Коментари - Полет над Марс (обновено видео) | IT.dir.bg
назад

Полет над Марс (обновено видео)

Финландският режисьор Ян Фройдман е обработил ръчно хиляди снимки на Марс, направени с камерата HiRISE, която е на борда на спътника на НАСА - MRO.

Обратно в новината

Коментари - Полет над Марс (обновено видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли такива снимки на Земята, заснета цялата с такава разделителна способност-1 м.

"Финландският режисьор Ян Фройдман е обработил ръчно хиляди снимки ..." Кога ги е обработил ръчно? Преди или след като от НАСА са ги преработили?

Профилът в YouTube, свързан с този видеоклип, е прекратен поради неколкократни известия от трети страни за нарушения на авторските права"... Браво Дир! Страхотни "източници" на информация имате. Всичко ви е абсолютех фейк от доста време насам! Браво "медийни" орли!

"MRO е в орбита около Червената планета от 12 година" , брейй дейба ,от доста време се врътка там , "Също като в тринайста година - войната ,..."

Иииии педеругите го махнаха ...

Видеото нещо не ми тръгва. Жалко. Дали при мене е проблема или във видеото?

Руснакът като се напие може да прелети с камерата над селския кенеф и да снима баба си.

пробват сценария като с луната,ама кубрик ги правеше нещата като истински,ама зе че умре

Аха, а Кубрик кое нещо е направил истински? Сценария е на Роскосмос - да прати поне един обект до Марс и да направи поне една снимка. Ама не се намират продуценти дори и за този семпъл сюжет.

полет над марс,полет над луната,холивуд номер 2

Който си го може си го може. Дори частна фирма качва по-големи товари на Геостационарна орбита от цялата руска държава с огромните си ресурси и военно-космически сили. А пък Мосфильм и за чеп за зеле не става.