Коментари - Марк Зукърбърг строи имение, в което да преживее Апокалипсиса | IT.dir.bg
назад

Марк Зукърбърг строи имение, в което да преживее Апокалипсиса

Комплексът има собствени източници на вода, храна, енергия и огромен бункер, който може да издържи на ядрен взрив

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Марк Зукърбърг строи имение, в което да преживее Апокалипсиса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един прост въпрос? Ако искаш да се спасиш от Апокалипсис, при това ядрен, което на практика е невъзможно, а и е безсмислено, не е ли по-логично да си изградиш "Ноевия ковчег" на върха на някоя планина, отколкото, долу на крайбрежието, което почти сигурно ще бъде отвяно от приливни цунамита, а и всякакви отрови и боклуци ще се отлагат в ниското с десетилетия след това?... Но, както се казва, "имал пари бол, дал"!

Това показва, че го ръфа мишка и има психически проблеми !

не е само той . една сюрия милиардери искат да живеят вечно и финансират изследвания със стволови клетки и незнам кви си бактерии . има един в ютуб, който яде по едно шише омега, водорасли , аминокиселини и на 55 изглежда като на 26. ама само изглежда ! една фирма(няма да я казвам) , която беше едната с ваксините за ковида е доста напред с изкуствена регенерация на тъкани, но не се дава много гласност. няма да е чудно ако ги докарат, тия с парите до 120-130 години

за психичните проблеми си прав и е видимо с просто око . това са определена порода хора - с много високо IQ и емоционално и психическо развитие на 5-токласник , тоя има и леки наченки на аутизъм и психопатия

А наземен ядрен взрив ???

Апокалипсисът, какъвто и да е той ще е по- нататък .

Всички си мислят, че са самодостатъчни, но при ядрена зима всичкото му производство трябва да е под земята. Рано или късно ще има нужда от доставката на елементарни неща, ако щете и дори тоалетна хартия. Няма как да произвеждаш всичко абсолютно сам. По-скоро при някакъв военен (не ядрен) конфликт или при други проблеми би могъл да се изолира. Аз бих се изолирал още сега в такова имение, но при здравословен проблем пак трябва да се разчита на множество от хора.

Защо с български vpn получавам блокировка и съобщение, че връзката не е secure а с гватемалски vpn коментарите се постват? Хмъ?!

колко време ще живее по д вода в бункера? евреите не са токова умни колко си мислят

Много ми е интересно ако нивото на водата се дигне и му залее земята какво ще прави тогава...като че ли нещо не е помислил и в тази посока с тоя остров...

И да направи стая за брат си Джорджано:)

Не забравяйте, че Зукърбърг не е завършил университета щото е направил шибания фейс, който е бил само с хубави колежки първоначално

И тук е имало естонски Знайковци, на които еврея им е ограбил труда. Както естонските програмисти на Скайп и KaZaA: Ахти Хейнла (эст. Ahti Heinla), Прийт Касесалу (эст. Priit Kasesalu) и Яан Таллинн (эст. Jaan Tallinn), создавшие ранее программу для файлообмена KaZaA.

Краварите си ви го казват в очите,че ще предизвикат умишлено апокалипсис!!!СЛУГИ НА САТАНАТА САЩ И ЕС

САЩ и ЕС не са слугии на Путлер, бе тъпако!

Може да се криете по бункерите но от Бог не можете да се скриете!

Ние изядохме капитан Джеймс Кук, та този ли мазен чифут няма да изядем, в бункера!

И като оцелее след Апокалисисът.какво ще прави тогава,а? По-добре да беше си купил космически кораб до Марс и там да се спасява.Побъркани богаташи!:

И тоя го апе кучето :)))

Търсете книгата "пълно ръководство за оцеляване по време на война" Ще ни трябва. Вече е изчерпана по книжарниците. Остана само в интернет някакво количество. Който си я намери ще преживее апокалипсиса и без бунке и имение.

А тоя цукер се червеше пред съда, като го разпитва ха за....вече и забравих за какво.... На практика това, което техническия напредък ни поднася, ни прави зависими и роби, защото изпреварва духовното ни развитие... А за пропастта между бедни и богати....не е нужно да се пише

важно нещо в случая е от къде му идва тока?! Не се ли генерира автономно нищо от това, което са направили няма да има смисъл...

какъв е тоя "собствен източник на електричество"? Дизел генератор? Хахаха....няма да издържи и месец.

Ако БетелГейз е на път да гръмне Нордиците,Дългите бели, Плеядийците,Лирите,Ретикюлите и военните и Сананда с куп други ще дойдат евакуират достатъчно много млади чисти и непокварени създания за да си посеят на друго място нова Зооогическа градина и на чисто. И без това старата е тотално обосрана-тотал-лосс.Hяма ги вече тези,които са я строили да я оправят.Няма познания за нищо. Земята е мноого нестабилен клас планета. Вътре ядрото е чисто слънце 'As above so Bellow' оттам идва затоплянето и водата изчезва. Рано или късно всички континенти ще пльоснат в/у лавата.

