Коментари - НАСА с важно съобщение за екзопланетите | IT.dir.bg
назад

НАСА с важно съобщение за екзопланетите

НАСА ще съобщи утре нови важни сведения за планети извън Слънчевата система.

Обратно в новината

Коментари - НАСА с важно съобщение за екзопланетите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже количеството вавилонски мантри свързани с извънземни нарастна значително в масовите медии последните две години, и марсианските хроники не слизат от тях, а Божието слово записано в Библията ни казва че и сам сатана ще се преправи на светъл ангел за да измами ако е възможно и избраните, "важните" Новините от наса ще бъдат свързани с тази тематика. Трябва да подготвят почвата за това. И който не чете Божието слово и не търси Господа ще бъде измамен и ще приеме белегът на авторитет на папството (звярът) - неделният закон.

Разбрах, че ще ви закриват... всиките.

Според мене НАСА са открили Духа на комунизма да броди по Космоса.

важно и голямо откритие, естетствено, че няма да го оповестят. Ще е нещо "очебийно" като леда на Марс, дето от 1970 г., се вижда на всички снимки по полюсите, но те си мислели че било метан!

Може някой от апаратите на Марс да е снимал счупена летяща чиния.После ще се окаже че била арабска по изрисуваните камили на борда.

От абсолютно сигурен източник знам каква ще е новината. Наистина е супер важна. НАСА ще съобщи, че има планети извън Слънчевата система и в близките десетина години ще изчислят приблизителния им брой.

от Роскосмос казаха,че не е вярно!

От Роскосмос си тайкат, защото ако много знайкат остават без зелени американски хартийки и ще трябва да рупат ракети и ида пият ракетно топливо.

Слагай минуси, народееее, ама американците, ако не им наливаха Долари зелени на корумпетата крадливи от Роскосмос - щяха само да мечтаят за изстрелване на ракети и Международни космически станции, щяха да си гледат полупразния, полумъртъв космодрум и да си мечтаят за Хрусчово време.

Да сте чували за директор на НАСА да са го обвинявали в кражби? Да ама директорът на Российския космодрум го вкараха в панделата :)

И лани имаше подобен съспенс от НАСА, оказа се че са открили, че евентуално някога е имало вода еди-къде си. Сега предполагам, че вече няма да е евентуално, а новинага ще е, че е почти сигурно. Догодина вече може би ще обявят със сигурност. А вие, дето сънувате зелени човечета, имайте поне няколко години търпение - и до тях ще стигнем.

И да има зелени човечета НАСА няма официално да ги обяви преди Ватикана да е готова с новия църковен указ, че е възможен разумен извънземен живот без първоначален грях... Не се занасям, ония ти ми сиви кардинали се изтърваха преди 3-4 години, че умуват върху подобен документ. Става интересно :)

Ако НАСА съобщят че са открили 100% живот на други планети .... е това вече ще е новина. Всичко останало ще бъде поредната рекламна кампания. Приказки от сорта че спектралния анализ това или онова, ... или пък данни които като се обработели подсказвали че може би еди какво си .... те това вече не е интересно защото всеки ден се бълват по няколко хиляди такива новини.

Новина или приказка от хиляда и една нощ?

намерили са руски кенеф на луната и бързат да се пофалят че като идат на луната ще го ползват

Че Руския кенеф е известен от столетия ей го на картата се вижда на североизток от България.

ама духа вятър,а на луната вятър няма,има руски кенеф,и наса ще го дири да сере там,понеже на мкс не и дават да сере на воля,а само в гащите

Открили са топлата вода ама на друга планета :(

симо

АВАТАР????

Ще показват новия трйлър за луната...

Съобщението ще бъде за откриване на напреднала цивилизация в близка слънчева система. Арабелите вече строят космически кораби за да мигрират натам.

Идеално, паля гоуфу и съм там!