Коментари - НАСА събира предсказания за бъдещето | IT.dir.bg
назад

НАСА събира предсказания за бъдещето

НАСА приканва широката публика да ѝ изпрати съобщения и снимки за капсула на времето, която ще полети на борда на космическия кораб Osiris-Rex.

Обратно в новината

Коментари - НАСА събира предсказания за бъдещето | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анализ на катастрофически събития от последните 67 милиона години показва че не сме сами в слънчевата система.имаме опасни врагове които често са правили много тежки проблеми. В момента проникват през много бройните изграждани много трудно охрани и правят тежки проблеми .ИЗползват лесни за манипулиране хардуерно софтуерни комплекси с цел тежка инвазия и рязко влошаване условията на живот.

Хахахахахахахахаха. Идиот.

Защо трябва тези предказания да ги закарват на майната си и после да чакат да се върнат и да тестват - кое се е сбъднало? Ми да ги закопан нейде и да ги изровят след някоя друга година...... Или вече чичо Сам, не вярва на хората си - да не вземат да ги изкопат преди датата? Естественно за военната цел на играта, нищо не се споменава в голямата "новина"!

Глей са, човек като е прост си остава такъв. Да не цитирам Айнщайн. В случая НАСА се опитва да предизвика обществения интерес, а това значи и повече отпуснати пари за космически програми.

Айнщайн откраднал теория на относителността от велик френски учен.

както лъжата за луната

Ква блъжа бе педерунгел. Просто руснаците се надяват да кацнат на Луната около 100 години след американците, но надеждите не са лъжа, а просто ...надежда.

руски луноходи бяха по първи, всичко което трябва узследвано, америкосите малко по късно усещат, че трябва да спрат, преди да се прецени дали доставка на хелиум 3, ще бъде рентабилно. Дори сега не е ясно дали това е рентабилно. Но вярвам, че скоро ще е. А сега руснаците проектират ракета за 150 тона полезен товар. Може и за тази цел.

наса е от тези агенции които харчат пари на вятъра.ако нещо стане за военни цели да ако лине прах в очите на света;това е всичко американско

А ти си от тези тъпанари, които славословят Путлер и псуват Америка използвайки в бита си хиляди американски изобретения и новации и нито едно руско, осмен може би .... калашник.

А както се указа, калашникът не е руско изобретение, а като висичко на което лежат руснаците е краден от Германия.

Съгласен съм за бързите двигатели. А ако си развинтим въображението - може и да не са двигатели, може да е нещо друго, което да ни придвижва бързо и ефикасно. Кой знае?

Мисля, че ще посетят спътника Европа и ще открият микроскопичен живот. И ще измислят гениален план за тераформиране на Марс.

Няма ли бързи двигатели никакъв напредък няма да има. Това 10 години да чакаш да се върнат пробите, анализ, нов полет 100 години ... Двигатели и бързи проби- грешки (ако може и без грешки) му е майката според мен. Сега както се сдърпаха заради Украйна може пък и пак да дръпне космическата надпревара като през 60-70те години :-)

За двигателите не можем да кажем че са бързи, а мощни и е необходимо да имат голям импулс за такива космически цели. С химически двигатели са невъзможни далечни мисии.

Те искат предсказания за следващите 10 години. Абсурд тези неща да се изпълнят дотогава. За следващите 30-50 години е по-възможно.