Джорджано се окопа ама, тоалетна хартия докога има?

Нета-Няху ако дойде с 2 ръчни помпи ще го удави жив в подземието тоя юрдекпрос или ще ги изкара като мокри котета оттам

Диверсионна атака по въздухопроводите и въздушно пречиствателната станция Пускат в тях контейнери с медицински газ-Фентанил като в Руски театър и всички вътре в на Зуки затвора 10-30 мин ще са трупове.А оцелелите ще ги чака жарава и шиш за опичане за деня на благодарността.

Имаш оари и информация сториш бункер защото знаеш какво ще се случи. Аз искам да умра веднага отколкото да страдам под земята 50 години в ковчег жив и закопан. Ебем ти милионите. Живей като мишка нещастник!

И какво ще прави като всички са пукнали ми е много интересно

като Ной ше се размножава, нали ше си вземе китайката в бункера и ще насели земята с кретенчета

Да го туря на жена му!

Хераклея Синтика я е ударило земетресение и след това наводнение. От природата не можеш се опази.

Възможно е просто да е купил е компания за изграждане на т.нар. скривалища и си я рекламира безплатно.

на путя мухлясалив дворец в геленджик е 7 пъто по скъп

Убо де, то Хаваите не е ли остров? И като доде апокалипсиса и като стане едно цунами , едно дигане ниата на световния океан Зуки, ще еволюира в кит лиѝ?:)))

Ще ми преживее дедовия, хазарски боклук...

Всеки може да си харчи парите както си поиска

Хаваите не са ли в земетръсна зона?

Идиоти , като този, изобщо не си дават сметка, че дори да оцелеят, първите, които ще ги изколят са обслужващия персонал. Или ще разчитат само на роботи...Идиоти сър!

Прави бункер да се крие от народната любов, щото знае какъв е планът на шефовете за налагане на световен фашистки ред. Нашите миндили купили ли са бункери в Нова Зеландия и наистина ли вярват, че прехода към дигиталните концлагери глобално ще е лесна задача за изпълнение щото имат достъп до власт и ресурси? Я ПАК НЯКОЙ ДА ПРОЧЕТЕ ТАМ ЗА ОНАЯ С ПАСТИТЕ.

И после, много ангажирани били, нямали време от работа, от креативност, от идеи. Прави ми впечатление, че повечето хора влагат основната си енергия не в онова, което им вади хляба и трябва да е преоритет за тях, а в глупости. Обикновенните хора им дай не да работят, а само да мислят сплетни, интрижки, да клюкарстват и да се врът там където не им е работа. На богаташите, от презадоволяване - дай да мислим глупости, бункери, апокалипсиси. И кво? Ще се спасиш и голям живот ще водиш.

Умът и глупостта явно вървят ръка за ръка. За мен това са пълни глупости - от какво ще се скриеш !? А и да останеш сам с няколко човека около теб под земята - за какво ти е !? Всеки си знае ...

Няма бункер дето да го отърве при апокалипсис. Ще поживее вътре 6-7 месеца, и или ще излезе и ще умре от радиацията, или жена му Джеки Чан ще го приключи.

Има хора, които събират ресурси за деня на страшния съд. Но в този ден ще има хора с пушки, които ще вземат ресурсите от първите.

Те това е тарикат. Вие му пращайте пари в клюкарника.

Той пък все едно ще живее вечно... Парите не носят безсмъртие - примери колкото щеш. Само не разбрах, при радиационен прах, тези ферми каква чиста храна ще произвеждат?!

Ще има вътре парници бе, пуяк:)

Единственото спасение е в Исус Христос!

Ако потъне под вода, което е по-вероятно да се случи от ядрен взрив, язък му за вложените пари

От смъртта не може да се скрие...

Путин че му пусне 1на ракетка кинжал на острова а сетне евреите ше му наводнят бункера с морска вода и ше се удави като мишок с китайката и копиленцата

поредният изрод който си мисли че ще избяга от денят Х в който ще получи заслуженото си...

Да вложиш толкова много пари за бомбоубежище, на остров с активна вулканична дейност. Още един дето се мисли за по силен от природата

Много пари има а е простоват! Вместо да ги инвестира в това да предотврати апокалипсиса, той щял да го преживява. Бих казал, че е духовно беден човек, достоен за съжаление!

Ти счупи тъпомера.

Какъв апокалипсис те гони ? Иначе за другото си прав

И като го приживее, кво? Охраната му първо ще го наеВе, после ще го изяде.

Апокалипсисът може да бъде такъв, че за предпочитане е да не оставаш след него!

Голям песимист си.

Цуки е забравил да обяви етажите на родовете: Р0.шилд, Вар6ург и Шиф, които щели да го шiлат по време на Апокалипсиса.

Ротшилдс имат ПОДземен бункер в ЧИЛИ с изграден автономен огромен соларен парк в пустинята

Варбург имат имения в Родопите, а Принци Чарлз - имения на Черно Море.

Цуки е взел земята на хората със съдебно дело като е представил документи че неговите еврейски прародители са дошли на Хаваите през първи век, избягали от римските легиони на Император Тит