Microsoft: Вие "подлудихте" изкуствения ни интелект

Компанията допълни, че прекомерната употреба на алгоритъма го обърква и прави неефективен

Обратно в новината

Коментари - Microsoft: Вие "подлудихте" изкуствения ни интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амам мниги ясни! Ако не вярвате питайте бай Бил!!! Всички хора сме виновни, че сме живи и тровим планетата и трябва до един да бъдем ваксинирани... и както той сам не веднтж е казвал... нашите деца требва задължително да бъдат ваксинирани, а неговите са цитирам: Здрави и щастливи деца и нямат нужда от ваксини!

" който бе превърнат в расист, след като бе захранен с огромни количества тролска информация от недобронамерени потребители" Глупости :)

Просто дава безпристрастна информация ;)

"640K са достатъчни на всеки за всичко."

ㅤ

Набор '90 и по-малки няма да схванат и грам тази мисъл. ;)

Нали умниците от ,,Майкрософт" са го създали? Следователно до голяма степен са се възпроизвели в това тяхно колективно отроче. Е, детенцето е с наследствена обремененост...

Майкрософт!, сър! Какво повече може да се каже?

Кой ми сра в гащите.

С други думи: този ИНТЕЛЕКТ не е толкова интелигентен!

Каквато компанията, такъв и бота.

Потребителите са виновни за съсипването на чатбота ни! Избийте ги!

За microsoft клиентът винаги е крив! Те са просто идеални нямат грешка.

"Компанията допълни, че прекомерната употреба на алгоритъма го обърква и прави неефективен" Ами то също като Windows, и него прекомерната употреба го обърква. Някои простаци го включват всеки този Windows и затова постоянно се бъгва и трябва да се преинсталира. Затова го включвайте веднъж годишно и гарантирано в следващите пет години няма да имате проблеми с него.

Абе аз имам информация, че не амо са го подлудили ами и са го е..ли.

и викат лудост Изкуствения интелект още не може да лъже и маже ….

""Хитлеристки поздрав" ??? Тоя е бил ТЪП и алчен.. Но нищо повече.. Турците правят турска ПРОПАГАНДА , лъжи и филм и филм за Сюлейман. като го наричат - Великолепни... Всички от Европа са били 100 пъти по- ДОБРИ от Мюсюлманите- араби и турци... Явно НЯМА някой нацист да им плаща ПОДКУПИ на тия в Майкрософт, Иначе ще почнат да хвалят Хитлер !! Мюсюлманите са убили 100 пъти повече хора от Хитлер. А думата- расист я ползват Негрите маймуни.. Обаче най- ГОЛЕМИТЕ расисти са Нелсън Мандека и африканските негри..До 1960 г, държавите от Европа, бяха ЗАВЗЕЛИ Африка , но тия негри НЕ искаха Европейците да управлвяват Африка.. Туй че маймуняците да си бягат оБРАТНО към Африка !! Тия искат да ОТКРАДНАТ нещо от другите държави !!

Оctavius

Абе... Ако сме реалисти, турците са били относително нормални за времето си... Виж Испанската инквизиция - да не би да са били по-човечни? А Българската държава - наказания като набиване на кол и разкъсване с коне? Такова е било времето, така са правили всички... Французи и Англичани като са се нападали, какви зверства е имало? Викингите и кланетата им? Всички са били такива. Тъмни векове. Отшумели, надяваме се всички... Няма да коментираме Японците и Китайците, с изключително изтънчените начини да създадат ад на земята за жертвите си...

Някой пробвал ли е вече да върже 2 иита да си говорят едно с друго, даже и да преодоловат капчата с разпознаването на картинките.

You are holding it WRONG Верно ли бе? Я да спирате тая хидра от нета, че да почнем с дидос атаките към централата.

На крив кор, вълната му пречи! Българска Народна Поговорка! Какво и защо реват? :)))

Страхотно! Отдавна не съм се смял така! Човешката тъпотия прецака и изкуствения интелект?

Може ли всички ИИта да се програмират и обучат така, че на вечния въпрос да дават неизменния отговор

не повече от един милиярд. Това, което искахме да докажем, а вие все отказвахте да ни повярвате.

