Коментари - НАСА прекратява работата* по наследника на "Хъбъл" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измислили са по съвременни методи за източване на кинти, Мъск например

Измисли и ти бе, нали си много отворен ! Мъск революционизира идеята за Космоса, всички му се смееха на идеята за използване на компонентите повторно, сега какво стана ? Човекът има мечти и ще ги осъществи, не като ония с айфон не-знам-кой-си, по нищо не се отличава, но зомбитата купуват.

Какви компоненти за повторно изстрелване бълнуваш? Няма такова чудо, всичко е Холивудска фукция. Никакви ракети на този шарлатанин не летят в Космоса.

Е те това само му липсва на Мъск - савушкински ватник 'счетоводител'..

SLS - опукани 14 млрд. долара за 9 години и още нито един тестов полет. Неизползваеми повторно компоненти, 2 млрд. цена на изстрелване (150 млн. на Мъск), просто чудесно

Кои ли са пък тия с минусите ? Всичко казано за факти, могат да се намерят в Интернет. А - сетих се - форумните идиоти са се размърдали.

Богатството на българския език не трябва да се използва за манипулации. В заглавието се казва, че НАСА "прекратява" , а после се оказва, че само спира работата,заради епидемията. Това,за мен, е пример за "хибридно" внушение. Всъщност, прочетете цялото заглавие и после вижте информацията в статията. Манипулациите са повече...

Аз

... сефте...

Хахаха! Ставате смешни!!!! Абе аз мисля да отложим и мисията на гагарин и аполо за всеки случай!!!!жалки, жалки смешковци какви мисии бе какви пет лева!!!!

Колкото повече вряскаш толкова по-здраво има да те връзват санитарите, не ти ли писна бе.

Краваите да си платят и резервират часове в най-новия рускит телескоп изстрелян в извън земна орбита. Както си резервират места в Съюз щото тенекиите КрюДрагон и Стартлайнер реално не съществуват а са Холивудска финцкия, така и да си ползват руския телескоп. Този измислен техен никога няма д алитне, а Хъбъл е също като Аполо - създадеб от Кубик в Холивуд и реално не съществуващ. Да се учат от по-великие нации като Руснаците, а не да се праскат с нереализирани проекти.

Келеш, като се опитваш да имитираш по-грамотен от теб, трябва най-малкото да не допускаш правописни грешки. Ти си допуснал хиляда. Капут спихнат. :) И, за сведение: няма някой, който да мрази комунистите повече от мен, Аполо. Неслучайно никога не съм говорил за Русия. Просто НАСА и американците са в пъти по-големи и гнусни престъпници.

кой трол е по-по-най-трол? аз залагам на "Аполо, ама друг път", тоя "истинският Аполо нанайси" ми изглежда повече смешен от колкото досаден. То щом мога да му се посмея поне файда има някаква от него пък това хич не е по тролски!

Да не живееш в пещера ? Има Интернет, ограмоти се ! Крюдрагон - планиран полет през Май, дано не го спре коронавируса. мк и sn - работата върви с пълна сила ! Да - руснаците бяха велика космическа нация, но вече - не.

Къде са тръгнали с телескопи да се занимават. Да си се връщат на Луната. Лунатици с лунатиците им.

Може би, "забавя" или "прекъсва" е по-добра дума? п.п. Прекратен беше СССР... :)

Гледам, всички платени гербаджийски тролове са в темата за ветото - да плюят по президента. Вече са навъртели няколко хиляди мнения - явно бюджетът в такива случаи е неограничен. :) Тъпаците не се усещат, че с такова прекаляване ще отвратят дори върли антикомунисти като мен, и ще лъсне цялата грозна истина за медиите и властта. Същият кошмар беше, когато властта ликвидира Иванчева. Четеш хиляда пъти едно и също, написано очевидно от един и същ изрод - и все по-ясно виждаш как истината е ТОЧНО обратната. :) Иначе тук си е червен сайт: оригиналното население е главно от убедени русофили - те също прекаляват редовно, но поне са честни спрямо убежденията си. Почти никой тук няма да си плюе на сурата и да защитава САЩ или НАСА. Обаче стане ли управленска криза - и отгоре веднага призовават американо-гербавия гнусен платен башибозук, който би продал и майка си - и става страшно. Разбира се, умният човек веднага си прави сметката за огромната диспропорция в мненията и вижда ясно кои са фалшиви. Та така, в момента всичкото башибозук е призовано под строй в конфликтната тема за ветото - и като резултат тука няма кьорав трол да защити съмнителната пробита чест на НАСА, които за пореден път разтягат локуми...

