Коментари - НАСА излъчи видео с котка от далечния космос | IT.dir.bg
назад

НАСА излъчи видео с котка от далечния космос

Скоростта на предаване е поне 267 мигабита в секунда

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - НАСА излъчи видео с котка от далечния космос | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2ю ========== Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Гогов е сънувал как някакъв му мига насреща, а той го бие....

Мигабити? Ако беше само в заглавието, бих си помислил, че е грешка. Но мигабити се появява и в статията. Вече е вторник, но Гогов явно още не е изтрезнял. Лошо му влияят уикендите. А може и да не съм прав. Може мигабит да е единица за мигания в секунда като един бит е или в положение на отворено око или затворено око. Т.е. 267 мигабита е 267 000 000 премигвания в секунда?

Що бе? Какво те тормози? Що да не е мегабити?

Ами прочети подзаглавието и текста и ще ти стане ясно. Не е писал за мегабити.

Е то ще са доста мигания за секунда. Няма ли да ги заболят очите? Мига-бита - защо мига и кой я е бил?

Гогов, тия мигабити с кво ги мерят бе? Какви видове са ? Леви десни и аварийни?

Китайците вече го правиха този експеримент. Ама не беше котка, а куче. И не беше разположено на диван, а в тенджера. И го готвеха с ориз.