НАСА изпраща оборудване на Луната догодина

Двайсетина полезни товара ще бъдат спуснати на лунната повърхност

Обратно в новината

Коментари - НАСА изпраща оборудване на Луната догодина | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луната е толкова близо и на почти постоянно разсточние ама нещо не се получава ходенето до там.

"Единият е много висок, другите два са по-тумбести, на четири крака." Представих си ги! :))) По-описателно от това, няма на къде...

Пак ще създават работа за Холивуд ... :))

наистина ли мислиш, че е така или заради звънна на копейките. искам да разбера просто колко ти е пипето.

Една си лъжа путински трол знае Една си лъжа бае

Винаги съм се питал как се чувства човек, когато е тотален тъпак и виждам, че ти можеш да ме просветлиш по въпроса от личен опит.

Ми да, подготвя се изпращане на студиото на Кубрик и оттам директно ще правят фалшификати, все едно са на Луната. Мушеници!

Стенли КУбрик от Холивуд на 4-и километър нали си нямаш спиране ей. Де да видим колко ще отнеме да те вкарам в ремисия и по тая тема както те вкарах в ремисия откъм кенефната ти поезия. Болестта ти е упорита но аз съм по-упорит от всичко и всички, нали знаеш. И тая мания ще я излекуваме.

За съжаление на цялото човечество най вероятно доставеното на луната при първите мисии е разрушено и превърнато в пепел под въздействие на слънчевата радиация и метеоритите. Това обаче в никакъв случай не може да омаловажи титаничният подвиг на лунните първопроходци.

Чисти глупости.

на Луната има американски отражател на радиовълни, друг е въпроса как е доставен(человеческим способом или роботом). Но този отражател вече много десетилетия се използва от американска обсерватория за определяне разстоянието между Земята и Луната. Огледалото доказва, че Луната се отдалечава всяка година на цели 3 см. След 3 млн. гадини Земята ще е на 9 млн. см.....избягала. Цели 90 км.

Всъщност е огледало, което отразява лазерен лъч а не радиовълни.

Всъщност не е огледало, а ОГЛЕДАЛА 3 броя поставени съответно от мисиите на "Аполо" 11, 14 и 15.

;)

Статията кърти мифкътъ - тумбест космически апарат. Има още да учите български....стажанти на Сорос. А на Луната няма атмосфера и е все едно на апаратите с каква форма са. Явно определящо е вътрешното съдържание....

1

И с к'во?

те проблеми с оборудването нямат. проблемът им е че ще пратят човек в космоса най рано след 5 години.

От кога 5 месеца станаха 5 години?

соросоидните платени ДЖЕНДЪРИ и да ги изстрелват към КОСМОСА .

Тия нали щяха да пращат хора и оборудване във Венецуела? Преди пращаха в Сирия. Сега пък на Луната.

Мъгла най-вече.

Е как? Кой изби по голямата част от джихадистите?Американците и коалиция.Кой изби руският спеназ?Американците.Кой унищожи авиобазата на Асад?Американците. Виждаш ли,че има американци в Сирия

Поправка: Кой въоръжи джихадистите?

Руснаците пък ще изпратят 100 членен екипаж + кучето Балалайка, петела Коля и овцата Льона, но догодина, че сега Мосьфилм са заети да правят страховити оръжия и ракети, с които путя всеки месец плаши гаргите. Успех ребята и да забиете знамето на Аквафреш на Луната !!!

Превъртя, а? Спрете я тая дрога, откога ви се казва, че е вредна?

натъпкан с индийски канадци? Или....си на баира с уфете, над Козяк?

ХАХАХАХ душвено болния пак се обади. Знаем ние как е в канада на помощи, тролче забавно гучи гучи :D

Ветър да задуха във мохаве

Много ветрове все ти продухват главата в това Мохаве на 4-и километър ей, мира не ти дават.

що си не седиш у кенефа да преписваш номера бе плъх

Мнооого те втриса като ти напомня, че си на лечение, ей го само колко +/- си се напънал да нацъкаш. Лягай да спиш и се кротвай, че още малко като се погърчиш и отиде ремисията на порива ти да пишеш кенефна поезия до която те докарах напоследък.

Пращат знаме, луноход, роувър и механичен крак /с обувка/...... Много ги "налегнаха" китайци, японци, индийци.............., ще вземе да се окаже, че знамето няма кад да се вее, защото няма знаме )))))))))))))))))))

Стига си злобял, московско тролче. Американците все пак пращаха 6 пъти хора на Луната. Скоро ще станат 50 години оттогава. Сещаш ли се колко са изостанали твоите "братушки"?

Sir Arthur Charles Clarke, го предвиди преди 80 години, вечна му слава на визионер, ... а вие гледайте гъза на абитурентките, коя ще се извъди най големата курва, да ви храни като омайва американците, ... да ви еба в гнусния народ ,отрепки ,...

Я се похвали от кой "симпатичен" народ си - циганин, турчин, евреин!?! Не се срамувай, ние, българите сме толерантни, ще те разберем.

От народа на най големите отрепки.Бояришниците

Знаме ли ще пращат!?

прашат един кур, на който руснаците ще кацнат

джендерската куха кратуна.

Не, на баба ти фърчилото...