17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ИТ милиардерът се обсебил от идеята и от 8 април непрестанно публикува едни и същи постове в Twitter." т.е. СПАМЪР

Тоя по е не страда от мания да е в новините всеки ден като л..то мъск

"Компанията на О'Дауд разработва софтуерът за стелт изтребителят F-35, който се е превърнал в най-скъпия военен проект в историята на човечеството. През 2021 година Пентагонът установи, че F-35 лети с 871 софтуерни и хардуерни дефекта." === Човекът, който е създал провал, ще унищожава друг човек, който е създал провал.

И защо трябва да влиза в политиката за да го унищожава?! Ами там пазарни принципи и т.н..... Ми той като комунягите - като дойдем на власт национализация и закриване!

То нашите не са измислили държавната трапеза. Само се оср.ха с краденето и станаха прекалено зависими от външни интереси.

Всички хора очакват новите неща да работят веднага и без проблеми. Това е наивно и инфантилно мислене. Абсолютно всичко което ползвате в момента е започнато като колите Тесла и Ф35 и с времето грешките се корегират и хората или спират да им обръщат внимание или ги приемат като даденост. Не знам кой е господина на снимката и какво точно е намислил да прави, още по малко дали ще му се получи, но Илон Мъск не е стигнал до тука защото е глупав, няма талант и правилните хора зад хора. По добър поглед върху характера на Илон Мъск, препоръчвам да намерите в Quora отговорите по въпроси свързани с него, от първата му жена Джастин Мъск. Там ще разберете че това е един ОБСЕБЕН човек, готов НА ВСИЧКО да постигне целите си, има КОФИ с талант и късмет и безкруполност с липса на сантименталност които му позволява да издържи на стрес който би убил абсолютно всеки един друг човек. Това е човек който превъзмогва факта за умрялото си дете (което е починало малко след като се е родило) със скоростта и емоциите с която повечето хора биха си сложили лепенка ако си порежат пръстта. Такъв човек....само собствената му смърт може да го спре!

tonk11

Нежния, Ф35 и теслата са вече на по 15 години. Още ли са нови? До кога?

Поредния "демократ". Голям страх ги разтресе пишмандемократите, когато Мъск реши да купува Туитър.

Евреите не обичат мъскито понеже не им играе по свирката и затова впрягат демократите да квичът

Още един дедо дето не знае къде се намира и коя година сме.

$През 2021 година Пентагонът установи, че F-35 лети с 871 софтуерни и хардуерни дефекта.$ За основен боен самолет това дали не е "малце множко"...

Това зучи чак смешно...

Дан кой?

Не знам кой е Дан, но факт е че автопилота на Тесла е дърво. Във Флорида има няколко случая на катастрофи, включително със смъртен случай. За батериите на всички електрички няма да говорим, най-мръсното производство е добивът на литий. С целият си цикъл на употреба, електромобилът не може да оправдае въглеродните си емисии от производството на батерии. НО никой не си го признава, нали?

Ти да видиш, а колко случайа на катастрови с мерцедес има във флорида за същия период? Дали един продукт е успешен или не определя не някакъв политик а пазара - ако клите се купуват, продуктът е успешен. Айде сега сравни пробегът и капацитета на батериите с аналогичните модели. Предполагам си на ясно, че автопилотът е само един дребен детайл от тия коли.

Отдавна вече има алтернативи за лития. Излез от миналото десетилетие, дизеляко.

Не си бесен ами си тъп! "Във Флорида има няколко случая на катастрофи, включително със смъртен случай." Колко смъртни случаи има от инциденти при които са карали хора?