НАСА изпраща оборудване на Луната догодина

Двайсетина полезни товара ще бъдат спуснати на лунната повърхност

Обратно в новината

Коментари - НАСА изпраща оборудване на Луната догодина | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаме ли ще пращат!?

Sir Arthur Charles Clarke, го предвиди преди 80 години, вечна му слава на визионер, ... а вие гледайте гъза на абитурентките, коя ще се извъди най големата курва, да ви храни като омайва американците, ... да ви еба в гнусния народ ,отрепки ,...

прашат един кур, на който руснаците ще кацнат

Пращат знаме, луноход, роувър и механичен крак /с обувка/...... Много ги "налегнаха" китайци, японци, индийци.............., ще вземе да се окаже, че знамето няма кад да се вее, защото няма знаме )))))))))))))))))))

Ветър да задуха във мохаве

Стига си злобял, московско тролче. Американците все пак пращаха 6 пъти хора на Луната. Скоро ще станат 50 години оттогава. Сещаш ли се колко са изостанали твоите "братушки"?

Не, на баба ти фърчилото...

Много ветрове все ти продухват главата в това Мохаве на 4-и километър ей, мира не ти дават.

Руснаците пък ще изпратят 100 членен екипаж + кучето Балалайка, петела Коля и овцата Льона, но догодина, че сега Мосьфилм са заети да правят страховити оръжия и ракети, с които путя всеки месец плаши гаргите. Успех ребята и да забиете знамето на Аквафреш на Луната !!!

Я се похвали от кой "симпатичен" народ си - циганин, турчин, евреин!?! Не се срамувай, ние, българите сме толерантни, ще те разберем.

От народа на най големите отрепки.Бояришниците

Тия нали щяха да пращат хора и оборудване във Венецуела? Преди пращаха в Сирия. Сега пък на Луната.

Мъгла най-вече.

соросоидните платени ДЖЕНДЪРИ и да ги изстрелват към КОСМОСА .

що си не седиш у кенефа да преписваш номера бе плъх

И с к'во?

Превъртя, а? Спрете я тая дрога, откога ви се казва, че е вредна?

1

те проблеми с оборудването нямат. проблемът им е че ще пратят човек в космоса най рано след 5 години.

джендерската куха кратуна.

Статията кърти мифкътъ - тумбест космически апарат. Има още да учите български....стажанти на Сорос. А на Луната няма атмосфера и е все едно на апаратите с каква форма са. Явно определящо е вътрешното съдържание....

натъпкан с индийски канадци? Или....си на баира с уфете, над Козяк?

За съжаление на цялото човечество най вероятно доставеното на луната при първите мисии е разрушено и превърнато в пепел под въздействие на слънчевата радиация и метеоритите. Това обаче в никакъв случай не може да омаловажи титаничният подвиг на лунните първопроходци.

Чисти глупости.

на Луната има американски отражател на радиовълни, друг е въпроса как е доставен(человеческим способом или роботом). Но този отражател вече много десетилетия се използва от американска обсерватория за определяне разстоянието между Земята и Луната. Огледалото доказва, че Луната се отдалечава всяка година на цели 3 см. След 3 млн. гадини Земята ще е на 9 млн. см.....избягала. Цели 90 км.

Ми да, подготвя се изпращане на студиото на Кубрик и оттам директно ще правят фалшификати, все едно са на Луната. Мушеници!

Мнооого те втриса като ти напомня, че си на лечение, ей го само колко +/- си се напънал да нацъкаш. Лягай да спиш и се кротвай, че още малко като се погърчиш и отиде ремисията на порива ти да пишеш кенефна поезия до която те докарах напоследък.

Стенли КУбрик от Холивуд на 4-и километър нали си нямаш спиране ей. Де да видим колко ще отнеме да те вкарам в ремисия и по тая тема както те вкарах в ремисия откъм кенефната ти поезия. Болестта ти е упорита но аз съм по-упорит от всичко и всички, нали знаеш. И тая мания ще я излекуваме.

Е как? Кой изби по голямата част от джихадистите?Американците и коалиция.Кой изби руският спеназ?Американците.Кой унищожи авиобазата на Асад?Американците. Виждаш ли,че има американци в Сирия

Поправка: Кой въоръжи джихадистите?

Всъщност е огледало, което отразява лазерен лъч а не радиовълни.

ХАХАХАХ душвено болния пак се обади. Знаем ние как е в канада на помощи, тролче забавно гучи гучи :D

всички вълни са радиовълни(честотни)....разликата им е в дължината. Интересно, как ще наречеш вълните използвани в 5G технологиите....Когато само междинната честота е с лента 6GHz...ще ги сравниш с късовълновите честоти на бабината ти "Рапсодия"? Или ултрадългите вълни на комуникациите на подводниците не са радиовълни....защото са по-ниски от вълните на бабината ти "Рапсодия"?

Руски и китайски търговци,но с боеприпаси ги снабдяваха предимно руски хирми

;)

От кога 5 месеца станаха 5 години?

Пак ще създават работа за Холивуд ... :))

наистина ли мислиш, че е така или заради звънна на копейките. искам да разбера просто колко ти е пипето.

Една си лъжа путински трол знае Една си лъжа бае

Винаги съм се питал как се чувства човек, когато е тотален тъпак и виждам, че ти можеш да ме просветлиш по въпроса от личен опит.

Всъщност не е огледало, а ОГЛЕДАЛА 3 броя поставени съответно от мисиите на "Аполо" 11, 14 и 15.

"Единият е много висок, другите два са по-тумбести, на четири крака." Представих си ги! :))) По-описателно от това, няма на къде...

Луната е толкова близо и на почти постоянно разсточние ама нещо не се получава ходенето до там.