НАСА отвори недокосвани лунни проби

След сегашните изследвания единствените недокосвани мостри ще останат две, донесени с мисиите "Аполо 15" и "Аполо 16".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А руснаците?Кога?

Специално към ватните плоскоземци-скептици - Алексей Леонов случайно да знаете кой е, и какво му е мнението по темата?

Това са безценни проби от Луната тип Алла-Балла.

Ето и снимки от събитието... https://www.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM

Явно скоро е имало сделка с руснаците...

От кои проби от Луната...от тия които бяха изгубени десетилетия наред...или от тия "измислените х"които са от снимките в пустинята Невада.

А от къде знаят тъпаците, че пробите са били загубени две десетилетия. От някой путлерастки форум ли?

BajMihal

Чекай бе баце, нали беше Мохаве пустинята? Оправете си опорките, че нещо не сте в синхрон!!!

Американците са намали ракета с която да постигнат втора космическа скорост 11,2 km/s която е нужна за напускането на Земята. Телевизионните кадри 50 кадъра в сек. и пътя който изминава за единица време доказват, че ракетата е цамбурнала в Атлантическия океан някъде зад хоризонта.

БРАВО! Заслужи си копейките!

Как всичко виждаш летейки над кукувичето гнездо ей.... Санитарите пак ще трябва да те чистят и подсушават като те приземят.

383кг. лунни камъни, събрани в Калифорния....смешници)))

Не бе - в Антарктида. Имало е специална мисия на НАСА, там.

А може и в Невада...там бая каманак и пясък има)))

В Калифорния на 4-и километър, дааа. Я се кротвай, пак си се олигавил целият от тоя врякот дето си се разврещял.

Като прочетох някой коментари и се сетих за един мой комшия руснак дори и трезвен твърдеше че : дънките са измислени в Русия , най болшая ракета е руската и забележете най-бързото ферари е руското ферари.....и т н .... Тия хора не са лоши но нещо им има и за 50 години бая народ са заразили и в България

реално нямам идея какво си прочел точно ,но тук пише само че ковбойте са кацали нищо повече.За шишарки.

същото за кацанията и носенето на проби ще го прочетеш и в руските википедии, та дори и руските учебници по космонавтика. Там дето е описан и уж полета на Гагарин който видял Ню Йорк макар да не минавал от там полета, да е бил над северния полюс - нещо което можеш да видиш точно и ясно - в извадките от полета както и всяка негова дума по час.

аз мислех,че шишарки са донесли то камънаци

Много изостанаха тези американци. Преди 50 години ходеха на Луната, като на разходка, а сега нямат ракети да отидат до МКС ! Да се чуди човек, как се получава така!

не фъргат пари за слава, а за хората си...

фон браун да ги дигне от земята

и за това Спейската направи за посмешище Роскомикс като ги изрита от бизнеса със сателите и им остави вече едва 6%... що така бе? Няма кой да дялка ракети ли?

а дали спейската може да качи хора на мкс,или само по няколко сателитчета за интернет който ще бъде платен яко

на колко години е сеписката и на колко Роскомикс. Що така Спейската може да купи и подари над 18х Роскомикс? Що едните са на печалба, а другите на субсидия от държавата?

А бе, Мунчо...опомни се!

по същество е приватизация на перспективните проекти и кадри на наса.

казваш кадрите на НАСА са по-добри от кадрите на Роскомикс и за това новоизлюпена компяния преби Роскомикс като псе и ги изрита от бизнеса?

незнех че пясъка и камъните в мохаве са недокоснати

И защо чак сега са го отворили тоя сандък? Що не са го гледали тогава? Уф! И аз питам за неща дето не трябва да се знаят от простолюдието...

Ти като си взе копейките за тролене, що не ги изхарчи всичките, а си остави и за по късно? Или такива неща, не трябва да се знаят от простолюдието?

Алериканците са раздавали лунни къмъни като суненир на държавни глави! Четох статия за наследството на Тито и там пишеше,че също е получил такъв камък от амарикански президент!

И къде е гаранцията че тези камъни са били наистина от Луната или че тези които са ги получили не са били принудени от ЦРУ или подкупени от Сорос да твърдят че са от Луната?

Тия гаранции ги искай от Съветския съюз... те са ходили там и са взели проби за сравнение... опа... не са ходили... и Съветски съюз няма...

Всеки геолог с микроскоп ще ти каже, че тези камъни не са формирани от геологични процеси на Земята. Или и геолозите са на заплата от НАСА? Освен това хора, които са имали щастието да видят камъните, разказват, че повърхността им е осеяна са микрометеоритни кратери. До такава стешен, че дори за лаик е ясно, че тези камъни не са със земен произход. Но ти продължавай да повтаряш, че жирафи няма....

Лъжат, никога не са ходили на Луната. Те нямат ракети с които да напускат Земята, камо ли ще идат до Луната. Трябва в училищата да се забрани да се изучава изобщо това с ходенето до Луната, за да не се промиват мозъците на децата с излишни глупости.

по невероятното е .че са излетели от Луната за да се върнат

По твоята логика и руснаците не могат!

а и друго:всичко което руснаците са правили като човек в космоса ,спътници,космически станции сега са рутина,а тва с което те се хвалят 2019 още не повтаряно от никой ........

Русия е велика и Русия може всичко. Нищо друго не може да се каже.

То бива да си прост, ама твойто е прекалено! За каква рутина до Луната те гони? Какво точно ще правят на Луната? Да подскачат по цял ден като зайчета ли? За което да харчат милиарди долари... Я пий една водка и си прибери копейките под дюшека!

Айде, първия трол си изкара копейките!

И втория се разписа...

Това руските тролове сте странно тъпи! Американските поне работят с факти, а руските отричате очевидни неща!

а да бе да прав си ти си бил на Луната помага им да носат камъните хахахаха факти факти ;)

Ти бил ли си там, за да видиш че аз не съм бил? Току що ти сам доказа твърдението ми! Благодаря! А фактите да искаш! Какво ще кажеш за многото снимки, потвърдени и от руските учени?

преател не ти се получава земи си почини или свърши нещо полезно каквото там можеш

То и ти нямаш мозък, ама пък я как врещиш, като за пет човека с мозък....

Бъз Олдрин не много отдавна коментира, че луната е скучна и няма смисъл да се ходи там отново. Има смисъл само, ако се използва за междинна база за пътуване към Марс или за достъп до астероиди, които да се експлоатират за добив на минерали и метали.

Е само това ли остана? Нали бяха докарали над 300кг? И то, при положение, че на никого не са дали и прашинка...

Не вярно това което сте написали- В Холандия- Хага има камък от Луната и даже може да го пипнете- Според инфото още 7 музея по света има парчета от Луната, които може да бъдат докосвани-Аз лично съм виждала прашинка от Луната и у нас.Просто беше отдавна и но помня къде, но имаше -

Истината не е важна! Важно е да се заработват копейките...

На твое място точно за "лунните" камъни в Холандия бих си мълчал...

BajMihal

Чукча писател... Прочети статията и отдели специално внимание на "НЕДОКОСНАТИ".