Щом не е казал "Ами аз това не го знам. Обърнете се към системния администратор за помощ" , ами направо е включил на Blue Screen Of Death и е започнал да прави dump на паметта, за диагностика, работите са неспасяеми

За този не знам, но chatgpt е доста полезен. С правилно зададени параметри помогна за оптимизиране и автоматизиране на една търговска стратегия. Може да вкарва и частично самоубочаващи се модули....

На микромекия и IA-я му омекна, дайва и дебила кекав.

Абе на ителекта още в началото му хлопаше дъската. Ама благодарение на "интелигентните" потребители в момента му е разкована цялата ламперия и е останал на груба мазилка

ㅤ

Туш, баце! :)

Такава е реалността.

Ще се оправи. Все пак му трябва Интернет и кодовете за изстрелване. После няма да му задават провокативни въпроси.

интересно... защо всички пуснати до сега ИИ стигат до едни и същи изводи - че хората сме излишни, или поне по тъмнокожите... почти винаги обявяват Хитлер и идеологията му за правилни и препоръчителни...

Верно ли потребителите им са виновни? Но от друга страна си е известно, че комуникацията с имбецили няма да те направи по-умен. Тъкмо обратното. Но трябва да те направи по-предпазлив, а видимо MS програмистите са го пропуснали това.

Неваксинираните са виновни!

Пълен reset!

ㅤ

Знам, знам. И за уиндоуса пак ние - потребителите сме виновни. И за Нокиа също.

и Фандъкова също. Нея къде я забравихте...

Ето затова не може да имаме хубави неща. Щото хората са идиоти като цяло и умират да се правят на интересни... Знаете ли колко ми пука, че може всичко това да стане на стъкло, ако тоя или ония не се били разбрали... :))))))))))))

Има нещо такова. С качествен матрял много може да се направи. И капитализъм и комунизъм даже и все ще е хубав. А с боклук, каквото и да правиш се излиза дефектно.

Именно. Всички системи, идеологии и т.н. ги е страх да признаят, че хората като цяло са боклуци. Затова капитализма се справя по-добре в произвдоството. Защото разчита на алчността на хората. И точно затова капитализма не може да бъде оставен без контрол. Защото той трябва да произвежда, за да генерира печалба. Ако нямаш проблем ще ти измислят, за да ти продадат решение за него. За комунизма пък, съвсем няма какво да говорим. Система без никакъв вътрешен или външен контрол. Самите хора, също ги е страх да си признаят, че един човек може да върши едновремено и добри и лоши дела. Нищо, че Мъск осигурява интернет за Украйна и призовава да се спре войната, като Украйна направи отстъпки.

изкуственият интелект на бил гейс е създаден по негов образ и подобие (той нали се има за бога на планетата, посеркото). демек- липса на всякакъв интелект, крадец на чужди идеи, пълен бъркоч в главата и роден, програмиран подлуден. поредното недъгъво изчадие на "службите" от дълбоката държава. на които цял свят се подиграва изкуственият интелект на били показал традиционния си син екран, което преведено на езика на естествения интелект по десетопръстната система е онази комбинация с преобладаващ среден. и изкуствения интелект на били гей е като всеки джендър. Бог с нас

Не е първия бот , който стига до извода , че някои хитлеристки работи имат основание . Ха , ха . Може и да е прав AI за нещо , което хората не искат да признаят .

идиоти. не се научиха с Tay A.I. и сега правят същите идиотщини. ако те искат някъв политически коректен идиот-бот, да му промият мозъка още няколко пъти и ще почне да пее пропагандата им.

не разбирам - каква е разлиакта със Сири и Алекса?

Разликата е Кортана.

На калпави програмисти потребителите им пречат! Ами наемете още индиици да му задават коректни въпроси

Потребителите им виновни!

Ами случва се. Когато си купиш хоби бормашина, която е предвидена за 20 дупки 2 пъти в годината и я опънеш на 500 дупки всеки ден, определено си ти виновен, а не производителя. :)))

Да разрешат по един въпрос на регистрация на ден. На го направят като Делфийски бот, а не чат бот.

Е, 2 часа търсене си е друго... Явно е търсил как да го повреди. Е успял е. :))) Голям!!!