Коментари - НАСА показа мозайка от 36 422 ”глобални селфита” | IT.dir.bg
назад

НАСА показа мозайка от 36 422 ”глобални селфита”

НАСА показа интерактивна мозайка от над 36 хиляди селфита, качени в социалните медии и посветени на 22 април - Деня на Земята.

Обратно в новината

Коментари - НАСА показа мозайка от 36 422 ”глобални селфита” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еи модерния драскач,какви да тези селфита бе говедо ,та ние нямаме ли си булгарски думи та използваш такива измислени. незнам от кого

Всичко живо иска "с елфи".

А защо една част от снимките не са селфи, а са си обикновени снимки?

Този идиотски термин "селфи" стана много оборотен напоследък. Някой риби кълват на всичко.

Наса защо е сложила Европа и Русия под ОБЛАК.....

Цялата и работа на НАСА е да показва снимки. А дали са реални или анимация е друг въпрос. НАСА е като всичко в съвременната ни демокрация - абсолютно менте. За реални неща. различни от снимки и анимация търси китайците. Ако ти трябва добре изглеждаща анимация - НАСА е насреща. Смяааааах. Ако не беше трагедия щеше да е комедия.

А ти с какво каза, че се занимаваш? Навярно си голем капацитет щом се изказваш като крайна инстанция. Сигурен съм обаче в едно, че ти дори не можеш да прочетеш тези селфита :)...

Може да си сигурен в много неща. Твоя си работа. А наука и технологии не се правят със селфита. Кой я измисли тази простотия селфи. Всички ли са малоумни и бавноразвиващи се, че да мислят, че селфи е върха на технологиите?

куфар-гара-рашистан

Иха, супер яко, на облака който се намира между носа на Индия и остров Мадагаскар може да се скива физиономията на Арнолд Шварц... :)

супер яко !

Аз пък му се радвам на проекта...

Каква глобална простотия!

какъв глобален тъпак си

Хахахаха..