Коментари - Южна Корея ще прави обитаема станция на Луната | IT.dir.bg
назад

Южна Корея ще прави обитаема станция на Луната

Южна Корея започна изпълнението на първата си програма по усвояване на Луната.

Обратно в новината

Коментари - Южна Корея ще прави обитаема станция на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луноход вече имат - китайския! Само сервизна база ще трябва да му построят там...

Добре щеше да му се отрази на Нефритения Заек една база там. Май са забравили да му сложат зимни гуми и затова закъса

nasa си намира спонсорчета:) дали ще е от името на някаква компанийка на някакъв богаташ от сащ или от името на цяла държава за nasa няма значение:) 'щото те контролират! хуб'о де балабар с рускосмос:) ако си мислите, че тези др. държавички сами си разиграват коня там горе, то ужасно се лъжете! НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ТОВА! всичко става с удобрението на кака nasa и батко рускосмос! 4ау нубчета:P

Азиатците. Много са. Навити са. Упорити са. Преди беше само Япония, сега вече и Индия, и Китай, и Ю. Корея. Всички протягат ръце нагоре.

Дано само Северна Корея не ги настигне, че тогава не ми се мисли какви космически войни могат да настанат!

да приемем и че космонаФтите летят до слънцето, а космонаВтите само в космоса

КосмонаФтите си мажат космите с нафта :-)

тия корейци докато не се обединят, ще достигнат асгардите по технологии

Нека да позная, ще строят база на име Sarang (사랑) и ще добиват изотоп на Хелия - Helium-3 с помощта на човешки клонинги

А Вие вече купих те ли си парцел на Луната ? Не ? Заповядай те , Аз продавам , все още има !

А дано базата да стане факт до 20 години. А след 30-40 може би ще позволяват да се ходи до там на екскурзия. Бих отишъл с кеф просто заради гледката към Земята.

Евала ти на оптимизма.

Преди години НАСА спря полетите до Луната защото "нямало пари". А ракети е имало - ПЛАТЕНИ и ПОСТРОЕНИ - до края на програмата - 3 - за 3 полета. Екипажи и т.н. - също. От тогава досега само се лае по Луната, ама защо ли не се ходи? :) Да не би да имало извънземни, а? Че нали официално извънземни не съществуват. Само хиперзвукови метеорологични балони и оптични/звукови илюзии. :) Или пък на Луната да е имало надпис на латински: "За човеци забранено", а? :) Факт: при платени и подготвени още 3 мисии (оставало е само да сложат горивото и да се подготвят) всичко се спира, защото "нямало пари". Имаме пари и сме купили палтото, ама виж - за копчета нямаме и няма да носим. Който има очи да види, който има уши да слуша. За останалите - sorry.

Глупости. Използват всичките ракети. С тях извеждат Скайлаб и правят няколко полета до нея. После решават да мината на по евтин вариант - совалките. Колкото до Лунните мисии там освен ракета носител има и космически модул и прилуняем модул. Така че всичките ти напъни за мисъл са следствие от неинформираност и от конспиративни въжделения.

Вчера имаше новина, че по Севернокорейската ТВ официално са обявили, че Севернокорейски космонафт е кацнал на Слънцето, взел е проба и се е прибрал обратно... В този ред на мисли, много назад са братята Южнокорейци, те тепърва правят кораба, който ще кацне на Луната.

Цъкнах ти плюсчето, понеже новината наистина ме докара да сълзи от смях. Но проверих по-подробно и се оказа че всъщност е пусната в някакъв английски хумористичен вестник. Севернокорейците може да са доста дезинформирани, но не са идиоти. :)