Коментари - ”Джобните” лаборатории скоро ще станат реалност | IT.dir.bg
назад

”Джобните” лаборатории скоро ще станат реалност

Учени от САЩ разработват преносими чипове с размерите на кредитна карта, които скоро ще служат за извършването на незабавни кръвни тестове.

Обратно в новината

Коментари - ”Джобните” лаборатории скоро ще станат реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво става с лечението!Поставяме диагнозата и пас!Какво го грее Вуте че пак ще го лекуват в болницата с старите лекарства но с нови търговски имена и нови високи цени!

Тъй като го обърнахте на политика не на място аз да попитам пък тогава: Заете ли дали изобщо в екипа разработчик има поне един учен роден хамериканец, или всичките са вносни? Знаем че хамерика си купува мозък, а произвежда дебели идиоти...

А от "джобни" скоро ще станат и "вътреутробни"...

А русия не прави нищо друго, освен оръжия за отнемане на човешки живот. Видяхме вчера парада на въоръжените до зъби мужици, мечтаещи за световно господство и техния главатар - джуджето путлер.

Прави впечатление, че герберастите са се активизирали много преди евроизборите. Дори под сравнително невинни теми започват веднага с лаенето. Дано ви плащат добре, че след 25 ще ядете... Знаете какво.

Идеално... за развитие на хипохондрия... тестване по три пъти на ден за ХИВ и червен вятър....

Пак необуздани реклами, ей... Току-виж скоро напишат, че ядрено-магнитният резонанс се побира в джоба ти... и ай-фон балъците веднага ще лапнат въдицата.

Ти си луд ела си недей писа по форумите.

Този, когото търсите, не пише в раздел "Наука и технологии". Потърсете го в раздел "Политика".

щом путлер не е казал, че може да има такова нещо, значи то не може да съществува. само великия съветски съюз може да прави такива разработки!

Много як коментар ! :)