НАСА проучват загадка, свързана с "Вояджър 1"

Изпращаните от сондата данни изглеждат случайни или невъзможни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не можете да изнамерите интересни новини по чуждите сайтове, поне НЕ повтаряйте вече публикувани от самите вас преди дни.

Внимавайте какво публикувате: https://it.dir.bg/nauka/spetsialistite-na-nasa-prouchvat-zagadka-svarzana-s-dannite-ot-voyadzhar-1 Повторението невинаги е майка на знанието.

Те са тъпи копелета, и да им го сочиш, не могат да го видят. Камо ли да го осъзнаят.

Голям смях.

Стоенчо, няма да е зле освен да пишеш в тази рубрика, да вземеш и да четеш. Колежката ти го публикува преди няколко дни и текстът е почти идентичен и... също толкова несвързан.

щото и двамата имат само един гугъл -))))

Няма никва загадка, щото нема и такав апарат. Де се е чуло и видяло краварите да имат ракети с които да изстрелват апарати? Това са измишлзотини на Холивуд за да опетнят и очернят Русия. В момента Русия подготвя своята най-мощна ракета за изстрелване... Още малко време и пърият руски апарат ще стъпи на Луната...

Разбира се че имат ракета, нали са най-технолгичната демокрация в света. Само главния двигател е руслямски, защото японците и китайците още не са се научили да ги правят.

Взе да става тегаво с тези "новини на килограм". Изпльоскано нещо без всякакви подробности, ден да мине, новина да се отчете. Споделете повече, накарайте ни да се замислим, да поразсъждаваме. но телеметричните данни, които връща, изглеждат случайни или невъзможни - Какви по-точно са тези данни? Защо изглеждат случайни? Защо и невъзможни? На какво би могло да се държи. Отделете и място за малко повече информация. Освен това са в междузвездното пространство - среда с висока радиация - Обяснете! Има хора слабо запознати, мислят си че е точно обратното. Напишете, от къде идва тази висока радиация, защо е така, какво представлява хелиосферата. Разчовъркайте се малко, бе хора. Накартайте човек да се зачете. Събудете му жаждата за знание! Няма, братче. Копи-пейст от някъде си, някой казал нещо, пресъздадено в резюме...абе става за една новина, ей ви я - четете каквото има.

Списание "Космос" си излиза от няколко години и си е все така свежо. Тази година вече 4ти брой е на пазара.

Стоене, бре, това го четохме вече!

Но ясно пак не стана...