Коментари - Откриха как се трият спомени | IT.dir.bg
назад

Откриха как се трият спомени

Учени намериха начин да изтриват паметта на мишки, чрез модифициране на определен ген в главния мозък.

Обратно в новината

Коментари - Откриха как се трият спомени | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък ако им отрежат краката - мишките съвсем ще забравят какво трябва да правят, когато светне ламбата!

А ако това което променят е че невиждат? Като вица по-долу за глухата стоножка...

беше c:\format c: но и работеше

СЕГА ОСТАВАТ ДА СЕ НАУЧАТ И ДАЗАПИСВАТ В ПАМЕТТА " "ЕДНА Е ФЮРЕРКАТА И МУТРА АГА БАНКЯЛИЯТА Е НЕЙНИЯ ПРОРОК "

ГинкоБилоба ще ни върне всичко

Аз това го знам мноооогоооо отдавна. 1 шише ракия + 5 бири и последните 24 часа ги няма.

Навремето, като студент имахме по 6-7 изпита на сесия (математика - писмен, след 2-3 дена устен или някаква политика). Та след като мине единия изпит, трябва да се изчисти паметта и да четеш за следващия. Ползвахме "голямата гума". Яко напиване. Като млад организъм и свикнали се оправяхме бързо - за 1 ден. Паметта свободна и почваш да четеш за следващия изпит. Изпитано! А тея сега с мишки го били разбрали.... Това беше 1980-1985 г.

оффф, аман от таквиз студенти с изтрита памет. за какво го учите след като ще го изтриете ?

Щом на стадото се пуска новината, че нещо се прави с мишки, значи в секретните лаборатории се ексериментира с хора. Следваща стъпа, на всяка "нова" технология е внедряването (с добра цел разбира се) на всички овце в стадото.

Не, просто стадото се убеждава, че се движи с бясна скорост напред. А всъщност цялата цивилизация буксува яко...

бе я го дай тоя учен дето ги мисли тия дивотии да го шибна с едно дръвце зад врата пък да видим кво ще си спомни после,само арчат пари за щуротии

Бе нещо сигурно са разбрали как работи но не са се научили да трият спомени. Това, което пише, че са направили е общо оглупяване до степен да забравят и въпросния спомен.

Ама как си знаех, че новината е жълта, още преди да я прочета... Поредното гаврене с мишлета и тълкуване на излизане от строя като "научно достижение". Тъй де, ама все пак били решили задачата, въпреки тормоза.

аз моите спомени си ги трия по много изпитан метод с отлежал плодов сироп :)

Срещат се Нане и Вуте, заприказвали се и Нане пита Вуте какво работи. - Научен работник! - Е кво е научен работник? - пита Нане - Глей са, правим разни опите и документираме.Та значи фанахме една стоножка, откинем и единио крак и речем: "Oди ма!", "Она оди". И ния пишем у протоколо -"Она оди " После откинем и още един крак и пак й речем: "А оди ма!", "Она па оди"... И ния пешем "Она па оди" И така доде и откинем сите крaка Викаме й: "А оди ма!" Она ни мърда ни шава, И ния пишем у протоколо: "Она оглуше"

"Учини намериха начин..." Опитвате се да конкурирате Blitz по правописни грешки?

хахах е то нали това е целта да ни направят малоумни и тогава сме едно голямо световно стадо :) те и сега постигат целта си не е нужно чак толкова да задълбават :)

Абсолютно си прав. Само като ти прочетох поста и разбрах, че си осъзнал в какво са те превърнали (рептилите, илюминатите, соросоидите или там в каквото си вярвате)

Ivan Ivanov

Русофил съм .. не позна ;)

А да ти е хрумвало, че това може да е ключ към лекуване на Алцхаймер, примерно? Или ти можеш да пречупваш всичко само през призмата на псевдо-политиката?

Ivan Ivanov

не мисля ;) бъркате ... хората казват изтриват .. тоест памет - склад ... не казват че променят алгоритъма или начина по който работи мозъка ... а има и друга теория че мозъка е просто една антена ... и реално никой нищо не измисля и открива то вече е станало а просто получава информацията .. обществото Врилл който са работели с Хитлер са знаели как се отварят тези инф канали но за тях няма нищо в нета ...

"то нали това е целта да ни направят малоумни и тогава сме едно голямо световно стадо" - ъъъ..спокойно. При тебе вече този процес е приключен отдавна.

Ivan Ivanov

всеки има право на мнение .. зачитам и твоето ... както и всеки отговаря за себе си :)