Аз

Не знам къде са троловете, ама не си съвсем прав. 1. Аз съм убеден русофил. И това по никакъв начин не ме прави червен, каквото ще да значи това, освен дето като малък малко рижавеех. Даже малко фърлам надясно. 2. Откъде накъде щом съм русофил трябва да плюя НАСА?! Че и САЩ?! Още по-малко американците... Всеки народ си има плюсове и минуси. Минусът на масовия американец е, че е бая необразовани, обаче пък бачка като говедо и става, след като падне. А като чуя за НАСА, първо се сещам за Карл Сейгън, а това е човек, пред когото може да се благоговее. Въобще си мисля, че научните среди от различните държави трябва вече да теглят една яка ПМ на политическото си началство и да започнат съвместни действия, всеки с каквото е най-способен, и да ни поведат в посоките, които те самит решат за важни. 3. По случая... Какво има да бъде защитавана НАСА? Не ми е ясно какво се е случило. Някакъв проект малко се закучил, дошла и епидемията и ще го отложат. Нормално - така се случва навсякъде, където се работи. Проблемите ще отминат и ще се продължи. Ако, разбира се, политиците междувременно не изсерат некое големо гофно. Щото друг няма кой...

Не бил "съвсем прав", LOL. Това русофилите сте толкова жалки. Кажи сега колко е несъвсем неправ с обсесивно-компулсивното си разстройство и неспиращия врякот за мисиите Аполо. Нали е "ваш" няма как, щом е казал, че е земята е плоска, кацанията на луната са фалшиви, Елвис е жив и т.н. няма как, ще си го подкрепяте.

Зслужена съдба. Който се опитва да си играе с Русия , ще се изгори жестоко.

DP, нещастник, като се опитваш да имитираш по-грамотен от теб, трябва най-малкото да не допускаш правописни грешки. Тук имаш ДВЕ такива - по една във всяко изречение. И, за сведение: няма някой, който да мрази комунистите повече от мен, Аполо. Неслучайно никога не съм говорил за Русия. Просто НАСА и американците са в пъти по-големи и гнусни престъпници. Аз съм просто свободен и умен човек - много повече от масата. Такива като мен не търпят лъжа и несправедливост. И никога не са част от по-голяма общност - докато не се появи официална общност от изцяло честни и умни хора, което трудно ще стане.

Умен човек - хахахахахахахахах хахахахахахахахахахаха хахахахахаахахахахахаахаха

Аз

Че кво ти е направила пък НАСА?!

мани мани Randall_Zwinge нищо не знаеш затова по-добре не се обаждай преди години с Аполо бяхме заедно в детската градина и всеки обяд лично Карл Сеган се промъкваше през прозореца, без да го видят лелките и крадеше десертчето на невръстния Аполо. А пък когато си лягахме следобед пак Сеган, че и Гагарин идваше понякога, промъкваха се и не му даваха да спи с разкази как са измамили целия свят. Той много се разстрои психически от тогава ... тъй че омразата му към НАСА и всички космически агенции си е напълно оправдана.

Стерилни лаборатории... ми няма ли да е по-лесно да раздадат на работниците по един спален чувал за да спят на работното си място;)

Мечтата на комуниста и на капиталиста. Работниците да спят на работното си място. :)) Без излишни луксове и глезотии, разбира се.

- Ало, ЅрасеХ ли е? - Не, тук е НАСА! - Ааа, нищо. И на вас да ви таковам май*ата!

Ало тролефермата ли е? Не, тук е Аполо нанайси! Е да де, тролефермата!