Коментари - Учени ”хакнаха” мозъка на мишка | IT.dir.bg
назад

Учени ”хакнаха” мозъка на мишка

С помощта на специално устройство-имплант невробиолозите успяха да се намесят в мозъчната дейност на гризачите.

Обратно в новината

Коментари - Учени ”хакнаха” мозъка на мишка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за цял камион мишки-камикадзе. Да ги пусна в катуна до блоковете и да пукам, пукам, пукам...

Сънувах, че съм от Перник!

Значи ако учените са хакнали мозъка на мишка както се казва в статията, значи са намерили бъг, security vulnerability, и разни подобни компютърджийски работи дето ний ги разбираме а редакторите на Дир-а са го завоалирали по народному да звучи. Както правят техните колеги от хранително отровителната индустрия на колбаса от свински остатъци с есенция с естествено синтетичен аромат на телшко му викат "Тлешки Народен" и народа го храносмила, щото е народен, за него е направен. Сега съвсем друго е ако са научили как да контролират мозакут, което е една съсвес различна перспектива на нещата, но да спрем дотук че много присърце я взех проблематиката. Айде със здраве.

Това Щатите и Русия го могат отпреди 50-60 та година. Отдавано го могат и върху хора. Нищо ново...Дори отдавна нямат нужда от кабели ими използват антени, wifi и импулси. Как се държи иначе маса паплач от 15 - 20 милиона мишки под контрол в мегаполиси като Лондон, Париж, Ню Йорк и др.

Да да

Аха. Нека да добавя, Шанхай, Пекин, Рио де Жанейро, Токио, Бомбай, Техеран, Кабул, Лагос, Хартум Йоханесбург, Киншаса, Кайро, Алжир, Абиджан и т.н. .... Оппа, ама те не са руски или американски...

Освен че ни зомбират по Интернет сега може и директно управление с един електрод в мозъка. Всяко открито винаги има две страни. Лошата е ясна. Добрата е, че може да се ползва за лекуване на някои заболявания.

Маркс, Ленин и Сталин откога са га направили това нещо - командват населението и без дистанционно.Промиха им мозъците с комунистическата утопия.

трябва да се забранят тези опити със закон и да се лежи в затвора -съд за такива изроди над животни

това е отвратително престъпно и нечовеишко отношение към животните и то към най-висшия клас бозайници -скоро човечеството ще плати висока цена за всичките си дийствия

Тези пък. В Русия това отдавна е ежедневие.

Почва да става гадно, а? И това е само началото. Мишка киборг, човек киборг, каква е разликата...?

Едно такова ми трябва за жената и един чифт резервни батерии за дистанционното! (че ако свършат батериите веднага е скрила джаджата ) .. ...

Бедна ни е фантазията какви уроди се пръкват в лабораториите и какви гадости се творят в името на науката. Но първо както знаем - за военни цели.

Днес мишки утре универсални войници без чувство за страх и състрадателност

Очакват ни вълнуващи години в бъдещето.

Гответе се...това е само началото !

Това ни чака и нас хората.