Коментари - НАСА разработва ”Марсиански хеликоптер” (видео) | IT.dir.bg
назад

НАСА разработва ”Марсиански хеликоптер” (видео)

Ново концептуално превозно средство за бъдещи мисии на Марс вместо "Кюриосити" може драматично да увеличи познанията ни за Червената планета.

Обратно в новината

Коментари - НАСА разработва ”Марсиански хеликоптер” (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смял съм се на глас!... Миналата седмица подписаха нов договор с руснаците за закупуване на ракети-носители, тръгнали хеликоптери за Марс да проектират... Ако е да закарат Обонго там, съм съгласен

Аз пък се смях на тебе, просто си уникално тъп. Я покажи сега статия в която НАСА купува руски двигатели миналата, по-миналата седмица, или поне миналата година.

Тези модели са крайно нестабилни!!! По добре да използват дронове (3,4,6 коптер)!!!

Охо, това нищо не е! А нашият ВЕЛИК ВОЖД и ЦАР - ПУТЬО лично е разработил като не е спал 846 денонощия, изтребител за Марсианската атмосфера, с който ще може да праща зелени човечета на територията на вражеските станции от други държави.

Дааааа, ГЛУПОСТИТЕ на НАСА по отношение на Марс изгледа нямат край!!! Време е вече да се замислят и за прокопаването на метро за бърза и без задръствания връзка между градовете-колонии, населени с милиони земляни.....................

"Ниската плътност на марсианската атмосфера е предизвикателност Aх вие, неграмотници! Няма такава дума в българския език! Казва се ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!

В България използваме метричната система, ама кой ще ти умножава цифри. То не става само с преписване, трябва и калкулатор.