата е стартирала - служете една стрелка във видеото - да се знае къде е старта и човек веднага да гледа там! И мамка - хубава работа ама българска - добре де да бяхте сложили още един gsm близко до ракетата, дори в аквариум го сложете, да е защитен, та да снемете и от близо старта. Защо бе, защо толкова се трудите за ракетата, а Ви мързи за такива дребни работи! Да не говорим, че дори и с най обикновен детски дрон от тези за 100 лв. можехте да направите и малко височинни снимки. А това във видеото да се показват gps координати на старта, да се отброява минус времето до старта и после положителното време... абе те децата на по 10 години като пускат неща в тик ток ги аранжират повече!... А Вие претендирате за проект!

Не се коси, виж че тези умници много не ги вдяват нещата - публикували са нещата във фейсбук - провинциално мислене - мислят си, че всеки има фейсбук, а покрай номерата, които фейсбук дръпна на Тръмп, то хората намразиха фейсбук и не искат да чуват за него. Да не говорим, че дори и да имаш фейс, то в работно време, ако човек реши да разтовари, то на служебния компютър няма как да влезеш във фейса. Тези, ако бяха малко грамотни щяха да си направят един канал в тубата и да отразяват събитието.

Сега остава да сглобят и преносима пускова установка и да почнат да продават ракети на групировките:) Девиз: като се гърмете, поне се гърмете с български еко ракети:)

Тоо...Висаджийте навремето от Кюстендил тръгнаха. Като се замислиш защо не в Русе, а в Кюстендил сглобяват ракети....

Това е нищо работа. В СССР имаше програма за мирно използване на атомни бомби.

Няма само екологични бомби да правиме....

_stankow

Съвсем правилни забележки. Когато искаш да привлечеш вниманието трябва да си изряден !

Ех, имаше едно време, когато бях дете, наистина екологични ракети - пластмасови, пълниш я с вода, след това я напомпваш с помпа. Като я стартираш-изхвърля водата и "се понася във висините ;)". Хем екологично, хем за многократна употреба. Пък тези - захар или череши - все има въглеродни емисии :)))

термоядрена балистична еко-ракета с голям обсег, доставяща чиста радиация, без други токсини... Също така - без холестерол и без натрий!

като батерии за вибраторите си?

Ето защо Стотенберг се е притеснил за сателитите на алианса в космоса.

Че ги опаткаме като Space Invaders!