Коментари - Стив Балмър призна за грешки в управлението си | IT.dir.bg
назад

Стив Балмър призна за грешки в управлението си

Бившият главен изпълнителен директор на Microsoft Стив Балмър призна, че компанията е допуснала много грешки по време на 14-годишното му управление.

Обратно в новината

Коментари - Стив Балмър призна за грешки в управлението си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиот бил, не разбирал, не знам си къв е бил. Ама преди 20+години стана милиардер, нали ? Създаде корпорация нали? Щото е първия мениджър на Майкрософт. Вие тука плювалниците като НЕ СТЕ идиоти - що не сте милиардери и не живеете в огромни имения в баровски квартали?

Идиот е да , при това голям, първия ми Смартфон тогава Покет ПС или ПДА беше с Уин мобайл с ГПС, Тъчскрийн камера и т.н, при това когато незомбираните тогава фенове на Айфоня им се радваха на нокия с фенерче ама трябваше Ябълката да направи удара с Айфона за да се сетят Майкрософт как са държали зланата си кокошка с въже на шията полуумряла та кога разбраха че трябва да я спасяват се оказа че са енти в редицата...защото ако не бяха отебали Виндоус мобайл, ако се бяха светнали да правят брандирани свои телефони, Ай фоня нямаше да го има или поне нямаше да е това което е сега. Сега се сетила мара да се побара... Да не говорим че уиндоус фоне ми оная работа ...за нищо не става...

Човекът просто е идиот. За бой са тези, който са го държали на шефското място.

Тия в Майкрософт вместо да говорят по форуми и да дават интервюта треа да издигнат паметник на секретарката-блондинка, че ако не беше Офиса им, досега да са заминали там откъдето са дошли, а по-точно - на майка им в ....... :)

Не знам кой е с по-голям грях -- той или който го е избрал да е той.

Кретен. С кретенско изказване. Държахте целия смартфон пазар допреди 2006-та, и вместо да направите това, което искат клиентите, направихте Windows Mobile 7.0. А след това и Windows 8. И се чудите що бизнеса не ви ще "уникалната" операционна система, а си стои на 7, а в смартфон пазара сте около 10%....

Да не бара смартфоните, Samsung и другите(Освен Нокиа) си вършат добре работата. И да не беше прецаквал Win8

а призна ли си че има жълта книжка и крещи като луд пред хората в залата :)

Произвеждаш хардуер + софтуер + юзърите. Всичко накуп :)

Не можеш. Това само Епъл го могат. Те измислиха и наложиха понятието "фен база", но само при тях води до супер приходи. При останалите просто води до верни клиенти, които обаче биха минали към друга марка при удобен случай. Епълска му работа.

Това сектите/религиите са го измислили отдавна :-) Епъл само са го копирали и трансформирали. Все пак Стив е ходил насам натам из Тибет, Индия и т.н. :-)

Хардуер + Софтуер = Apple Намерил е ключа :)

така ще е като променят нещата който работят.

Ами признал ли е че е направил нещо правилно?